Duurzaam Kerstcadeau naar keuze!

Online keuze uit 5.000+ duurzame Kerstcadeaus!

Geef een duurzaam Kerstcadeau met de duurzame cadeaukaart om zelf online te kiezen. Beter voor jou en de wereld!

duurzaam kerstcadeau als Duurzaam cadeau medewerkers
Keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus
Plasticvrij, Fair, Vegan en Zero waste
PVC-vrije cadeaukaart en giftbox
Direct printen, e-mail of per post
Ideaal als duurzaam Kerstpakket
Onbeperkt geldig!
groene kadobon als duurzaam kerstcadeau
Gratis thuisbezorgd

Gratis als duurzaam cadeau versturen in een luxe giftbox (€1,95) Bestel vóór 15.00 is dezelfde werkdag.

digitale groene
Digitale cadeaubon

Als digitale kadobon versturen op de gewenste datum naar de ontvanger met je persoonlijke boodschap.

printer
Groen cadeau printen

Ideaal last minute cadeau. Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.

Op zoek naar een duurzaam kerstcadeau voor een betere wereld?

Kies dit jaar voor een duurzaam Kerstcadeau! Door te kiezen voor een duurzaam Kerstcadeau draag je bij aan een betere en gezondere wereld. Zo zijn de producten gemaakt onder eerlijke omstandigheden, met duurzame materialen en met respect voor dier en milieu.

Maar het mooie is ook dat een duurzaam Kerstcadeau vaak op een bijzondere wijze wordt gemaakt. Zo geef je dus geen Kerstcadeaus uit massa productie waardoor elk Kerstcadeau ook uniek is! Dat maakt het tot een apart kerstpakket of als Kerstcadeau per post. Ontdek de laatste trends voor een duurzaam kerstpakket 2024.

Duurzaam Kerstgeschenk met een verhaal

Waarom kiezen voor duurzame Kerstcadeau? Onze aarde en onze grondstoffen raken steeds verder uitgeput. Het is dan ook essentieel om hier zuinig mee om te gaan. Zowel voor hem is er een duurzaam cadeau man en voor haar is er een duurzaam cadeau vrouw. Lees meer

Wij hebben onze kerst keuze cadeaukaart de Nationale Groene Kadobon. Deze kunnen we geheel personaliseren. Zoals een gratis persoonlijke tekst, een gratis inwisselpagina of zelfs de cadeaukaart en/of de luxe verpakking in eigen huisstijl ontwerpen. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een duurzaam Kerstpakket of kerstcadeau per post. Lees meer

duurzame tassen tijdens de fairtrade week
Fairtrade cadeaus
food huggers
Zero waste cadeaus
Baby en kind
Gezonde cadeaus
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Vegan cadeaus
gerecyclede waterglazen
Circulaire cadeaus
Energiebesparing
Energiebesparing

Originele duurzame Kerstcadeaus en relatiegeschenken

Dagelijks kopen en geven we cadeaus. Maar deze komen niet altijd ten goede van ons milieu en onze gezondheid. Geef dus een duurzaam Kerstgeschenk! Want het geven en krijgen van een duurzaam Kerstcadeau is beter voor jezelf en beter voor onze wereld! Lees meer

Fairtrade cadeaus

Maar ook fairtrade cadeaus zoals Fairtrade lederen tassen, handgemaakte sieraden en woonaccessoires van natuurlijke materialen. Fairtrade sieraden worden niet alleen op een eerlijke manier gemaakt, maar ook zijn ze veelal handgemaakt en dat maakt ze uniek.

Het Fairtrade merk BOHEMIAN FAIR TRADE maakt mooi gekleurde oorhangers, kettingen en armbanden in boho sfeer! Daarnaast zijn ze duurzaam gemaakt, want ze maken gebruik van gerecyclede glaskraaltjes. Hoe mooi is dat. Maak ook kennis met de lederen Fairtrade tassen van MYOMY.  Een fair en duurzaam Kerstcadeau!

Fairtrade woonaccessoires zorgen voor een mooie sfeer in huis. Allemaal unieke en duurzame producten. Zoals een handgemaakte Fairtrade mand van natuurlijk materiaal. En 100% natuurlijke geurstokjes of diffusers. 

Zijn duurzame Kerstpakketten wel zo duurzaam?

Een ander aspect van duurzame kerstpakketten dat verspilling tegengaat, is de selectie van producten die doordacht zijn gekozen om niet snel in de prullenbak te eindigen. In plaats van overmatige hoeveelheden goedkope en vluchtige items, bevatten duurzame kerstpakketten vaak hoogwaardige, duurzame producten die langer meegaan en een blijvende indruk achterlaten. Dit voorkomt niet alleen verspilling van materialen, maar stimuleert ook een meer bewuste en duurzame consumptie. Lees meer

Duurzaam cadeau zakelijk

Bedrijven willen niet alleen blijk geven van waardering aan hun collega’s en personeel, maar ook een boodschap van milieubewustzijn en duurzaamheid overbrengen. Alternatieve kerstcadeaus en duurzame Kerstgeschenken voor zakelijk gebruik worden steeds populairder als manier om dit doel te bereiken. Door je kerstcadeau per post niet meer te versturen maar te kiezen om deze digitaal te versturen.Lees meer

Leef plasticvrij!

Kies ook voor een plasticvrije wereld.

4,3 36 reviews

  • Avatar Paul Santman ★★★★★ een maand geleden
    Ik had een verlopen kadobon van de Nationale Groene Kadobon (als duurzame burger koop je nu eenmaal niet … >lees meer zoveel). Na een vlot contact met de klantenservice hebben ze me een nieuwe kadobon gestuurd. Heel fijn, heb er meteen iets mee gekocht!
  • Avatar Paul; Saenen ★★★★★ een maand geleden
    Hele goede service. Kadobon werd alsnog vergoed. Producten nog niet ontvangen maar met zo een service … >lees meer moet dat wel snor zitten
  • Avatar A A Bakker ★★★★ 5 maanden geleden
    Ik deed een bestelling maar kon de weg naar een te besteden cadeaubon niet vinden. Geen nood, een e-mailtje … >lees meer was voldoende om de bon toch, na koop, alsnog te verzilveren. Hulde!

Wat is een goed cadeau?

De Nationale Groene cadeaubon is een groen cadeau en daarom ook een goed cadeau omdat deze alleen online in te wisselen bij onze duurzame partners IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je duurzaam Kerstcadeau per post versturen en de Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation.

Wat als je geen cadeau weet?

Laat de ontvanger zelf online kiezen voor duurzame cadeaus met de Nationale Groene cadeaubon.  Deze kun je online inwisselen bij IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame Kerstgeschenken van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Bieden jullie een Achteraf Betaalmethode aan?

Dat is alleen mogelijk middels een zakelijk account. Je kan een zakelijk account aanvragen via onze klantenservice. We kijken dan naar de organisatie en voeren een check uit op betrouwbaarheid. Dit geldt in het algemeen alleen voor grote organisaties en overheidsinstellingen.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×