Plastic vrij eten en drinken

waterdrinken
Waterdrinken
dag van de duurzaamheid
Bewaren
duurzame koffie
Koffiedrinken
dag van de duurzaamheid
Lunchen
thee drinken
Theedrinken
picknicken
Picknicken

Wist je dat eten en drinken uit plastic producten niet goed is voor je gezondheid? Maar ook niet voor ons milieu. Voor gezond en duurzaam eten en drinken maak je zoveel gebruik van plasticvrije en veilige producten. Wil je meer lezen over het belang van plasticvrij leven? Lees dan ons blog: Leef plasticvrij met 5 tips.

Foodhuggers

Ga voedselverspilling tegen en houd je eten langer vers met de duurzame bewaardozen. Maar ook met de vrolijke foodhuggers waarmee je gemakkelijk restjes groente en fruit langer kunt bewaren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.
>>Lees hier onze tips over hoe je voedselverspilling kunt voorkomen

BPA-vrije waterflessen

Onmisbaar zijn natuurlijk de BPA-vrije waterflessen. Want plastic waterflesjes zijn zeer vervuilend voor ons milieu. Ga voor een exemplaar gemaakt van RVS of zelfs van suikerriet. Kies je favoriete kleur of leukste ontwerp!
>> Lees hier onze vijf tips om gifvrij te leven

Plasticvrije lunchbags

Maar ook kun je je plastic boterhamzakjes vervangen door de leuke lunchbags. Want deze zijn gemaakt van 100% katoen en afsluitbaar met rits of klittenband. Handig! De lunchbags zijn er in leuke printjes en verschillende maten.

Eco lunchboxen

De eco lunchboxen zijn gemaakt van RVS, vrij van BPA en ftalaten. Ze zijn er in verschillende mooie ontwerpen. Ook zijn er leuke kids lunchboxen voor schoolgaande kinderen. Daarnaast blijft de smaak van je lunch veel beter behouden!

Plasticvrije koffiebekers

Maar ook je duurzame koffie drink je beter uit een hippe koffiebeker gemaakt van bamboe. Daarmee zijn de koffiebekers 100% biologisch afbreekbaar. Want hoeveel plastic bekertjes worden er niet dagelijks weggegooid op het werk?

Duurzame theebekers

Ook voor theeliefhebbers is er een mooi assortiment aan duurzame producten. Zoals een mooie theedoos van duurzaam bamboe. Of theezakjes van biologisch katoen om elke dag eenvoudig je favoriete verse thee te kunnen maken.

Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

× Live chatten via WhatsApp