Duurzaam Kerstpakket

kies je zelf online!

Geef een groen en gezond geschenk met de duurzame keuze cadeaukaart om zelf online te kiezen uit 5.000+ duurzame cadeaus!

groene kadobon als duurzaam kerstcadeau
Keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus
Plasticvrij, Fairtrade, Vegan, Zero waste
100% PVC-vrije cadeaukaart en giftbox
Direct printen, e-mail of gratis per post
Ideaal als duurzaam Kerstcadeau
Onbeperkt geldig

Duurzaam kerstgeschenk voor een betere wereld

Kies dit jaar voor een duurzaam Kerstpakket! Door te kiezen voor een Kerstpakket met duurzame Kerstcadeaus draag je bij aan een betere en gezondere wereld. Zo zijn de producten gemaakt onder eerlijke omstandigheden, met duurzame materialen en met respect voor dier en milieu.

Maar het mooie is ook dat een duurzaam Kerstpakket vaak op een bijzondere wijze wordt gemaakt. Zo geef je dus geen Kerstcadeaus uit massa productie waardoor elk Kerstcadeau ook uniek is! Dat maakt het tot een apart kerstpakket. Ontdek de laatste trends voor een duurzaam kerstpakket 2024.

Kerstpakket met een verhaal

Waarom kiezen voor duurzame Kerstcadeaus? Onze aarde en onze grondstoffen raken steeds verder uitgeput. Het is dan ook essentieel om hier zuinig mee om te gaan.

Fairtrade cadeaus worden op verantwoorde wijze gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. De makers ontvangen een eerlijk loon voor hun mooie werk en ze kunnen veilig werken. Kortom, een duurzaam Kerstpakket geeft een goed gevoel!

Circulair kerstpakket

Zo is een circulair cadeau een mooi voorbeeld van een duurzaam Kerstcadeau. Hierbij worden oude producten ‘omgetoverd’ tot prachtige, bruikbare nieuwe producten.

Dit bijzondere proces zorgt weer voor een origineel duurzaam Kerstpakket.

Ons aanbod omvat de mooiste, succesvolle duurzame merken op het gebied van wonen, koken, energiebesparing, lifestyle, fashion en verzorging. Bovenal zijn de producten uniek en vaak met een bijzonder verhaal!

Kortom, allemaal gezonde en eerlijke producten. Beter voor jezelf en beter voor de wereld! 

Online keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus!

Met een Nationale Groene Kadobon kies je uit 5.000+ producten van 100+ duurzame merken. Al met al een compleet assortiment van producten die duurzaam geproduceerd zijn. Want alle producten zijn Fairtrade, biologisch, ecologisch of gerecycled.

Duurzame kerstpakketten van de Nationale Groene Kadobon

Wij hebben onze kerst keuze cadeaukaart de Nationale Groene Kadobon. Deze kunnen we geheel personaliseren. Zoals een gratis persoonlijke tekst, een gratis inwisselpagina of zelfs de cadeaukaart en/of de luxe verpakking in eigen huisstijl ontwerpen. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een duurzaam Kerstpakket.

groene cadeaubon

Gratis persoonlijke tekst

Laat een GRATIS persoonlijke tekst toevoegen op de achterkant van de cadeaukaart. Kies bijvoorbeeld voor een Kerstboodschap aan jouw collega’s. Een mooie manier om waardering te tonen aan alle collega’s! (max. 150 karakters)

groene cadeaubon als duurzaam kerstpakket

Gratis eigen inwisselpagina

Maak ook het inwisselen persoonlijk voor jouw collega’s! Met een eigen inwisselpagina in de huisstijl van jouw organisatie. Zo voeg je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, het bedrijfslogo of zelfs een filmpje toe!

VRK

Eigen ontwerp / huisstijl

Het duurzaam Kerstpakket in feestelijke verpakking kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! (vanaf 500 stuks tegen meerprijs). Dit is overigens ook mogelijk bij digitale verzending van de cadeaukaart!

Kerst keuze cadeaukaart als duurzaam kerstpakket bestellen

Je kan er ook voor kiezen om direct de Nationale Groene Kadobon te bestellen als duurzaam Kerstpakket. Je kunt ervoor kiezen om deze per post of per email te laten bezorgen. Last minute nodig? Dan kan je de Nationale Groene Kadobon direct printen! Makkelijk betalen met ideal, creditcard of middels bankoverschrijving middels factuur.

