Cadeaubon verpakkingen2018-08-07T14:48:44+02:00

Duurzame cadeaukaart en verpakking

Onze cadeaukaart is 100% biologisch afbreekbaar en onze verpakking is FSC gecertificeerd.

100% biologisch afbreekbaar

De Nationale Groene Kadobon wordt geleverd als mooie duurzame cadeaukaart. Deze cadeaukaart is gemaakt van 100% biologisch afbreekbare restmaterialen van maïs en aardappelzetmeelDus milieuvriendelijk en geheel plasticvrij!

FSC certificering

Daarnaast wordt de duurzame cadeaukaart verpakt in de bijbehorende duurzame envelop met FSC certificering. Het FSC keurmerk hanteert stricte eisen voor papiergebruik afkomstig van verantwoord bosbeheer.

duurzaam cadeau

Feestelijke verpakking

Liever een feestelijke verpakking passend bij jouw geefmoment? Dan kies je uit de Gefeliciteerd envelop, de Bedankt envelop of de Zomaar envelop. De cadeaukaart van de Nationale Groene Kadobon wordt dan verpakt in de door jouw gewenste envelop. Daarnaast hebben we speciaal voor Kerst en Nieuwjaar een luxe Kerstverpakking. Alle verpakkingen zijn slechts €1,00 per stuk. Bovendien zijn de verzendkosten GRATIS.

TIP: maak de cadeaukaart extra persoonlijk met jouw GRATIS persoonlijke tekst voor de ontvanger!

nieuwjaar duurzaam cadeau

Happy New Year

duurzaam kerstcadeau

Merry Christmas & Happy New Year

duurzaam cadeau bedankt envelop

Bedankt

duurzaam cadeau gefeliciteerd envelop

Gefeliciteerd

duurzaam cadeau zomaar envelop

Zomaar

Plastic afval is namelijk schadelijk voor mens en milieu. De Nationale Groene Kadobon draagt daarom bij aan de vermindering van ons plastic afval. Want wij doneren 1% van je Nationale Groene Kadobon aan de Plastic Soup Foundation. Lees hier meer over de Plastic Soup Foundation.

>>Lees hier ons blogartikel hoe je jouw plasticverbruik kunt verminderen.