Bedankje collega

Online keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus!

Voorkom verspilling en geef een bedankje collega om zelf online te kiezen. Alles is fairtrade, gifvrij, vegan, zero-waste, circulair of energiebesparend. Beter voor jou en de aarde!

duurzaam bedankje collega

Samen maken we groene impact:

duurzame tassen tijdens de fairtrade week
Fairtrade cadeaus
food huggers
Zero waste cadeaus
Baby en kind
Gezonde cadeaus
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Vegan cadeaus
gerecyclede waterglazen
Circulaire cadeaus
Energiebesparing
Energiebesparing
zero waste cadeaus
gifvrije cadeaus
vegan cadeaus
recycle als duurzaam kerstpakket
energielabel

Maak je bedankje persoonlijk:

groene cadeaubon

Gratis persoonlijke tekst

Laat een GRATIS persoonlijke tekst toevoegen op de achterkant van de cadeaukaart.

Kies bijvoorbeeld voor een Kerstboodschap aan jouw collega’s. Een mooie manier om waardering te tonen aan alle collega’s! (max. 150 karakters)

bedankt cadeau

Gratis eigen inwisselpagina

Maak ook het inwisselen persoonlijk voor jouw collega’s! Met een eigen inwisselpagina in de huisstijl van jouw organisatie. Zo voeg je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, het bedrijfslogo of zelfs een filmpje toe!

VRK
Eigen ontwerp / huisstijl

Duurzaam cadeau medewerkers in feestelijke verpakking kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! (vanaf 500 stuks tegen meerprijs).

Dit is overigens ook mogelijk bij digitale verzending van de cadeaukaart!

Bedankje collega: Een groen geschenk naar keuze!

In de snel evoluerende zakelijke wereld, waar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker worden, groeit de behoefte aan een bedankje collega als een symbolisch gebaar van waardering. Bedrijven streven ernaar niet alleen winstgevend te zijn, maar ook om een positieve impact te hebben op de wereld om hen heen.

De groene kadobon geeft zelf online de keuze uit duurzame bedankjes, speciaal voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om een duurzaam cadeau voor een vrouw, man, collega, of het personeel, ontdek hier inspirerende ideeën voor een groen gebaar. Maar ook bewuste cadeau tips voor duurzame cadeaus online.

Duurzame bedankjes voor de zakelijke markt

In de moderne zakelijke omgeving is het tonen van waardering aan werknemers, klanten en collega’s essentieel geworden. Het traditionele bedankje heeft echter een groene transformatie ondergaan, waarbij duurzaamheid de sleutel is. Bedrijven zoeken naar manieren om niet alleen hun dankbaarheid uit te drukken, maar ook om bewustere keuzes te maken die de planeet ten goede komen. Bedankt voor de samenwerking!

Duurzaam kado zakelijk: Een verantwoordelijke keuze

Het geven van een duurzaam bedankje collega aan zakelijke partners en klanten is niet alleen een trend, maar ook een verantwoorde keuze. Een duurzaam cadeau voor zakelijk gebruik kan variëren van herbruikbare kantoorartikelen tot milieuvriendelijke gadgets. Het toont niet alleen waardering, maar ook het engagement van het bedrijf voor een groenere toekomst.

Duurzaam cadeau vrouw: Een persoonlijk gebaar

Voor vrouwelijke collega’s of zakelijke partners is een duurzaam bedankje collega op maat een persoonlijk gebaar dat laat zien dat hun bijdragen gewaardeerd worden. Overweeg elegante, milieuvriendelijke sieraden, biologisch afbreekbare accessoires of zelfs een lidmaatschap bij een duurzame organisatie.

Duurzaam brievenbuscadeau: Gemakkelijk en milieubewust

In de huidige tijd waarin fysieke afstand de norm is, biedt een duurzaam brievenbus cadeau een handige en milieubewuste oplossing. Overweeg het versturen van een plantaardig cadeau, zoals een mini-kruidentuin of bloemen die kunnen groeien vanuit de verpakking zelf. Het toont niet alleen dankbaarheid, maar ook zorg voor het milieu, zelfs op afstand. Vandaag besteld morgen al bezorgd. Past precies door de brievenbus.

Leef plasticvrij!

Kies ook voor een plasticvrije wereld.

Duurzaam cadeau man: Stijlvol en verantwoord

Voor mannen in het zakelijke netwerk zijn er tal van duurzame opties beschikbaar. Denk aan gerecyclede lederen accessoires, milieuvriendelijke gadgets of persoonlijke natuurlijke verzorging voor hem. Het doel is om zowel stijl als duurzaamheid te combineren in een attent bedankje. Een duurzaam bedankje collega voor hem.

Duurzaam kado medewerkers: Waardering in groene vorm

Medewerkers vormen de ruggengraat van elk bedrijf, en het uiten van waardering is van cruciaal belang. Duurzame bedankjes voor medewerkers kunnen variëren van eco-vriendelijke lunchboxen tot duurzame kleding en accessoires. Het creëren van een positieve impact op het milieu wordt zo een collectieve inspanning.

Soms zijn het de kleine gebaren die het meest gewaardeerd worden. Kleine duurzame kadootjes kunnen bestaan uit herbruikbare waterflessen, biologisch afbreekbare notitieboekjes of zelfs zaadpapier met de boodschap van dankbaarheid. Deze subtiele gebaren spreken boekdelen over het bedrijf en zijn toewijding aan duurzaamheid.

Collega’s spelen een essentiële rol in de dagelijkse gang van zaken, en het tonen van waardering binnen het team is cruciaal. Een duurzaam bedankt cadeau voor een collega kan iets zijn dat de werkplek vergroent, zoals een plant voor op het bureau of een herbruikbare koffiemok. Het benadrukt niet alleen het belang van samenwerking, maar ook van duurzaamheid in de werkomgeving.

Het geven van duurzame bedankjes in de zakelijke wereld is niet langer een optie, maar eerder een noodzaak geworden. Het symboliseert niet alleen waardering, maar ook een gezamenlijke inspanning om positieve verandering te bewerkstelligen. Of het nu gaat om het bedanken van een vrouwelijke collega, mannelijke partner, of het gehele personeel, duurzaamheid moet de leidraad zijn.

In de wereld van zaken doen, waar de keuzes van vandaag de wereld van morgen vormgeven, bieden duurzame bedankjes een tastbare manier om te laten zien dat elk gebaar telt. Het is een investering in een betere toekomst, waar zakelijke relaties niet alleen gedijen, maar ook bijdragen aan het welzijn van onze planeet. Dus, de volgende keer dat u uw dankbaarheid wilt uiten, overweeg dan de groene weg en geef een duurzaam bedankje collega cadeau.

Wat is een duurzaam cadeau?

De Nationale Groene cadeaubon is een duurzaam bedankt cadeau en daarom ook een goed cadeau omdat deze alleen online in te wisselen bij onze duurzame partners IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation.

Wat vinden medewerkers leuk om te krijgen?

Laat de ontvanger zelf online kiezen voor duurzame cadeaus met de Nationale Groene cadeaubon.  Deze kun je online inwisselen bij IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Scroll naar boven
×