Duurzaam Kerstpakket: eerlijke en originele Kerstcadeaus

Geef je een duurzaam Kerstpakket dan geef je niet alleen Kerstcadeaus die op verantwoorde wijze zijn gemaakt. Ook geef je Kerstcadeaus die op unieke wijze zijn ontworpen. Zo geef je dus een duurzaam, maar ook een origineel Kerstcadeau! 

Duurzaam Kerstpakket voor een betere wereld

Kies dit jaar voor een duurzaam Kerstpakket! Door te kiezen voor een Kerstpakket met duurzame Kerstcadeaus draag je bij aan een betere en gezondere wereld. Zo zijn de producten gemaakt onder eerlijke omstandigheden, met duurzame materialen en met respect voor dier en milieu. Maar het mooie is ook dat duurzame Kerstcadeaus vaak op een bijzondere wijze worden gemaakt. Zo geef je dus geen Kerstcadeaus uit massa productie waardoor elk Kerstcadeau ook uniek is! Ontdek het in dit blogartikel.

Duurzame Kerstcadeaus: Fairtrade en circulair

Waarom kiezen voor duurzame Kerstcadeaus? Onze aarde en onze grondstoffen raken steeds verder uitgeput. Het is dan ook essentieel om hier zuinig mee om te gaan. Zo is een circulair cadeau een mooi voorbeeld van een duurzaam Kerstcadeau. Hierbij worden oude producten ‘omgetoverd’ tot prachtige, bruikbare nieuwe producten. Dit bijzondere proces zorgt weer voor een origineel Kerstcadeau! 

Fairtrade cadeaus worden op verantwoorde wijze gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. De makers ontvangen een eerlijk loon voor hun mooie werk en ze kunnen veilig werken. Kortom, een duurzaam Kerstpakket geeft een goed gevoel!

 

Plasticvrij en gifvrij koken, tafelen en wonen

Een gifvrije pan is een mooi Kerstcadeau uit een duurzaam Kerstpakket. Gifvrije pannen worden namelijk gemaakt van duurzame materialen die geen schade achterlaten in ons milieu. Bovendien is het koken met een gifvrije pan veel beter voor onze gezondheid!

Plasticvrij koken en wonen levert veel voordelen voor onze omgeving en voor onze gezondheid. Zo kun je met plasticvrij kookgerei al bijdragen aan het verminderen van de plastic afvalberg. Bovendien geven duurzame woonaccessoires sfeer in huis!

Natuurlijke verzorging: vegan en zero waste

 

Wist je dat onze verzorgingsproducten, zoals shampoo, handzeep en deodorant heel veel schadelijke stoffen bevatten? Zo tasten deze gifstoffen niet alleen ons milieu aan, maar ook onze gezondheid. Natuurlijke verzorging is dan ook onmisbaar voor iedere dag en voor hem en haar. 

Fair Squared biedt een complete lijn aan natuurlijk verzorging voor iedereen. Gemaakt van alleen maar natuurlijke ingredienten die ook extra voedend en beschermend werken. Bovendien zijn de producten Fairtrade, vegan en zoveel mogelijk zero waste!

Handgemaakte sieraden

Handgemaakte sieraden en eerlijke mode zorgen ook voor een mooi duurzaam Kerstpakket. Bijvoorbeeld de prachtige oorbellen, kettingen en armbanden die met de hand en met liefde worden gemaakt. En met duurzame materialen, zoals gerecyclede glaskraaltjes.

Eerlijke mode

 

Nog meer eerlijke mode met een duurzaam Kerstpakket?

  • Hippe en praktische regenjassen gemaakt van gerecyclede PET flessen.
  • Wollen sjaals en mutsen met de hand gebreid door eenzame ouderen.
  • Vegan riemen op unieke wijze gemaakt van oude brandweerslangen.
  • Fairtrade lederen tassen van het duurzame merk MYOMY met stijlvol ontwerp.
Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

× Live chatten via WhatsApp