Duurzame cadeaukaart en verpakking

Onze cadeaukaart is 100% recyclebaar en onze verpakking is FSC gecertificeerd.

100% recyclebaar

De Nationale Groene Kadobon wordt geleverd als mooie duurzame cadeaukaart. Onze cadeaukaarten zijn geheel PVC vrij. Ze zijn vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen en 100% recyclebaar. Beter voor het milieu dus.

FSC certificering

Daarnaast wordt de duurzame cadeaukaart verpakt in de bijbehorende duurzame envelop met FSC certificering. Het FSC keurmerk hanteert stricte eisen voor papiergebruik afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Feestelijke verpakking

Liever een feestelijke verpakking passend bij jouw geefmoment? Dan kies je uit de Gefeliciteerd envelop, de Bedankt envelop of de Zomaar envelop. De cadeaukaart van de Nationale Groene Kadobon wordt dan verpakt in de door jouw gewenste envelop. Daarnaast hebben we speciaal voor Kerst en Nieuwjaar een luxe Kerstverpakking. Alle verpakkingen zijn slechts €1,00 per stuk. Bovendien zijn de verzendkosten GRATIS.

TIP: maak de cadeaukaart extra persoonlijk met jouw GRATIS persoonlijke tekst voor de ontvanger!

duurzaam cadeau

Happy New Year

duurzaam cadeau zomaar envelop

Zomaar

duurzaam cadeau zomaar envelop

Gefeliciteerd

duurzaam cadeau gefeliciteerd envelop

Gerecycled Kerst envelop

duurzaam cadeau bedankt envelop

Bedankt

Plastic afval is namelijk schadelijk voor mens en milieu. De Nationale Groene Kadobon draagt daarom bij aan de vermindering van ons plastic afval. Want wij doneren 1% van je Nationale Groene Kadobon aan de Plastic Soup Foundation. Lees hier meer over de Plastic Soup Foundation.

>>Lees hier ons blogartikel hoe je jouw plasticverbruik kunt verminderen.