Duurzaam eten en drinken

Wist je dat eten en drinken uit plastic producten niet goed is voor je gezondheid? Maar ook niet voor ons milieu. Voor gezond en duurzaam eten en drinken maak je zoveel gebruik van plasticvrije en veilige producten. Wil je meer lezen over het belang van plasticvrij leven? Lees dan ons blog: Leef plasticvrij met 5 tips.

Bekijk alle foodhuggers

Foodhuggers

Ga voedselverspilling tegen en houd je eten langer vers met de duurzame bewaardozen. Maar ook met de vrolijke foodhuggers waarmee je gemakkelijk restjes groente en fruit langer kunt bewaren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.
Bekijk alle foodhuggers
Bekijk alle waterflessen

BPA-vrije waterflessen

Onmisbaar zijn natuurlijk de BPA-vrije waterflessen. Want plastic waterflesjes zijn zeer vervuilend voor ons milieu. Ga voor een exemplaar gemaakt van RVS of zelfs van suikerriet. Kies je favoriete kleur of leukste ontwerp!
Bekijk alle waterflessen
Bekijk alle lunchbags

Plasticvrije lunchbags

Maar ook kun je je plastic boterhamzakjes vervangen door de leuke lunchbags. Want deze zijn gemaakt van 100% katoen en afsluitbaar met rits of klittenband. Handig! De lunchbags zijn er in leuke printjes en verschillende maten.
Bekijk alle lunchbags
Bekijk alle lunchboxen

Eco lunchboxen

De eco lunchboxen zijn gemaakt van RVS, vrij van BPA en ftalaten. Ze zijn er in verschillende mooie ontwerpen. Ook zijn er leuke kids lunchboxen voor schoolgaande kinderen. Daarnaast blijft de smaak van je lunch veel beter behouden!

Bekijk alle lunchboxen
Bekijk alle koffiebekers

Plasticvrije koffiebekers

Maar ook je duurzame koffie drink je beter uit een hippe koffiebeker gemaakt van bamboe. Daarmee zijn de koffiebekers 100% biologisch afbreekbaar. Want hoeveel plastic bekertjes worden er niet dagelijks weggegooid op het werk?
Bekijk alle koffiebekers
Bekijk alle theeproducten

Duurzame theebekers

Ook voor theeliefhebbers is er een mooi assortiment aan duurzame producten. Zoals een mooie theedoos van duurzaam bamboe. Of theezakjes van biologisch katoen om elke dag eenvoudig je favoriete verse thee te kunnen maken.
Bekijk alle theeproducten