duurzaam kerstcadeau als Duurzaam cadeau medewerkers

Duurzaam cadeau zakelijk

Vraag vrijblijvende offerte aan

Duurzaam cadeau zakelijk een offerte aanvragen

Ontvang nu tijdelijk een Nationale Groene Kadobon t.w.v. €15,- *)

Vraag nu een offerte aan en ontvang nu tijdelijk een Nationale Groene Kadobon t.w.v. €15,- *) en ontdek zelf de mogelijkheden van de Nationale Groene Kadobon. Heb je een vraag over de mogelijkheden? Stel deze via whatsapp via de knop live chatten. *) Alleen bij offertes vanaf €1000,-.

Offerte aanvraag

groene cadeaukaart
GRATIS eigen tekst op cadeaukaart
duurzaam cadeau zakelijk
duurzame cadeaukaart als duurzaam kerstpakket of een Duurzaam cadeau medewerkers
Cadeaukaart met eigen logo (min. 500st.)

Met een duurzaam cadeau zakelijk kies je bewust voor een verantwoord, maar ook  bijzonder cadeau voor relaties en voor jouw personeel. Met een duurzaam cadeau draag je bij aan een betere wereld, maar ook geef je een mooi geschenk met een verhaal. Hoe kies je een duurzaam cadeau zakelijk? Let op het keurmerk MVO Nederland.

En wat zijn duurzame Kerstpakketten voor jouw medewerkers? Geef bijvoorbeeld een duurzaam cadeau met uw logo. En wat zijn de mogelijkheden voor een duurzaam cadeau versturen en bezorgen? Kortom, laat je inspireren voor een duurzaam cadeau zakelijk!

gerecyclede kerst enveloppen
Gerecyclede Kerst verzendenveloppen

Duurzaam cadeau versturen

Hoe kun je een duurzaam cadeau versturen? Je kunt een duurzaam cadeau per post versturen. Wist je dat de duurzame cadeaubon ook individueel kan worden verzonden naar jouw medewerkers of relaties? Daarnaast kun je de groene cadeaubon gemakkelijk en snel per email laten versturen op de gewenste datum.

Duurzaam cadeau bezorgen

Een duurzaam cadeau bezorgen gebeurt ook op duurzame wijze, namelijk met groene post van PostNL. Daarnaast kun je de duurzame cadeaubon digitaal laten bezorgen, zowel als relatiegeschenk of als duurzaam cadeau voor personeel. Tenslotte voeg je een gratis persoonlijke tekst toe en maak je de groene kadobon als duurzaam cadeau voor personeel of als relatiegeschenk nog persoonlijker!

Duurzaam relatiegeschenk

Als duurzaam bedrijf of duurzame organisatie maak je zoveel mogelijk verantwoorde keuzes, ook op het gebied van cadeaus. Duurzame cadeaus worden steeds meer gewaardeerd, ook als zakelijke cadeaus. Met mooie en groene relatiegeschenken draag je bij aan duurzaamheid, maar ook verras je relaties met een uniek cadeau.

Duurzame Kerstgeschenken

Kerstmis is de tijd om extra stil te staan bij onze keuzes en de impact ervan op het milieu, dierenwelzijn en zelfs onze gezondheid. Daarnaast geef je aandacht aan de leef- en werkomstandigheden van producenten wereldwijd.

Duurzame Kerstcadeaus zijn er in verschillende categorieën, zoals eten en drinken, wonen en koken, persoonlijke verzorging en energiebesparing. Wat maakt een duurzaam Kerstpakket beter? Duurzame Kerstcadeaus voldoen aan de kenmerken van duurzaamheid, zoals biologisch, vegan, zero waste, plasticvrij of Fairtrade. Met de groene kadobon geef je alleen maar duurzame Kerstkado’s.

Cadeau met een verhaal

Wat is een mooi symbolisch cadeau samenwerken? Geef een duurzaam cadeau zakelijk, zoals met Fairtrade cadeaus. Zo ontdek je ook de makers en de werkwijze achter het mooie product. Het gaat vaak om ambachtelijke en handgemaakte producten waar veel liefde en aandacht in gestoken is.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen of er is sprake van recycling of upcycling. Dit zijn bijvoorbeeld de handgemaakte oorhangers van glazen kraaltjes of de circulaire drinkglazen ontworpen van oude wijnflessen. Kortom, zo maak je zakenrelaties of personeel niet alleen blij met een verantwoord cadeau, maar ook geef je een bijzonder kado met een verhaal.

Duurzaam cadeau personeel

Geef jouw collega’s een waardevol cadeau met een duurzaam cadeau medewerkers. Met een duurzaam cadeau voor jouw medewerkers kunnen zij ook een stap maken naar een duurzaam leven. Zo laat je hen bijvoorbeeld kennismaken met duurzame dingen in huis of inspireren voor een duurzaam leven met het gezin. Zo helpen we voedselverspilling te voorkomen en verminderen we ook ons plasticgebruik.

Daarnaast helpt een duurzaam cadeau jouw medewerkers ook op weg naar een betere gezondheid, want de producten zijn gifvrij. Wil je jouw medewerkers zelf een duurzaam cadeau laten uitkiezen? Een leuk duurzaam cadeau idee is dan een groene  cadeaubon met online keuze uit wel meer dan 5.000 duurzame cadeaus!

Duurzaam cadeau vrouw

Wat zijn duurzame cadeaus voor haar? Zo kiest zij bijvoorbeeld voor handgemaakte sieraden of woonaccessoires gemaakt van duurzaam bamboe. Daarnaast is er natuurlijke verzorging voor haar, zoals biologische en Fairtrade producten voor huid en haar; geheel vrij van gifstoffen en beter voor de gezondheid. Bovendien kiest zij ook uit duurzame mode, zoals een Fairtrade lederen tas of handgebreide wollen sjaals. Tenslotte kun je steeds duurzamer leven door ook thuis plastic producten te vervangen voor een duurzaam en plasticvrij alternatief.

Duurzaam cadeau man

Ook voor hem zijn er mooie duurzame cadeaus, zoals natuurlijke mannenverzorging dat geen schadelijke stoffen bevat. Daarnaast kiest hij uit duurzame reisaccessoires en duurzame sportartikelen. Bovendien zijn er heel veel duurzame cadeaus op het gebied van energiebesparing, waterbesparing en gasbesparing. Zo is er bijvoorbeeld ook de complete en handige energiebespaarbox. En als hij graag kookt dan zijn de gifvrije, duurzame en gezonde pannen zeker onmisbaar.

Wat zijn duurzame cadeaus?

Een duurzaam cadeau zakelijk is op eerlijke wijze gemaakt en met minimale belasting voor het milieu. Wat is een voorbeeld hiervan? Geef  bijvoorbeeld een circulair cadeau of kies voor Fairtrade cadeaus. Wil je het relatiegeschenk nog specialer maken? Geef dan een duurzaam cadeau met uw logo, zoals met de duurzame cadeaubon.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×