Duurzaam cadeau goed doel

Doneer aan de Plastic Soup Foundation of plant een boom bij Treebytree

Gedoneerd
bomen geplant

Duurzaam cadeau goed doel: Een donatie voor een betere wereld

In een tijd waarin de impact van menselijke activiteiten op het milieu steeds duidelijker wordt, groeit de populariteit van een duurzaam cadeau goed doel gestaag. Mensen zijn op zoek naar manieren om niet alleen hun waardering te tonen, maar ook bij te dragen aan de verbetering van de wereld. Een duurzaam kado voor een goed doel biedt een betekenisvol alternatief voor traditionele geschenken en draagt bij aan positieve veranderingen. Lees meer

Plastic Soup Foundation als duurzaam cadeau goed doel

De Plastic Soup Foundation, een voortrekkersorganisatie in de strijd tegen plasticvervuiling van oceanen. Hun missie: een wereld zonder plastic soup. Met voorlichting, bewustwording en acties werken ze aan oplossingen om de stroom van plastic naar onze oceanen te stoppen.

Onze oceanen vrij maken van plastic afval

Deze spoort aan tot verandering, bevordert onderzoek en strijdt voor duurzame oplossingen. Hun inzet reikt verder dan slechts het bestrijden van plasticvervuiling; het strekt zich uit tot het creëren van een toekomst waarin de oceanen vrij zijn van schadelijk plastic afval. Samen streven we naar een schonere en duurzamere planeet. Een duurzaam cadeau goed doel met een duidelijke duurzame missie.

Steun de Plastic Soup Foundation!

Steun de Plastic Soup Foundation door jouw Nationale Groene Kadobon te doneren.

JustDiggit als duurzaam cadeau goed doel

Justdiggit, een organisatie met een missie om klimaatverandering aan te pakken door landschapsherstel. Ze focussen op het vergroenen van gedegradeerde gebieden, stimuleren regenval en bevorderen duurzaamheid. Door het graven van regenwaterreservoirs en het herstellen van ecosystemen willen ze de negatieve gevolgen van klimaatverandering omkeren.

Klimaatverandering tegengaan

Justdiggit gelooft dat gezamenlijke inspanningen en het vergroenen van droge gebieden cruciaal zijn voor het herstel van onze planeet. Hun aanpak is niet alleen gericht op het neutraliseren van klimaatverandering, maar ook op het bevorderen van een veerkrachtige en duurzame toekomst voor de aarde.

Plant een boom, groei een bos en maak een impact!

Plant een boom met Treebytree! Bomen helpen namelijk bij het herstellen van gedegradeerd land en het afkoelen van de planeet.  Alle bomen hebben hun eigen geolocatie en worden gedurende 20 jaar verzorgd.

CO₂-reductie

Volg ze van jonge spruiten tot volledig volgroeide bomen. En volg hun bijdrage aan CO₂-reductie, waterretentie, lokale gemeenschappen en meer!

tree
Duurzaam cadeau goed doel Treebytree

Wie is Treebytree?

Treebytree is een sociale onderneming met als missie om de regeneratie van de natuur te versnellen. Ze bieden je de mogelijkheid om bomen te planten die worden teruggebracht in het hart van Afrika. Gemakkelijk, op grote schaal en met een indrukwekkende digitale ervaring. Plant een boom. Groei een bos. Maak een impact.

In samenwerking met Justdiggit

Treebytree werkt samen Justdiggit. Deze organisaties werken nauw samen met lokale boeren en communities om gekapte bomen weer tot leven te brengen met bewezen vergroeningstechnieken zoals Kisiki Hai. Een duurzaam cadeau goed doel me voldoening!

Plant een boom met Treebytree!

Als je een boom plant dan wordt visueel het verhaal van je boom in beeld gebracht. Een boom planten kan al vanaf €5,-. Je kan zoveel bomen planten als je zelf wilt!

Justdiggit Campaign 2021 Global, DIG IN | English (with subtitles)

Inwisselen in 3 stappen:

Kies IkshopGifvrij.nl of IkshopFair.nl. Alles is plasticvrij, gifvrij, fairtrade, vegan en zero waste.
Maak je keuze en kies als betaalmethode “kadobon-online” en voer de kadoboncode in.
Levering in 2-3 werkdagen. Gratis verzending vanaf 35 euro per webshop.
recycle
FSC logo JPG
zero
Scroll naar boven
×