Duurzaam cadeau idee man

Hij kiest graag zelf een duurzaam cadeau man uit. Hij vindt mooie, functionele en hoogwaardige producten belangrijk. En kiest graag voor duurzaamheid.

Door ons ruime maar zorgvuldig geselecteerd assortiment, hebben wij voor hem duurzame cadeaus op het gebied van energie- en waterbesparing, elektronica op zonlicht, (led)verlichting, duurzaam wonen, tuinbenodigdheden, wandelen en fietsen, kamperen, reizen, kantoor, sport en gezondheid, gadgets en persoonlijke verzorging.

Duurzame cadeaus voor de levensgenieter

Duurzame cadeaus voor de levensgenieter? Met de mooiste en (h)eerlijkste Fairtrade wijnen, koffie en chocolade. Want ook als je van lekker eten en drinken houdt, kies je voor duurzaam! Zoals heerlijk Fairtrade en biologische wijnen van Fair Trade Original. Deze wijnen zijn met zorg gemaakt en onder eerlijke werkomstandigheden. Maar ook Fairtrade koffie en Fairtrade chocola van de beste kwaliteit en in heel veel heerlijke variaties. Zoals caramel met zeezout of amandelvan het duurzame merk Lovsum. >> Bekijk nog meer eerlijk eten en drinken.

Duurzame cadeaus voor de energiebespaarder

Duurzame producten voor de energiebespaarder? Genoeg keus! Zoals led lampen, een douche coach, energiezuinige nachtlampjes en slimme energiemeters. Energie (en geld) besparen is helemaal niet moeilijk met de juiste producten! Er wordt dagelijks zoveel water gebruikt en dat kan flink minder. De douchecoach helpt je om gemakkelijk korter te douchen. Maar ook een waterbesparende douchekop is een goed idee.

Maak gebruik van een energiemeter om gemakkelijk inzicht te krijgen in je energieverbruik. Zoals met de handige energy meter mini. Kies voor zoveel mogelijk duurzame verlichting. Zoals buitenlampen, tuinverlichting en Kerstverlichting op zonne-energie. En voor binnen maak je gebruik van Led lampen. Want deze gaan veel langer mee dan normale lampen en zijn beter voor jou. De nachtlampjes hebben een bewegingsmelder en een zeer laag energieverbruik. >> Bekijk nog veel meer energiebesparende producten.

Duurzaam cadeau idee man – populair

Eerlijk geproduceerde producten, gemaakt van natuurlijke grondstoffen en mooi om te zien! Hij zal zeker een favoriet duurzaam cadeau man vinden. Maak het extra persoonlijk met een gratis persoonlijke boodschap en een mooie verpakking.

Zie ook: duurzaam cadeau idee vrouw – duurzaam cadeau baby en kind

Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

× Live chatten via WhatsApp