1% van je Groene Kadobon doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie.

Leef Plasticvrij!

Originele duurzame cadeaus en relatiegeschenken

Dagelijks kopen en geven we cadeaus. Maar deze komen niet altijd ten goede van ons milieu en onze gezondheid. Geef dus een duurzaam cadeau! Want het geven en krijgen van een duurzaam cadeau is beter voor jezelf en beter voor onze wereld!

Duurzame producten worden op een verantwoorde wijze geproduceerd. Want ze kosten weinig energie en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Bovendien zijn ze vriendelijk voor mens, dier en milieu. Maar bovenal zijn duurzame producten heel mooi en uniek! Ook kan je energie gaan besparen want je kan kiezen uit een groot assortiment van energiebesparende producten. Kortom: bij uitstek geschikt als energie Kerstpakket.

Bij de Nationale Groene Kadobon hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt van duurzame en mooie cadeaus voor iedereen. Zoals natuurlijke verzorgingsproducten zonder gifstoffen. En eco lunchboxen en veilige waterflessen. Maar ook pure babyproducten en gifvrij speelgoed. Daarnaast energiebesparende producten voor in huis. En de mooiste woonaccessoires van duurzaam bamboe. Maar ook Fairtrade tassen en handgemaakte sieraden geproduceerd onder eerlijke omstandigheden.

Bovendien steun je automatisch de Plastic Soup Foundation met aankoop van een Nationale Groene Kadobon. Deze organisatie zet zich in tegen plasticvervuiling in de oceanen.

Geef bewust met een Nationale Groene Kadobon!

Bieden jullie een Achteraf Betaalmethode aan?

Dat is alleen mogelijk middels een zakelijk account. Je kan een zakelijk account aanvragen via onze klantenservice. We kijken dan naar de organisatie en voeren een check uit op betrouwbaarheid. Dit geldt in het algemeen alleen voor grote organisaties en overheidsinstellingen.

Het Kerstpakket of Kerstgeschenk van 2024 zal bijzonder worden gewaardeerd door jouw collega’s. Want vanwege de lastige tijd hebben vele collega’s zich tenslotte extra ingezet voor het bedrijf. De Kerstperiode is dan ook een mooie tijd om iedereen te belonen met een speciaal Kerstpakket of Kerstgeschenk. Maar hoe kies je het perfecte Kerstpakket 2024? Lees onze 5 onmisbare tips en trends in dit blogartikel. Zo zal het Kerstpakket 2024 zich o.a. kenmerken door: persoonlijk, eigen keuze, duurzaam en praktisch. Want een bijzonder jaar vraagt om een bijzonder Kerstpakket waarmee je alle collega’s echt blij maakt!

1. Duurzaam Kerstpakket met persoonlijke Kerstboodschap

Met een persoonlijke Kerstboodschap bij het Kerstpakket 2024 laat het bedrijf oprecht haar dankbaarheid blijken. Dat is dit jaar misschien wel belangrijker dan ooit. Maar ook zal dit het Kerstpakket meer waarde geven. Hierdoor voelen jouw collega’s zich echt gewaardeerd. Tenslotte zorgt dit ook voor gemotiveerde en tevreden collega’s. Besteed als bedrijf dan ook even wat meer tijd om een mooie persoonlijke Kerstboodschap te schrijven.

En wist je trouwens dat het moment van geven ook van belang is? Geef het Kerstpakket op een bewust gekozen moment. Bijvoorbeeld tijdens de Kerstborrel. Zo laat je collega’s ook gezamenlijk genieten van dit moment. Alle collega’s ontvangen hetzelfde Kerstpakket maar een persoonlijke Kerstboodschap maakt het Kerstpakket extra bijzonder. Geef je een Kerst keuze cadeaukaart als Kerstpakket? Dan kun je de persoonlijke Kerstboodschap gratis laten vermelden op de cadeaukaart!  

2. Eigen keuze en verspillingsvrij

Hoewel Kerstpakketten met levensmiddelen populair blijven, is hier de kans op (voedsel)verspilling wel groter. Want helaas worden er ieder jaar weer verschillende etenswaren van het Kerstpakket weggegooid. Dat is natuurlijk erg zonde. Omdat persoonlijke smaken nogal kunnen verschillen, is het niet eenvoudig een Kerstpakket samen te stellen met de juiste food producten. Zeker dit jaar wordt bewust leven en bewust eten steeds belangrijker. Maar ook is er meer interesse voor gezonde producten.

