Duurzaam Kerstcadeau

kies je zelf online!

Geef een groen en gezond geschenk met de duurzame keuze cadeaukaart om zelf online te kiezen uit 4.250+ duurzame cadeaus!

groene kadobon als duurzaam kerstcadeau
Keuze uit 4.250+ duurzame cadeaus
Plasticvrij, Fairtrade, Vegan, Zero waste
100% PVC-vrije cadeaukaart en giftbox
Direct printen, e-mail of gratis per post
Ideaal als duurzaam Kerstcadeau
Steun de Plastic Soup Foundation

Op zoek naar een duurzaam kerstgeschenk voor een betere wereld?

Kies dit jaar voor een duurzaam Kerstcadeau! Door te kiezen voor een duurzaam Kerstcadeau draag je bij aan een betere en gezondere wereld. Zo zijn de producten gemaakt onder eerlijke omstandigheden, met duurzame materialen en met respect voor dier en milieu.

Maar het mooie is ook dat een duurzaam Kerstcadeau vaak op een bijzondere wijze wordt gemaakt. Zo geef je dus geen Kerstcadeaus uit massa productie waardoor elk Kerstcadeau ook uniek is! Dat maakt het tot een apart kerstpakket. Ontdek de laatste trends voor een duurzaam kerstpakket 2022.

Geschenk met een verhaal

Waarom kiezen voor duurzame Kerstcadeau? Onze aarde en onze grondstoffen raken steeds verder uitgeput. Het is dan ook essentieel om hier zuinig mee om te gaan.

Fairtrade cadeaus worden op verantwoorde wijze gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. De makers ontvangen een eerlijk loon voor hun mooie werk en ze kunnen veilig werken. Kortom, een duurzaam Kerstcadeau geeft een goed gevoel!

Met een Nationale Groene Kadobon kies je uit 4.250+ producten van 100+ duurzame merken. Al met al een compleet assortiment van producten die duurzaam geproduceerd zijn. Want alle producten zijn Fairtrade, biologisch, ecologisch of gerecycled.

Wij hebben onze kerst keuze cadeaukaart de Nationale Groene Kadobon. Deze kunnen we geheel personaliseren. Zoals een gratis persoonlijke tekst, een gratis inwisselpagina of zelfs de cadeaukaart en/of de luxe verpakking in eigen huisstijl ontwerpen. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een duurzaam Kerstpakket.

Je kan er ook voor kiezen om direct de Nationale Groene Kadobon te bestellen als duurzaam Kerstcadeau. Je kunt ervoor kiezen om deze per post of per email te laten bezorgen. Last minute nodig?

Dan kan je de Nationale Groene Kadobon direct printen! Makkelijk betalen met ideal, creditcard of middels bankoverschrijving middels factuur.

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. >> Lees meer

Leef Plasticvrij!

Originele duurzame cadeaus en relatiegeschenken

Dagelijks kopen en geven we cadeaus. Maar deze komen niet altijd ten goede van ons milieu en onze gezondheid. Geef dus een duurzaam cadeau! Want het geven en krijgen van een duurzaam Kerstcadeau is beter voor jezelf en beter voor onze wereld!

Duurzame producten worden op een verantwoorde wijze geproduceerd. Want ze kosten weinig energie en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Bovendien zijn ze vriendelijk voor mens, dier en milieu. Maar bovenal zijn duurzame producten heel mooi en uniek!

Bij de Nationale Groene Kadobon hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt van duurzame en mooie cadeaus voor iedereen. Zoals natuurlijke verzorgingsproducten zonder gifstoffen. En eco lunchboxen en veilige waterflessen. Maar ook pure babyproducten en gifvrij speelgoed. Daarnaast energiebesparende producten voor in huis. En de mooiste woonaccessoires van duurzaam bamboe. Maar ook Fairtrade tassen en handgemaakte sieraden geproduceerd onder eerlijke omstandigheden.

Bovendien steun je automatisch de Plastic Soup Foundation met aankoop van een Nationale Groene Kadobon. Deze organisatie zet zich in tegen plasticvervuiling in de oceanen.

Geef bewust met een Nationale Groene Kadobon!

Bieden jullie een Achteraf Betaalmethode aan?

Dat is alleen mogelijk middels een zakelijk account. Je kan een zakelijk account aanvragen via onze klantenservice. We kijken dan naar de organisatie en voeren een check uit op betrouwbaarheid. Dit geldt in het algemeen alleen voor grote organisaties en overheidsinstellingen.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scan de code