Duurzaam cadeau vrouw

Zij kiest zelf een duurzaam cadeau vrouw. Een duurzaam geschenk dat beter is voor haarzelf en beter is voor de wereld. Dat is gemaakt onder eerlijke omstandigheden, milieuvriendelijk en zonder schadelijke stoffen.
Bovendien zit er een bijzonder verhaal achter veel van onze producten. Ook is er een duurzame cadeaus voor een man.

Duurzaam cadeau vrouw naar keuze: De Nationale Groene Kadobon

Dit duurzame cadeau vrouw is een duurzame cadeaukaart met duurzame verjaardagscadeaus gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Geen goedkope, mondiale massaproductie maar producten gemaakt onder eerlijke en veilige omstandigheden voor de makers. Maar ook duurzame cadeaus gemaakt van natuurlijke materialen en met een hoge kwaliteit en afwerking.

Met de Nationale Groene Kadobon kies je alleen maar voor duurzame cadeaus die Fairtrade, biologisch, ecologisch of gerecycled zijn. Maar ook zero waste cadeaus en plasticvrije cadeaus. De Nationale Groene Kadobon heeft een zorgvuldige selectie van duurzame cadeaus voor hem en haar. Een perfect duurzaam cadeau per post.

Duurzaam cadeau idee vrouw

De duurzame woonaccessoires zijn veelal gemaakt van sterk bamboe en kurk (nieuwe woontrend van 2024!) voor een natuurlijke uitstraling.
De betere natuurlijke verzorgingsproducten zijn voedend en bevatten geen hormoonverstorende stoffen. Ook de plasticvrije waterflessen dragen bij aan een betere gezondheid. In verschillende designs en mooie kleuren.Lees meer

Zie ook: duurzaam kado idee man – duurzaam kado baby en kind

Een duurzaam cadeau voor haar

Een duurzaam cadeau vrouw hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat geldt zeker ook voor duurzame producten.  Er zijn duurzame cadeaus voor ieder budget. Denk hierbij aan een set houten briefkaarten, een hondenriem brandweerslang, natuurlijke verzorging voor haar, fairtrade tassen, fairtrade sieraden, fairtrade sjaals maar ook fairtrade woonaccessoires. We hebben de favoriete duurzame cadeaus hieronder op een rijtje gezet.Lees meer

Fairtrade servies
fairtrade servies
Fairtrade servies

In ieder interieur zijn woonaccessoires te vinden. Maar met de Nationale Groene Kadobon kun je kiezen uit een assortiment van Fairtrade cadeaus zoals Fairtrade servies waarbij de producent een eerlijk inkomen ontvangt. Merken als Kinta en DIK Servies met een mooi verhaal en dus ook mooi voor de maker! Een Fair en boevendien duurzaam cadeau vrouw

Fairtrade mode
fairtrade cadeaus
Fairtrade mode

Duurzame mode zoals Fairtrade sieraden handgemaakt met natuurlijke, duurzame materialen en daardoor heel uniek! Maar ook prachtig ontworpen Fairtrade lederen tassen gemaakt van duurzaam leder en met eerlijke en veilige werkomstandigheden van de makers. Zo is het duurzaam cadeau vrouw mooi voor jou en mooi voor de maker!

Fairtrade kaarsen

Fairforward kaarsen
Fairtrade kaarsen

Fairtrade woonaccessoires zoals fairtrade sierkaarsen, duurzame snijplanken, placemats, fairtrade glazen, fairtrade woningtextiel, fairtrade sier kussens en fairtrade kandelaars, fairtrade geurprpducten en fairtrade siervazen. Alle duurzame cadeaus zijn met een mooi verhaal en dus ook mooi voor de maker!

Natuurlijke verzorging

natuurlijke verzorging als duurzaam cadeau vrouw
Natuurlijke verzorging

Mooi en Gezond met natuurlijke verzorging.  Wist je dat alles wat je op je huid smeert ook in jouw lichaam terechtkomt? Om schadelijke stoffen te vermijden is het dan ook niet alleen belangrijk om gifvrij te eten en te drinken. Maar ook om te zorgen voor natuurlijke verzorging. Tenslotte gebruiken we dagelijks een verscheidenheid aan verzorgingsproducten.

