Duurzaam cadeau collega

Online keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus!

duurzaam kerstcadeau als Duurzaam cadeau medewerkers

Voor alle gelegenheden:

MVO kerstpakket
Duurzaam verjaardagscadeau

Duurzaam verjaardagscadeau

Geef een duurzaam verjaardagscadeau voor je collega’s. Nooit meer een verjaardag van je collega vergeten met onze verjaardagsservice.

duurzaam kerstcadeau als Duurzaam cadeau medewerkers

Duurzaam Kerstpakket

Geef een duurzaam Kerstcadeau voor je personeel of collega’s. Een online duurzaam kerstpakket naar keuze! Zo voorkom je verspilling is iedereen blij!

Duurzaam bedankt cadeau
Bedankje collega

Bedank je collega’s met een duurzaam bedankt cadeau. Laat je waardering blijken aan je collega’s. Ze kiezen zelf hun eigen kado of donatie uit.

Maak het persoonlijk:

groene cadeaubon

Gratis persoonlijke tekst

Laat een GRATIS persoonlijke tekst toevoegen op de achterkant van de cadeaukaart. Kies bijvoorbeeld voor een Kerstboodschap aan jouw collega’s. Een mooie manier om waardering te tonen aan alle collega’s! (max. 150 karakters)

groene cadeaubon als duurzaam kerstpakket

Gratis eigen inwisselpagina

Maak ook het inwisselen persoonlijk voor jouw collega’s! Met een eigen inwisselpagina in de huisstijl van jouw organisatie. Zo voeg je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, het bedrijfslogo of zelfs een filmpje toe!

VRK

Eigen ontwerp / huisstijl

Het duurzaam Kerstpakket in feestelijke verpakking kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! (vanaf 500 stuks tegen meerprijs). Dit is overigens ook mogelijk bij digitale verzending van de cadeaukaart!

duurzame tassen tijdens de fairtrade week
Fairtrade cadeaus
food huggers
Zero waste cadeaus
Baby en kind
Gezonde cadeaus
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Vegan cadeaus
gerecyclede waterglazen
Circulaire cadeaus
Energiebesparing
Energiebesparing
zero waste cadeaus
gifvrije cadeaus
vegan cadeaus
recycle als duurzaam kerstpakket
energielabel

Duurzaam cadeau voor je personeel

Wil je jouw medewerkers een uniek en eerlijk cadeau geven, bijvoorbeeld een verjaardagscadeau of Kerstgeschenk? Geef dan een duurzaam cadeau! Met een duurzaam cadeau kies je voor een cadeau dat op eerlijke en duurzame wijze is gemaakt, maar ook kies je voor een cadeau met een mooi verhaal. Gratis verzending bij inwisselen vanaf €25.

Zo maak je collega’s blij, maar ook de makers van duurzame cadeaus. Voor iedereen is er een mooi duurzaam cadeau; een duurzaam kado man of duurzame kado’s voor haar. Daarnaast zijn er leuke duurzame cadeautjes voor kinderen. Ontdek hier inspiratie voor de mooiste duurzame cadeaus voor jouw personeel. Kortom, geef bewust met een duurzaam cadeau medewerkers!

Personaliseren van je duurzame cadeaukaart

Maak de duurzame keuze cadeaukaart helemaal persoonlijk voor jouw collega’s! Zo kun je een persoonlijke tekst laten toevoegen op de cadeaukaart. Daarnaast kun je het inwisselen van de cadeaukaart persoonlijk maken, namelijk met een eigen inwisselpagina. Bovendien kun je zowel de cadeaukaart als de feestelijke verpakking in eigen huisstijl laten ontwerpen. Zo wordt het geven van de Kerst keuze cadeaukaart een geheel persoonlijke beleving voor jouw collega’s! Een perfect duurzaam cadeau medewerkers! Lees meer

Duurzaam cadeau medewerkers individueel verzenden

Een duurzaam cadeau versturen bepaal je helemaal zelf. Want jij bepaalt hoe je de duurzame keuze cadeaukaart wilt verzenden naar jouw collega’s. Wil je de cadeaukaart op een duurzame manier versturen? Wij versturen de cadeaukaart namelijk ook per email naar iedere collega. Daarnaast kun je de cadeaukaart en de feestelijke verpakking individueel per brievenbus post laten versturen naar jouw collega’s. Of laat het versturen naar één adres dat is natuurlijk wel zo duurzaam! Lees meer

