Duurzaam bamboe: ontdek 6x mooi bamboe

Wist je dat bamboe een zeer duurzaam materiaal is? Bamboe groeit namelijk heel snel. Zo is bamboe een mooi plasticvrij alternatief voor verschillende producten voor eten en drinken, maar ook voor kookartikelen en woonaccessoires. Ontdek duurzaam bamboe!

duurzaam bamboe

Bamboe snijplank

Een bamboe snijplank is niet alleen duurzaam en heel sterk, maar ook zeer hygienisch in gebruik! Het laat namelijk geen etensresten en vocht achter zoals wel vaak het geval is bij andere snijplanken. Een bamboe snijplank was je gemakkelijk en snel af met de hand. Er is voor iedereen wel het juiste formaat bamboe snijplank.

Bamboe thermosbeker

Prachtige stijlvolle bamboe thermosbeker van het duurzame merk Retulp. Deze thermosbeker is volledig plasticvrij, BPA-vrij en met een RVS dop. Zo blijft jouw koffie of thee wel 4 uren lang warm! Het heeft zelfs een losse theefilter. Kortom, een ideale en duurzame thermosbeker voor onderweg!

Bamboe theelichthouder

Echt sfeervolle theelichthouders zien we weinig, maar deze bamboe theelichthouder zorgt voor zoveel sfeer in huis! Doordat bamboe een natuurlijk materiaal is, geeft het een heel natuurlijke en warme uitstraling aan jouw interieur!

Bamboe theedoos

Deze bamboe theedoos heeft 12 vakjes en is zeer sterk waardoor het lang mee gaat. Zo heb je al jouw favoriete theesmaken bij elkaar en is het ook heel mooi voor bezoek dat thee bij je komt drinken. Kortom, stijlvol thee drinken met een eco theedoos!

Bamboe slakom

Een bamboe slakom is niet alleen heel duurzaam, maar door het stijlvolle design staat het ook nog eens heel mooi op tafel! Kies ook voor bijpassend bamboe slabestek. Zo kun je mooi, duurzaam en sfeervol dineren!

Bamboe kookgerei

Kies ook voor plasticvrije producten voor koken en bakken, zoals bamboe kookgerei. Met een bamboe beslaglepel of bamboe spatels voorkom je dat je plastics binnenkrijgt tijdens het koken wat schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

× Live chatten via WhatsApp