Natuurlijke verzorging

Fairsquared
Verzorging voor haar

Iedere vrouw vind uiterlijke verzorging belangrijk. Maar dan wel op een verantwoorde manier. Kies daarom voor natuurlijk verzorging als duurzaam cadeau vrouw. Zoals natuurlijke gezichtsverzorging, natuurlijke haarverzorging en natuurlijke lichaamsverzorging voor haar zonder giftige stoffen zoals parabenen, plastics en andere giftige stoffen.

Natuurlijke verzorging

natuurlijke verzorgingsproducten
Natuurlijke zonnebrand

Wist je dat de meeste reguliere zonnebrand producten gifstoffen bevatten? Deze gifstoffen zijn niet alleen schadelijk voor mens, maar ook voor dier en milieu. Het gebruik van een zonnebrand is dan ook niet altijd veilig. Veel zonnebrand producten bevatten namelijk chemische filters. Deze kunnen verschillende gezondheidsklachten geven. Een zonnig duurzaam cadeau vrouw.

duurzame pannen
Gifvrij koken

Veel reguliere pannen zijn giftig voor je, want tijdens het koken komen er gifstoffen vrij, zoals PFAS en PFOA. Bovendien bevatten deze pannen vaak lood en cadmium. Dat willen we liever vermijden voor onze gezondheid. Kies voor pannen zonder pfas.

gerecyclede waterglazen
Gerecyclede glazen

Iedere vrouw vind uiterlijke verzorging belangrijk. Maar dan wel op een verantwoorde manier. Kies daarom voor natuurlijk verzorging voor haar. Zoals natuurlijke gezichtsverzorging, natuurlijke haarverzorging en natuurlijke lichaamsverzorging voor haar zonder giftige stoffen zoals parabenen, plastics en andere giftige stoffen.

fairtrade snijplanken
Bamboe snijplanken

Bamboe snijplanken zijn niet alleen fairtrade en duurzaam maar hebben ook nog eens een modern en hip design. Op deze manier wordt iedere moderne keuken een eyecatcher! Keuze uit verschillende maten. Een perfect duurzaam cadeau vrouw.

Geef een duurzame cadeaubon!

Met de Nationale Groene Kadobon zal zij zeker een duurzaam cadeau vrouw vinden. Maak het extra persoonlijk met een gratis persoonlijke boodschap en een mooie verpakking. Ook te gebruiken als duurzame relatiegeschenken. Of als duurzaam cadeau collega, duurzaam cadeau kind, duurzaam cadeau man, duurzaam persoonlijk cadeau. Maar ook duurzame cadeautjes 10 euro.

Zij kiest zelf online met de Nationale Groene cadeaubon deze is alleen online in te wisselen bij onze duurzame partners IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 200+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation.

Wat is een leuk cadeau voor mijn vrouw?

Er zijn duurzame cadeaus een vrouw voor ieder budget. Denk hierbij aan gifvrije pannen, een set houten briefkaarten, natuurlijke verzorging voor haar, duurzame cadeausets, fairtrade tassen, fairtrade sieraden, fairtrade sjaals maar ook fairtrade woonaccessoires. Met de Nationale Groene Kadobon kan ze zelf online een keuze maken uit een online assortiment van 5.000+ duurzame kado’s voor haar!

Wat te kopen voor iemand die alles al heeft?

In dat geval laat je de ontvanger zelf online een keuze maken uit ons assortiment van meer dan 5.000+ duurzame cadeaus.  Geef de Nationale Groene Kadobon en laat deze versturen op de gewenste datum. Bepaal zelf de waarde, de manier van verzenden (per post of per email), je gewenste duurzame verpakking en tenslotte maak je het extra persoonlijk met je persoonlijke boodschap. Ook kun je de cadeaubon doneren aan de Plastic Soup Foundation of plant een boom in Afrika met TreebyTree i.s.m. JustDiggit.

Scroll naar boven
×