Duurzaam cadeaupakket

groene

Duurzaam cadeaupakket versturen doen wij voor jou

Jouw duurzaam cadeaupakket versturen doen wij voor je! Want de Nationale Groene Kadobon kun je op elke gewenste datum per email laten versturen naar de ontvanger. Keuze uit 5.000 duurzame kadootjes.

Duurzaam Kerstcadeau naar keuze!

Hiervoor hoef je ons enkel het emailadres van de ontvanger en de betreffende bezorgdatum door te geven. Als je dit liever zelf doet, laat je de Nationale Groene Kadobon gewoon naar je eigen e-mailadres versturen waarna je deze zelf doorstuurt naar de ontvanger. Aan jou de keuze!

Een digitaal Kerstcadeau maar wel persoonlijk

Kerstcadeaus online versturen hoeft helemaal niet onpersoonlijk te zijn. Zeker niet met de Nationale Groene Kadobon. Want wij vinden juist dat een persoonlijk Kerstcadeau belangrijk is. Tenslotte maak je je collega hier echt blij mee. Lees meer

Altijd op tijd met een last minute Kerstcadeau

Zelfs op het allerlaatste moment kun je jouw Kerstcadeau online versturen. Want wij versturen de Nationale Groene Kadobon op elke gewenste datum zodat jij altijd een mooi Kerstcadeau kunt geven! Lees meer

digitale groene

Online Kerstcadeau uitzoeken: 100% duurzaam

De leukste duurzaam cadeaupakket kies je bij de Nationale Groene Kadobon. Want onze Kerstcadeaus zijn 100% duurzaam en uniek! Al onze producten worden op verantwoorde wijze geproduceerd. Zo maak je niet alleen de ontvanger blij met een mooi Kerstcadeau maar ook de makers!

Duurzaam cadeau voor hem en haar!

Ons assortiment Kerstcadeaus is er voor iedereen. Voor hem en haar. En voor jong en oud. Ontdek hier onze gifvrije en duurzame Kerstcadeaus. Ontdek hier onze fairtrade Kerstcadeaus. Kortom, geen oneerlijke massaproductie maar allemaal eerlijke en unieke producten en vaak met een bijzonder verhaal. Hoe mooi is dat?

duurzame Kerstverlichting

Duurzaam Kerstpakket online bestellen en bezorgen

De Nationale Groene Kadobon is ook heel geschikt als duurzaam Kerstpakket. Zo kozen al verschillende bedrijven voor de Nationale Groene Kadobon als duurzaam Kerstgeschenk voor collega’s. Tenslotte passen duurzame Kerstcadeaus perfect binnen maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Jouw collega’s kiezen zelf!

Maar ook waarderen collega’s het steeds meer als bedrijven zelf bijdragen aan duurzaamheid. Het is gebleken dat wij graag werken voor een organisatie waarbij respect is voor mens, dier en milieu. Ook een duurzaam Kerstpakket kunnen wij volledig (online) verzorgen. En vaak zelfs geheel in eigen stijl van jouw bedrijf!

Voorkom zo verspilling!

Toch liever jouw Kerstcadeau of duurzaam Kerstpakket per post laten bezorgen? Dit doen wij op duurzame wijze middels Groene Post van PostNL. En wist je dat onze cadeaukaarten 100% plasticvrij zijn? Lees meer

Het vinden van het perfecte cadeau kan soms een uitdaging zijn, maar duurzame cadeaupakketten bieden een fantastische oplossing. In een wereld waarin we steeds bewuster worden van ons milieu, groeit de populariteit van duurzame cadeau-opties. Deze pakketten combineren niet alleen prachtige geschenken, maar dragen ook bij aan het behoud van onze planeet. Lees meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven