Gebruik van deodorant niet altijd ‘fris’

Veel mensen gebruiken dagelijks een deodorant want het beschermt je tegen nare geurtjes. Maar wist je dat er ook een minder ‘frisse’ kant zit aan deodorant? Zweten is een natuurlijk proces, door middel van okselzweet worden toxines uit je lichaam gehaald. Echter het gebruik van een chemische deodorant bemoeilijkt dit proces en verstopt het zelfs je poriën. Vaak hebben deze producten een lijst aan onleesbare en helaas ook giftige ingrediënten.

De chemische deodorants bevatten schadelijke stoffen waarvan de voornaamste: aluminium(chloride), dit is een zwaar metaal dat je poriën verstopt, je hormonen kunnen ontregelen en mogelijk zelfs kankerverwekkend is. Veel deodorants met de vermelding ‘aluminiumvrij’ bevatten vaak nog steeds andere schadelijke stoffen.

Je kiest dus het beste voor een natuurlijk alternatief welke je zonder gezondheidsrisico’s kunt blijven gebruiken. Maar deze moet ook goed zijn werk doen… En deze deodorant is er! Een hele fijne en frisse deodorant vinden wij namelijk de 100% natuurlijke deodorant van We love the Planet. Zie hieronder.

Gebruik jij dagelijks een deodorant? Vervang deze dan door een natuurlijk product en begin je dag fris en zonder giftige stoffen!

[/fusion_text][fusion_woo_shortcodes]

[/fusion_woo_shortcodes][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: klantenservice@kadobon-online.nl.

×