Duurzaam Kerstcadeau personeel

Online keuze uit 5.000+ duurzame Kerstcadeaus!

Voorkom verspilling en geef een duurzaam Kerstcadeau personeel aan je collega’s om zelf online te kiezen. Alles is plasticvrij, Fair, Vegan, Circulair of Zero waste. Beter voor jou en de wereld!

duurzaam kerstcadeau
MVO
biologisch
zero waste
plastic soup foundation
Gedoneerd aan PSF
Bomen geplant
Keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus
Gratis verzending bij inwisseling! *)
Plasticvrij, Fair, Vegan of Zero Waste
Gratis persoonlijke tekst cadeaukaart
Gratis inwisselpagina logo+tekst
Gratis duurzame cadeaukaart+envelop

*) = vanaf een waarde van 25 euro

groene cadeaubon

Gratis persoonlijke tekst

Laat een GRATIS persoonlijke tekst toevoegen op de achterkant van de cadeaukaart.

Kies bijvoorbeeld voor een Kerstboodschap aan jouw collega’s. Een mooie manier om waardering te tonen aan alle collega’s! (max. 150 karakters)

groene bon

Gratis eigen inwisselpagina

Maak ook het inwisselen persoonlijk voor jouw collega’s! Met een eigen inwisselpagina in de huisstijl van jouw organisatie. Zo voeg je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, het bedrijfslogo of zelfs een filmpje toe!

VRK
Eigen ontwerp / huisstijl

Duurzaam cadeau medewerkers in feestelijke verpakking kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! (vanaf 500 stuks tegen meerprijs).

Dit is overigens ook mogelijk bij digitale verzending van de cadeaukaart!

Duurzaam Kerstcadeau personeel: Voorkom verspilling!

Met de feestdagen in zicht en de zakelijke wereld die steeds meer belang hecht aan duurzaamheid, is het tijd om na te denken over het perfecte duurzame kerstcadeau voor uw waardevolle personeel. Zij kiezen zelf online duurzame kerstcadeaus, zo voorkom je dus verspilling want niks wordt weggegooid. Ontdek inspirerende ideeën om niet alleen dankbaarheid uit te drukken, maar ook om bewuste keuzes te maken die een positieve impact hebben op zowel uw medewerkers als de planeet.

Kerst is de tijd van geven, delen en waardering tonen. Wat is er beter dan deze feestelijke geest te combineren met duurzaamheid? Het selecteren van een duurzaam kerstcadeau voor uw personeel is niet alleen een manier om hen te bedanken, maar ook om de waarden van uw bedrijf te belichamen.

Duurzaam Kerstpakket kies je zelf online!

Het traditionele kerstpakket krijgt een groenere tint wanneer u kiest voor een duurzaam kerstcadeau zakelijk. Denk aan biologische cadeaus, fairtrade producten en herbruikbare verpakkingen. Het is een manier om waardering te tonen en tegelijkertijd duurzaamheid te omarmen. Doordat je collega’s zelf kunnen kiezen voorkom je verspilling en is iedereen blij!

Energiebesparing
Energiebesparing
fairtrade servies als Duurzaam verjaardagscadeau
Fairtrade cadeaus
Gifvrij koken
Gifvrij koken
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Baby en kind
Baby en kind

Duurzaam Kerstcadeau vrouw: Stijlvol en een milieubewust cadeau

Voor vrouwelijke collega’s is er een scala aan duurzame kerstcadeaus die zowel stijlvol als milieuvriendelijk zijn. Overweeg duurzame modeaccessoires, natuurlijke huidverzorgingsproducten of gezonde pannen om gezond te kunnen koken. Laat zien dat u niet alleen om hun inzet geeft, maar ook om hun welzijn en het milieu.

