Dag van de duurzaamheid 10 Oktober

Vandaag maandag 10 oktober is het de dag van de duurzaamheid!
Een mooie dag om eens extra stil te staan bij ons leven en hoe we onze wereld, onze omgeving en onszelf nog mooier, gezonder en beter kunnen maken.

Steeds vaker horen we over duurzaamheid maar wat betekent het eigenlijk? Duurzaamheid staat voor een betere kwaliteit van leven, het behoud van de natuur en een betere toekomst voor onze kinderen.

Een duurzamere levensstijl creëren is helemaal niet moeilijk en met elke kleine stap kom je verder. Je kunt bijvoorbeeld duurzame verbeteringen aanbrengen in en rondom huis. Of bewuster consumeren door te kiezen voor biologisch geproduceerd voedsel en fair trade producten.

Duurzaamheid is iets van en voor iedereen dus samen kunnen we het verschil maken. En het maakt jezelf ook gezonder en gelukkiger:)

En ben je nog op zoek naar een mooi en duurzaam cadeau? (de ontvanger kiest zelf!) Kijk dan eens op de website van de Nationale Groene Kadobon!

2016-11-24T00:13:12+00:00Duurzaam Blog|

About the Author:

Hoi, welkom! Mijn naam is Xandra en ik heb een passie voor Groen, Gezond en Gelukkig leven! Groen betekent voor mij om zoveel mogelijk verantwoorde keuzes te maken op het gebied van voeding, reizen, wonen en consumeren. Gezond leven is voor mij naar buiten gaan, yoga, stressvrij leven en natuurlijk eten door te kiezen voor producten met zo weinig mogelijk toevoegingen. Gelukkig leven door tevredenheid en dankbaarheid te uiten, liefdevol te zijn en bewuster te leven. Iedereen kan met elke duurzame stap (hoe klein ook) bijdragen aan een betere gezondheid, een mooiere omgeving en een betere toekomst. Bovendien geeft het jezelf ook een goed en tevreden gevoel:) Graag help ik je om groener, duurzamer (en meer tevreden) te kunnen leven! Iedere week zal ik mijn Groene tips met je delen op de website van de Nationale Groene Kadobon. Tot snel!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.