Duurzaam Kerstcadeau personeel

Online keuze uit 5.000+ duurzame Kerstcadeaus!

Voorkom verspilling en geef een duurzaam Kerstcadeau personeel aan je collega’s om zelf online te kiezen. Alles is plasticvrij, Fair, Vegan, Circulair of Zero waste. Beter voor jou en de wereld!

duurzaam kerstcadeau personeel als duurzaam geschenk
Keuze uit 5.000+ duurzame geschenken
Gratis verzending bij inwisseling! *)
Plasticvrij, Fair, Vegan of Zero Waste
Gratis persoonlijke tekst cadeaukaart
Gratis inwisselpagina logo+tekst
Gratis duurzame cadeaukaart+envelop

*) = vanaf een waarde van 25 euro

groene cadeaubon
Gratis persoonlijke tekst

Laat een GRATIS persoonlijke tekst toevoegen op de achterkant van de cadeaukaart.

Kies bijvoorbeeld voor een Kerstboodschap aan jouw collega’s. Een mooie manier om waardering te tonen aan alle collega’s! (max. 150 karakters)

groene bon
Gratis eigen inwisselpagina

Maak ook het inwisselen persoonlijk voor jouw collega’s! Met een eigen inwisselpagina in de huisstijl van jouw organisatie.

Zo voeg je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, het bedrijfslogo of zelfs een filmpje toe!

VRK
Eigen ontwerp / huisstijl

Duurzaam cadeau medewerkers in feestelijke verpakking kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! (vanaf 500 stuks tegen meerprijs)

Dit is overigens ook mogelijk bij digitale verzending van de cadeaukaart!

Duurzaam Kerstcadeau personeel: Voorkom verspilling!

Met de feestdagen in zicht en de zakelijke wereld die steeds meer belang hecht aan duurzaamheid, is het tijd om na te denken over het perfecte duurzame kerstcadeau voor uw waardevolle personeel. Voor elke gelegenheid en elk budgetLees meer

Duurzaam Kerstpakket kies je zelf online!

Het traditionele kerstpakket krijgt een groenere tint wanneer u kiest voor een duurzaam kerstcadeau zakelijk. Denk aan biologische cadeaus, fairtrade producten en herbruikbare verpakkingen. Het assortiment bestaat uit meer dan 5.000+ duurzame Kerstgeschenken. Het is een manier om waardering te tonen en tegelijkertijd duurzaamheid te omarmen. Doordat je collega’s zelf kunnen kiezen bij IkshopGifvrij.nl of IkshopFair.nl voorkom je verspilling en is iedereen blij!

Energiebesparing
Energiebesparing
fairtrade servies als Duurzaam verjaardagscadeau
Fairtrade cadeaus
Gifvrij koken
Gifvrij koken
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Baby en kind
Baby en kind

Duurzame Kerstcadeau ideeën voor personeel

Het personeel vormt de kern van een bedrijf, en het tonen van waardering tijdens de feestdagen is cruciaal. Overweeg duurzame cadeaus die variëren van gerecyclede bureau-accessoires tot een duurzaam cadeaupakket als een duurzaam Kerstgeschenk. Lees meer

Duurzaam Kerstcadeau vrouw: Stijlvol en een milieubewust cadeau

Voor vrouwelijke collega’s is er een scala aan duurzame kerstcadeaus die zowel stijlvol als milieuvriendelijk zijn. Overweeg duurzame modeaccessoires, natuurlijke huidverzorgingsproducten of gezonde pannen om gezond te kunnen koken. Laat zien dat u niet alleen om hun inzet geeft, maar ook om hun welzijn en het milieu. Lees meer

Duurzaam Kerstcadeau man: Praktisch en groen

Voor mannelijke medewerkers zijn er evenveel duurzame opties beschikbaar. Kies voor herbruikbare gadgets, gerecyclede materialen voor accessoires of zelfs een duurzame outdoor-ervaring. Laat zien dat duurzaamheid niet beperkt is tot het kantoor, maar ook in het dagelijks leven kan worden geïntegreerd. Mooie gerecyclede cadeaus en sustainable cadeaus. Lees meer

1% doneren wij aan de Plastic Soup Foundation!

Kies ook voor een plasticvrije wereld.

Duurzaam Kerstcadeau: Milieubewust en creatief

Het idee van een duurzaam kerstcadeau overstijgt individuele geschenken. Denk aan het creëren van een duurzaam kerstpakket met een mix van producten die milieubewust en ethisch verantwoord zijn. Lees meer

Duurzame verpakking en 100% plasticvrij!