Geef een duurzaam geschenk met een verhaal

Nog mooier is een duurzaam cadeau met een verhaal! Waar komt het cadeau vandaan? En wie zijn de makers van het product? Zo geef je een cadeau dat verantwoord is gemaakt door ambachtslieden, maar ook op bijzondere wijze is ontworpen met gebruik van natuurlijke materialen. Lees hier nog meer duurzame cadeau’s. Lees meer

Voorkom voedselverspilling!

Jouw collega’s kiezen zelf online een duurzaam cadeau medewerkers

Online keuze uit alleen maar duurzame cadeaus. Zo voorkom je verspilling en maak je wél iedereen blij. Zoals deze handige foodhuggers.

Duurzaam persoonlijk cadeau voor collega’s

Het mooiste cadeau dat je jouw personeel kunt geven is een duurzaam persoonlijk cadeau. Met de duurzame cadeaubon kiezen medewerkers zelf online een favoriet duurzaam cadeau. Duurzame cadeaus zijn er in verschillende categorieën waardoor er voor alle medewerkers wel een geschikt duurzaam cadeau is. Zo kies je bijvoorbeeld uit natuurlijke verzorging voor hem en haar, duurzaam eten en drinken, duurzaam wonen en koken, maar ook duurzame producten voor energiebesparing. Kortom, bij iedereen past een mooi duurzaam cadeau!

Duurzame cadeaus voor haar

Hoe kies je een duurzaam cadeau vrouw? Met de duurzame cadeaubon kiest zij zelf uit heel veel duurzame cadeaus die biologisch, fairtrade, vegan, plasticvrij of zero waste zijn. Natuurlijke huidverzorging en plasticvrij eten en drinken, maar ook gifvrij koken en duurzaam wonen. Daarnaast kiest zij uit fairtrade sieraden en duurzame mode en accessoires. Kortom, zij kiest haar duurzame cadeau uit wel meer dan 5.000 zorgvuldig geselecteerde duurzame cadeaus.

Duurzaam cadeau man

Wat is een geschikt duurzaam cadeau voor hem? Er zijn genoeg mooie duurzame cadeaus voor iedere man; voor de sportieveling, voor de reiziger en voor de kookliefhebber. Geef hen een nuttig, maar ook een hoogwaardig cadeau. Populaire duurzame cadeaus voor mannen zijn bijvoorbeeld natuurlijke mannenverzorging, maar ook een duurzame waterfles of een gezonde pannenset. Daarnaast maak je hem blij met een handige energiebespaarproducten of kies voor een duurzaam cadeau tuin, zoals led-tuinverlichting. Lees meer

Duurzame cadeaus kind

Ook voor kinderen zijn er mooie duurzame cadeaus, zoals plasticvrije schoolbekers, maar ook duurzaam speelgoed en gifvrije materialen voor tekenen, kleuren en schilderen. Daarnaast kun je kiezen voor een duurzaam cadeau geboorte. Kortom, zo kies je alleen het allerbeste voor je baby of kind. Lees meer

Duurzame relatiegeschenken met een gebaar

Duurzaam cadeau medewerkers nodig? Geef een duurzame cadeaubon voorzien van een duurzame, maar feestelijke verpakking. Een cadeau is veel meer dan het product zelf. Je wilt ook een goed gevoel of mooi gebaar meegeven; voor jouw personeel of voor relaties. Met een duurzaam cadeau kies je voor een cadeau dat is gemaakt op verantwoorde wijze, maar ook met liefde en aandacht door de makers. En dat maakt een duurzaam cadeau medewerkers nog specialer! Lees meer

Bieden jullie een Achteraf Betaalmethode aan?

Dat is alleen mogelijk middels een zakelijk account. Je kan een zakelijk account aanvragen via onze klantenservice. We kijken dan naar de organisatie en voeren een check uit op betrouwbaarheid. Dit geldt in het algemeen alleen voor grote organisaties en overheidsinstellingen.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×