Ontdek meer dan 2.000+ duurzame cadeaus!

Met de Nationale Groene Kadobon kies je zelf online jouw leukste duurzame cadeau uit 2.000+ producten van 100+ duurzame merken. Zoals plasticvrije lunchboxen, natuurlijke verzorging, duurzame woonaccessoires, energiebesparing en eerlijk gemaakte sieraden. Allemaal verantwoord gemaakt met respect voor mens, dier en milieu.

meisje groen

vergulde hand

handverzorging

duurzaam tandenborstel

bamboe set

duurzame zonbescherming

waterdrinken

bewaren

duurzame koffie

lunchen

thee drinken

duurzame babyflesjes

duurzame babyspeeltjes

babyverzorging

kinderdrinkbekers

knutselen

zwanger

kookgerei

duurzaam huishouden

koken en bakken

duurzame woonaccessoires

kleinmeubelen

duurzaam tafelen

duurzame tassen

duurzame armbanden

duurzame oorbellen

duurzame kettingen

duurzame sjaals

duurzame hoeden

powerbanks

led verlichting

sfeerverlichting

buitenverlichting

waterbesparing

energiebesparing

Compleet duurzaam assortiment voor iedereen

Met een Nationale Groene Kadobon kies je zelf online een favoriet duurzaam cadeau! Al met al kies je uit een mooi compleet duurzaam assortiment voor iedereen.

Duurzaam eten en drinken

Zoals de categorie duurzaam eten en drinken. Want hier kies je duurzame producten voor gezond eten en drinken. Zoals de plasticvrije lunchboxen en de BPA-vrije waterflessen. Maar ook plasticvrije en biologisch afbreekbare koffiebekers. En heerlijke Fairtrade chocolade eerlijk en met liefde gemaakt.

Duurzaam mooi en gezond

In de categorie duurzaam mooi en gezond vindt je natuurlijke verzorging voor hem en haar. Zoals doucheproducten en shampoos zonder schadelijke stoffen. Maar ook dierproefvrij en milieuvriendelijk. Daarnaast veilige zonnebrandproducten zonder chemische filters.

Duurzame producten voor baby en kind

Met duurzame producten voor baby en kind kies je het allerbeste voor je kleintje. Want dit zijn allemaal veilige producten om zonder zorgen te kunnen gebruiken. Zoals de 100% natuurlijke babyverzorgingsproducten. Maar ook speelgoed zonder schadelijke stoffen.

Duurzaam wonen en koken

Met woonaccessoires gemaakt van natuurlijke materialen is het mooi en duurzaam wonen. Zoals meubelen gemaakt van duurzaam bamboe. Of mooie uniek gemaakte Fairtrade manden. Daarnaast duurzaam keukengerei en mooi Fairtrade servies. Maar ook pannen zonder schadelijke stoffen om gifvrij te koken.

Duurzame sieraden en tassen

Fairtrade sieraden en tassen zijn op een eerlijke wijze gemaakt. Bovenal zijn ze uniek en mooi! Zoals de Fairtrade bohemian tassen. Want deze zijn handgemaakt door de Maya bevolking van Guatemala met gebruik van natuurlijke materialen. Daarnaast de bijzondere Fairtrade sieraden met kettingen, oorhangers en armbanden. Al met al prachtig en eerlijk gemaakt.

Duurzame energie en verlichting

Energiebesparende producten zijn beter voor ons milieu en onze portemonnee. Want met deze slimme producten kun je gemakkelijk energie, water en geld besparen. Zoals het gebruik van Led lampen of verlichting op zonne-energie. Maar ook een handige energiemeter of een waterbesparende douchekop. Bovendien is er een mooi assortiment aan sfeervolle verlichting.