Duurzaam cadeau idee2018-08-10T19:31:49+02:00

Duurzaam cadeau idee

Welk origineel cadeau kun je iemand geven met een Nationale Groene Kadobon? Je wilt een mooi, duurzaam maar toch ook een persoonlijk cadeau geven? Wij geven je inspiratie voor betere cadeaus! En deze zijn bovendien ook geschikt als duurzame relatiegeschenken.

Wij geven je duurzame cadeau ideeën voor man, vrouw en baby & kind. Zoals luxe producten die je in het dagelijks leven misschien niet zo snel zelf zou kopen.Of bijzondere verbruiksproducten zoals biologische boodschappen, mooie theesoorten, speciale bieren en biologische wijnen. Of de betere, natuurlijke verzorgingsproducten.

Duurzaam cadeau idee vrouw

duurzaam cadeau idee vrouw

Duurzaam cadeau idee man

duurzaam cadeau idee man

Duurzaam cadeau idee baby en kind

duurzaam cadeau idee baby en kind

Duurzaam cadeau idee op verantwoorde wijze geproduceerd

Alle producten van de Nationale Groene Kadobon zijn eco, fairtrade of biologisch; producten welke op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd, weinig energie kosten, nuttig zijn en gemaakt zijn van natuurlijke materialen.

Je wilt een cadeau geven dat past bij de ontvanger. Een duurzaam cadeau dat de ontvanger meer plezier geeft. Maar je wilt ook een cadeau geven waar je zelf achter staat. Want vind jij minder materialisme en verspilling ook een goed idee? Met een duurzaam cadeau geef je dus ook een beter voorbeeld.

Ook kun je een goed doel cadeau geven, de ontvanger kiest dan zelf welk goed doel hij of zij zou willen steunen. Dan geef je zeker een cadeau met een goed gevoel!