Nadat je het perfecte duurzame kerstcadeau hebt gekozen, maak je de verrassing compleet met milieubewuste verpakking. Gebruik herbruikbaar inpakpapier, stoffen linten of zelfs een decoratieve doek. Deze eenvoudige keuzes verminderen de hoeveelheid afval en voegen een extra vleugje duurzaamheid toe aan het Kerstcadeau. Lees meer

Ontdek duurzame Kerstgeschenken voor het goede doel

Het is weer die tijd van het jaar – de feestdagen naderen en we zoeken allemaal naar het perfecte kerstcadeau om je collega’s of personeel te verrassen. Waarom dit jaar niet kiezen voor een duurzaam kerstgeschenk dat niet alleen de ontvanger, maar ook de planeet blij maakt? Lees meer

Plant een boom, groei een bos en maak een impact!

Jouw boom krijgt een eigen geolocatie en wordt gedurende 20 jaar verzorgd. Zo kun je de bijdrage aan CO₂-reductie, waterretentie en lokale gemeenschappen blijven volgen. Het perfecte duurzaam Kerstcadeau personeel!

Doneer aan de Plastic Soup Foundation

Plastic Soup Foundation staat aan de frontlinie van de strijd tegen de plasticsoep. Met miljoenen tonnen plastic die elk jaar onze oceanen binnenstromen, is de impact op het mariene leven en ons ecosysteem verwoestend. Maar waar begin je als je de schaal van dit probleem ziet? Lees meer

Duurzame Kerstpakketten? Je collega’s kiezen zelf!

Duurzame kerstgeschenken bieden een unieke kans om duurzame relaties met klanten en medewerkers op te bouwen. Door te laten zien dat je bewust kiest voor milieuvriendelijke opties, toon je niet alleen waardering, maar ook betrokkenheid bij de bredere maatschappij. Lees meer

Duurzame Kerstgeschenkideeën

Het geven van een duurzaam kerstgeschenk gaat verder dan het moment van uitpakken. Het draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en ondersteunt ethische productiepraktijken. Kies voor cadeaus die zijn gemaakt van gerecyclede materialen, biologisch afbreekbaar zijn of vervaardigd zijn met respect voor mens en milieu. Op deze manier draag je bij aan een groenere toekomst terwijl je jouw genegenheid toont.

Herbruikbare producten

Investeer met een duurzaam Kerstgeschenk in herbruikbare producten zoals bamboe- of roestvrijstalen drinkbekers, boodschappentassen of lunchboxen. Deze items verminderen de behoefte aan wegwerpartikelen en dragen bij aan het verminderen van plastic afval.

Duurzame mode

Kies voor kleding en accessoires van duurzame materialen, zoals biologisch katoen of gerecyclede stoffen als duurzaam Kerstgeschenk. Merken die zich inzetten voor eerlijke arbeidsomstandigheden en milieuvriendelijke productie zijn de ideale keuze voor bewuste shoppers.

Groene gadgets als duurzaam Kerstgeschenk

Ontdek de wereld van energiezuinige en milieuvriendelijke gadgets. Zonnepaneel-opladers, gerecyclede smartphonehoesjes en slimme apparaten met een laag energieverbruik zijn niet alleen handig, maar ook vriendelijk voor de planeet. Een geschikt duurzaam cadeau personeel.

Natuurlijke verzorgingsproducten voor hem en haar

Verwen je geliefden met natuurlijke verzorgingsproducten zonder schadelijke chemicaliën. Denk aan biologische zepen, shampoos en lotions die zowel goed zijn voor de huid als het milieu. Een gezond duurzaam kerstgeschenk voor bij de Kerstboom.

Wat is een goed duurzaam Kerstcadeau personeel?

De Nationale Groene cadeaubon is een ideaal duurzaam kerstcadeau personeel en daarom ook een goed cadeau omdat deze alleen online in te wisselen bij onze duurzame partners IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation.

Wat als je geen duurzaam Kerstcadeau personeel weet?

Laat je collega zelf online kiezen voor duurzame Kerstcadeaus met de Nationale Groene cadeaubon.  Deze kun je online inwisselen bij IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Bieden jullie een Achteraf Betaalmethode aan?

Dat is alleen mogelijk middels een zakelijk account. Je kan een zakelijk account aanvragen via onze klantenservice. We kijken dan naar de organisatie en voeren een check uit op betrouwbaarheid. Dit geldt in het algemeen alleen voor grote organisaties en overheidsinstellingen.

Scroll naar boven
×