Duurzaam cadeau geboorte

Voor baby of kind wil je natuurlijk het allerbeste. Onze producten voor baby en kind zijn veilig en gezond voor je kindje. Vrij van schadelijke stoffen en duurzaam geproduceerd. De biologische verzorgingsproducten zijn beter en zacht voor de kwetsbare baby- en kinderhuid. De baby- en kinderkleding is verantwoord gemaakt en van biologisch katoen.

Duurzaam cadeau geboorte voor een meisje of jongen?

Op zoek naar een duurzaam baby cadeau? De glazen zuigflesjes kunnen veilig worden opgewarmd en de fopspeentjes zijn vrij van BPA, PVC, en kunstmatige kleurstoffen. Ook op school is het veilig en lekker eten en drinken met rvs drinkbekers en broodtrommeltjes van bamboe in vrolijke designs!

Spelen met geweldig speelgoed van hoge kwaliteit, gemaakt van natuurlijke grondstoffen en geschikt voor verschillende leeftijden. Voor baby en kind vind je zeker een geschikt duurzaam cadeau! Maak het extra persoonlijk met een gratis persoonlijke boodschap en een mooie verpakking.

Bekijk onze inwisselpagina baby en kind via deze link. Zie ook: duurzaam cadeau man – duurzaam cadeau vrouw. Liever een duurzaam kado zakelijk bestellen?

Duurzaam cadeau geboorte
Babyflesjes
duurzaam speelgoed
Gerecycled speelgoed
kleuren en verven
Gifvrij kleuren en verven

Een origineel groen kraamcadeau

Wat is een origineel groen kraamkado? Bepaal allereerst of je een kraamcadeau voor mama wilt geven of een mooi cadeau voor een baby. Je kunt mama natuurlijk blij maken met bloemen, parfum of chocolade, maar als je graag een origineel duurzaam baby cadeau wilt geven, lees dan even verder!

Duurzaam speelgoed

Wat is duurzaam speelgoed precies? Duurzaam speelgoed is volledig verantwoord gemaakt en is ook 100% vrij van schadelijke stoffen. Zo kies je bijvoorbeeld uit mooi houten speelgoed, zoals een houten puzzel, duurzame knuffel baby of houten dierenfiguren, maar ook is er gerecycled speelgoed.

Daarnaast kies je uit veilige producten voor kleien, verven en kleuren zonder schadelijke stoffen. Deze zijn namelijk gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen waarmee je jouw kindje zorgeloos kunt laten knutselen.

Milieuvriendelijk kraamcadeau

De WNF knuffel is een duurzame knuffel baby is gemaakt van duurzaam materiaal en zonder schadelijke stoffen. Helemaal zonder plastics en andere gifstoffen. Bovendien gaat de opbrengst van iedere knuffel naar behoud van bedreigde diersoorten. Kortom, leuk en helemaal veilig voor je kindje! Zo zijn er nog veel meer eco cadeaus voor een baby. Of denk eens aan een spiritueel kraamcadeau zoals een dromenvanger.

WNF knuffels a;s Duurzaam cadeau idee baby
duurzame baby cadeau knuffel
zwanger
Duurzaam cadeau idee baby voor mama
kleuren en verven
Gifvrij kleuren en verven

Een vegan baby cadeau

Gifstoffen, zoals microplastics en chemische toevoegingen kun je beter vermijden als je babyverzorgingsproducten gaat gebruiken. Tenslotte zijn baby’s nog heel kwetsbaar en gebruik je het liefst 100% natuurlijke babyverzorging. Een bij uitstek een duurzaam cadeau idee baby. Eco cadeaus voor een baby zijn bijvoorbeeld gifvrije kinderdrinkbekers.

Een Natuurlijk en duurzaam cadeau baby

Wist je dat je met glazen babyflesjes kunt voorkomen dat de baby microplastics binnenkrijgt? Als plastic drinkflesjes veelvuldig worden opgewarmd kunnen er microplastics vrijkomen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van je baby. Een ideaal duurzaam baby cadeau.

Wasbare luiers als duurzaam baby cadeau

Wist je dat wasbare luiers niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook kostenbesparend? Per kindje gooien we maandelijks maar liefst 25 kg. aan wegwerpluiers weg. Dit heeft een enorme impact op onze afvalberg. Er zijn gelukkig mooie, maar ook praktische wasbare luiers verkrijgbaar.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×