Keuze cadeaukaart Kerst

Duurzaamheid is noodzaak! Draag ook bij aan een duurzamere wereld. Geef een cadeau met een goed gevoel. Beter voor nu en later!

Compleet duurzaam assortiment

Kies uit 4.000+ producten van 100+ duurzame merken. Alle producten zijn op verantwoorde wijze geproduceerd: Fairtrade, biologisch, ecologisch en gerecycled.

duurzaam cadeau

GRATIS luxe FSC-envelop

Kies voor de luxe groene FSC-envelop of luxe FSC-Nieuwjaarsenvelop. Deze is GRATIS t.w.v. €1,95 p.st. De cadeaukaart is 100% PVC vrij. Beter voor het milieu!

groenebon

GRATIS Kadobon €15 bij offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos een kadobon t.w.v. €15. (offertes vanaf €500). Zo kun je zelf kennis maken met de Nationale Groene Kadobon!

duurzaam versturen

Als Nieuwjaarsgeschenk!

Maak je keuze cadeaukaart extra persoonlijk door vermelding van een GRATIS persoonlijke tekst op de achterkant van de cadeaukaart (max. 200 karakters).

keuze cadeaukaart eigen huisstijl

Cadeaukaart eigen huisstijl

Liever een keuze cadeaukaart en/of envelop in eigen huisstijl? Dat is al mogelijk vanaf 500 st. tegen meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden!

plastic soup

Steun bij aankoop de Plastic Soup

Help met je aankoop direct mee aan een wereld zonder plastic! Wij doneren namelijk 1% van je Groene Kadobon aan de Plastic Soup Foundation. Op deze manier draag je automatisch bij.

Duurzame cadeaus voor iedereen!

Met een Nationale Groene Kadobon kies je uit 4.000+ producten van 100+ duurzame merken. Al met al een compleet assortiment van producten die duurzaam geproduceerd zijn. Want alle producten zijn Fairtrade, biologisch, ecologisch of gerecycled.

Ons aanbod omvat de mooiste, succesvolle duurzame merken op het gebied van wonen, koken, energiebesparing, lifestyle, fashion en verzorging. Bovenal zijn de producten uniek en vaak met een bijzonder verhaal!

Kortom, allemaal gezonde en eerlijke producten. Beter voor jezelf en beter voor de wereld! >> Bekijk ons complete assortiment

1% van je Groene Kadobon doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. >> Lees meer

Duurzame keuze cadeaukaart: Originele, ecologische en Fairtrade cadeaus

Met de Nationale Groene Kadobon als duurzame keuze cadeaukaart kunnen jij en je collega’s zelf een mooi, duurzaam en gewenst product online uitkiezen. Tevens ga je verspilling tegen en laat je je collega’s met een goed gevoel genieten!

Alle producten van de Nationale Groene Kadobon zijn eco, Fairtrade, biologisch en milieuvriendelijk; producten welke op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd, weinig energie kosten, nuttig zijn en gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Bovendien zit er een bijzonder verhaal achter veel van onze producten. Onze zorgvuldig geselecteerde duurzame webwinkels bieden verantwoorde producten op het gebied van o.a. voeding, verzorging, babyproducten, sport, gezondheid, wonen, koken en energiebesparing. Met de aankoop van de Nationale Groene Kadobon steun je ook de Plastic Soup Foundation. Van iedere verkochte kadobon gaat 1% direct naar de Plastic Soup Foundation.

Een favoriete duurzame keuze cadeaukaart voor alle collega’s! Zonder verspilling.

Onze klanten zijn o.a.:

Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

× Live chatten via WhatsApp