Met een keuze cadeau of Kerst keuze duurzame cadeaukaart als Kerstpakket kunnen jouw collega’s zelf hun Kerstpakket 2024 samenstellen. Zoals met de Kerstbon als Kerst keuze cadeaukaart. Daarmee kiezen collega’s ieder hun favoriete duurzame cadeaukaart voor de leukste duurzame Kerstcadeaus! Zo weet je zeker dat producten optimaal benut worden en minimimaal worden verspild. Want collega’s kiezen zelf online non-food producten die zij al op hun persoonlijke verlanglijstje hadden staan!

3. Duurzaam, biologisch en circulair

Onze aarde en haar natuurlijke hulpbronnen raken steeds meer uitgeput. Het wordt dus alleen maar belangrijker om goed voor onze aarde te zorgen. Zoals het verminderen van het gebruik van plastic en het verkleinen van onze afvalberg. Maar ook door te kiezen voor biologische (seizoens)producten.  En met Fairtrade producten gun je ook de makers een goed bestaan. Gelukkig hechten we steeds meer waarde aan het respecteren van onze aarde. Met eerlijke en milieuvriendelijke cadeaus kun je genieten zonder schade aan te brengen aan de natuur. 

Bijvoorbeeld met circulaire cadeaus waarbij oude producten weer een nieuw leven en een nieuwe functie krijgen. Uiteraard zijn plasticvrije producten beter voor mens en milieu. Bovendien zijn producten gemaakt van natuurlijke materialen veel mooier. Een uitgebreid assortiment duurzame cadeaus vind je bij de Nationale Groene Kadobon. Zoals Fairtrade fashion, gifvrij en duurzaam koken en natuurlijke cosmetica.

Daarnaast is er steeds meer vraag naar vegan producten waarbij de ingredienten geheel plantaardig zijn. Met een duurzaam Kerstcadeau maak je niet alleen collega’s blij maar ook de makers en het milieu!

4. Praktisch en goede kwaliteit

Met het Kerstpakket 2024 wil je jouw collega’s de leukste Kerstcadeaus geven. Maar ook wordt het Kerstpakket van dit jaar gevuld met Kerstgeschenken waar jouw collega’s echt iets aan hebben. Maar ook wat zij echt nodig hebben. Een praktisch cadeau dus. Want dat maakt blij. Zo geef je bovendien een bruikbaar en nuttig cadeau. Zoals eerder vermeld is dit lastiger met een Kerstpakket dat enkel food producten bevat. Non-food producten van goede kwaliteit daarentegen zullen dan ook zeker gewaardeerd worden. Wel is het van belang om de cadeaus zorgvuldig te selecteren. 

Hierbij kun je letten op het materiaal, de herkomst en de mate van ‘uniekheid’. Daarbij zullen voornamelijk mannen interesse hebben in praktische en kwalitatieve technologische producten. Zoals powerbanks. Maar hoe bepaal je de leukste duurzame Kerstcadeaus voor jouw vrouwelijke collega’s? Cadeaus zijn zeer persoonlijk. Met een vooraf samengesteld Kerstpakket, zowel food als non-food, heb je geen garantie voor 100% blije collega’s.

En een Kerstpakket in een bepaald thema kan leuk zijn maar niet iedereen zal echter hetzelfde thema aanspreken. Wil je jouw collega’s zelf een praktisch maar ook uniek Kerstcadeau laten uitkiezen? Een Kerst keuze duurzame cadeaukaart zal dan zeker gewaardeerd hebben. Daarmee hebben jouw collega’s veel keuze en kiezen ze zelf het duurzame Kerstcadeau in hun eigen favoriete ‘thema’!

5.Donatie aan een goed doel

De Kerstperiode is voor ons een gezellige tijd met Kerstcadeaus en lekker eten. Maar ook is het een tijd om stil te staan bij mensen die in armoede leven of ziek zijn. Want zij zullen een andere Kerstbeleving hebben. Zeker in deze tijd kunnen zij iedere steun goed gebruiken. Willen jouw collega’s graag iets terugdoen voor een ander? Geef jouw collega’s dan ook de mogelijkheid om het Kerstpakket te kunnen doneren aan een goed doel. Zo maken zij ook een ander blij. 

Winkelwagen
Scroll naar boven