Duurzaam Kerstcadeau man: Praktisch en groen

Voor mannelijke medewerkers zijn er evenveel duurzame opties beschikbaar. Kies voor herbruikbare gadgets, gerecyclede materialen voor accessoires of zelfs een duurzame outdoor-ervaring. Laat zien dat duurzaamheid niet beperkt is tot het kantoor, maar ook in het dagelijks leven kan worden geïntegreerd. Mooie gerecyclede cadeaus en sustainable cadeaus.

Duurzame Kerstcadeau ideeën voor personeel

Het personeel vormt de kern van een bedrijf, en het tonen van waardering tijdens de feestdagen is cruciaal. Overweeg duurzame cadeaus die variëren van gerecyclede bureau-accessoires tot een duurzaam cadeaupakket. Het creëren van een duurzaam bedankje is niet alleen een teken van waardering, maar ook een stimulans voor een groenere levensstijl.

Soms zijn het de kleine dingen die het meest gewaardeerd worden. Kleine duurzame kerstcadeaus kunnen bestaan uit herbruikbare koffiemokken, biologisch afbreekbare notitieboekjes of zelfs zaadbommen voor wat groene inspiratie. Het zijn de kleine gebaren die laten zien dat u om het welzijn van uw medewerkers en de planeet geeft.

Collega’s vormen een tweede familie op de werkplek, en het delen van de feestvreugde is essentieel. Een duurzaam kerstcadeau voor een collega kan iets zijn dat zowel de werkplek als het dagelijks leven verduurzaamt. Denk aan herbruikbare lunchboxen, milieuvriendelijke kantoorartikelen of zelfs een gezamenlijk project om een lokale duurzame organisatie te ondersteunen.

Leef plasticvrij!

Kies ook voor een plasticvrije wereld.

Duurzaam Kerstcadeau: Milieubewust en creatief

Het idee van een duurzaam kerstcadeau overstijgt individuele geschenken. Denk aan het creëren van een duurzaam kerstpakket met een mix van producten die milieubewust en ethisch verantwoord zijn. Zoek naar lokale leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en stel een gevarieerd pakket samen dat de waarden van uw bedrijf weerspiegelt.

Laat de inspiratie stromen bij het kiezen van duurzame kerstcadeau ideeën. Overweeg het aanbieden van workshops over duurzaamheid, het verstrekken van lidmaatschappen bij duurzame organisaties of het organiseren van evenementen met een milieuvriendelijke focus. Betrek uw personeel bij het creëren van een duurzame bedrijfscultuur.

Het selecteren van een duurzaam kerstcadeau voor uw personeel gaat verder dan het uiten van dankbaarheid; het is een statement. Een statement dat uw bedrijf waarde hecht aan duurzaamheid, ethiek en verantwoordelijkheid. In een wereld waarin bedrijven steeds meer verantwoordelijkheid nemen voor hun impact op de planeet, is het geven van duurzame kerstcadeaus een stap in de juiste richting.

Dus, terwijl de feestdagen naderen, laat uw waardering voor uw personeel niet alleen in woorden blijken, maar ook in daden. Kies voor duurzame kerstcadeaus die niet alleen een glimlach op het gezicht van uw medewerkers toveren, maar ook de aarde een beetje groener maken. Hiermee zet u de toon voor een duurzaam nieuw jaar vol samenwerking en positieve verandering.

Wat is een goed cadeau?

De Nationale Groene cadeaubon is een groen cadeau en daarom ook een goed cadeau omdat deze alleen online in te wisselen bij onze duurzame partners IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation.

Wat als je geen cadeau weet?

Laat de ontvanger zelf online kiezen voor duurzame cadeaus met de Nationale Groene cadeaubon.  Deze kun je online inwisselen bij IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Bieden jullie een Achteraf Betaalmethode aan?

Dat is alleen mogelijk middels een zakelijk account. Je kan een zakelijk account aanvragen via onze klantenservice. We kijken dan naar de organisatie en voeren een check uit op betrouwbaarheid. Dit geldt in het algemeen alleen voor grote organisaties en overheidsinstellingen.

Winkelwagen
Scroll naar boven