Duurzaam Kerstpakket per post

Collega’s kiezen zelf en voorkom verspilling!

Een duurzaam Kerstpakket per post kan individueel naar de ontvangers worden verzonden via Post.nl. Dit kan alleen de cadeaukaart zijn of een cadeaukaart plus een duurzaam Kerstgeschenk.

groene kadobon als duurzaam kerstcadeau
Met een duurzaam Kerstgeschenk:

Met eigen logo opdruk

We kunnen de Nationale groene Kadobon verzorgen te samen met een duurzaam Kerstgeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een bamboe snijplank met eigen logo, een Blossombs Kersthanger met met een gepersonaliseerd Kerstkaartje of een bamboe saladeset met eigen logo. Deze zijn uitermate geschikt als brievenbuscadeau. Verzending is mogelijk individueel of naar één afleveradres. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

snijplank ecogiving
Bamboe snijplank met logo
kerstkaart als duurzaam Kerstpakket per post
Blossombs Kersthanger met Kerstkaart
saladeset met logo
Bamboe saladeset met logo
Voorkom verspilling!

Jouw collega’s kiezen zelf online een duurzaam cadeau voor je medewerkers of personeel

bamboe snijplank als duurzaam kerstpakket

Bamboe Snijplank met Eigen Logo

Een bamboe snijplank is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke keuken. Bamboe is een duurzaam materiaal dat snel groeit en minder impact heeft op het milieu dan andere houtsoorten. Door de snijplank te personaliseren met je eigen logo, maak je een uniek en persoonlijk geschenk dat lang meegaat en dagelijks gebruikt kan worden.

Bovendien draagt het gebruik van bamboe bij aan de vermindering van ontbossing en helpt het om de CO2-uitstoot te verlagen. Het is een kleine stap, maar elke bijdrage aan een duurzamere wereld telt.

Bamboe Saladeset met Eigen Logo

De bamboe saladeset is een elegant en functioneel geschenk dat perfect is voor iedereen die van koken en gezonde maaltijden houdt. Net als de bamboe snijplank, is deze saladeset gemaakt van duurzaam bamboe en kan hij worden gepersonaliseerd met je eigen logo. Dit maakt het een perfect geschenk voor bedrijven die hun merk op een milieuvriendelijke manier willen promoten.

Een bamboe saladeset is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer praktisch. Het materiaal is lichtgewicht, duurzaam en heeft antibacteriële eigenschappen, wat het ideaal maakt voor gebruik in de keuken.

saladeset met logo
blossombs kersthanger

Blossombs Kersthanger met Gepersonaliseerd Kerstkaartje

Blossombs zijn kleurrijke bloemenbommetjes die je in de tuin kunt gooien om een prachtige bloemenweide te creëren. Ze zijn gemaakt van biologische afbreekbare materialen en bevatten zaden van inheemse bloemen die bijen en vlinders aantrekken. Een Blossombs Kersthanger is niet alleen een leuk en creatief geschenk, maar draagt ook bij aan de biodiversiteit en het behoud van onze natuurlijke omgeving.

Het gepersonaliseerde kerstkaartje maakt dit geschenk extra bijzonder. Je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen die je waardering en beste wensen voor de feestdagen uitdrukt. Dit maakt het cadeau niet alleen milieuvriendelijk, maar ook persoonlijk en attent.

Ons duurzaam assortiment:

duurzame tassen tijdens de fairtrade week
Fairtrade cadeaus
food huggers
Zero waste cadeaus
Baby en kind
Gezonde cadeaus
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Vegan cadeaus
gerecyclede waterglazen
Circulaire cadeaus
Energiebesparing
Energiebesparing
zero waste cadeaus
gifvrije cadeaus
vegan cadeaus
recycle als duurzaam kerstpakket
energielabel

Maak het persoonlijk:

groene cadeaubon

Gratis persoonlijke tekst

Laat een GRATIS persoonlijke tekst toevoegen op de achterkant van de cadeaukaart. Kies bijvoorbeeld voor een Kerstboodschap aan jouw collega’s. Een mooie manier om waardering te tonen aan alle collega’s! (max. 150 karakters)

groene cadeaubon als duurzaam kerstpakket

Gratis eigen inwisselpagina

Maak ook het inwisselen persoonlijk voor jouw collega’s! Met een eigen inwisselpagina in de huisstijl van jouw organisatie. Zo voeg je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, het bedrijfslogo of zelfs een filmpje toe!

duurzaam kerstpakket

Eigen ontwerp / huisstijl

Het duurzaam Kerstpakket in feestelijke verpakking kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! (vanaf 500 stuks tegen meerprijs). Dit is overigens ook mogelijk bij digitale verzending van de cadeaukaart!

Samen maken we groene impact:

MVO kerstpakket

Waarom kiezen voor een duurzaam kerstpakket per post?

Kies voor de Nationale Groene Kadobon dan kiezen je collega’s zelf en het is nog duurzaam ook!

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het kiezen van milieuvriendelijke cadeaus een manier om bewustzijn te creëren en positieve veranderingen te stimuleren. Door te kiezen voor een duurzaam kerstpakket per post, laat je zien dat je om het milieu geeft en inspireer je anderen om hetzelfde te doen. Bovendien zijn duurzame producten vaak van hoge kwaliteit en uniek, wat ze extra speciaal maakt om te ontvangen.

Opties voor duurzame kerstgeschenken

Wanneer je de Nationale Groene Kadobon bestelt, kun je ervoor kiezen om deze te combineren met een van de volgende duurzame kerstgeschenken:

  1. Bamboe snijplank met eigen logo
  2. Blossombs Kersthanger met een gepersonaliseerd kerstkaartje
  3. Bamboe saladeset met eigen logo

Al deze geschenken passen gemakkelijk door de brievenbus, wat het verzendproces eenvoudig en kostenefficiënt maakt.

1% van je Groene Kadobon doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen? Lees meer

Originele duurzame cadeaus en relatiegeschenken

Dagelijks kopen en geven we cadeaus. Maar deze komen niet altijd ten goede van ons milieu en onze gezondheid. Geef dus een duurzaam cadeau! Want het geven en krijgen van een duurzaam cadeau is beter voor jezelf en beter voor onze wereld! Lees meer

Geef bewust met een Nationale Groene Kadobon!

Bovendien draagt het gebruik van bamboe bij aan de vermindering van ontbossing en helpt het om de CO2-uitstoot te verlagen. Het is een kleine stap, maar elke bijdrage aan een duurzamere wereld telt.

Voordelen van een duurzaam kerstpakket per post

Een duurzaam kerstpakket per post met de Nationale Groene Kadobon is een fantastische manier om de feestdagen te vieren en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te maken. Of je nu kiest voor een bamboe snijplank, een Blossombs Kersthanger of een bamboe saladeset, je geeft niet alleen een prachtig geschenk, maar ook een boodschap van duurzaamheid en bewustwording. Lees meer

Bieden jullie een Achteraf Betaalmethode aan?

Dat is alleen mogelijk middels een zakelijk account. Je kan een zakelijk account aanvragen via onze klantenservice. We kijken dan naar de organisatie en voeren een check uit op betrouwbaarheid. Dit geldt in het algemeen alleen voor grote organisaties en overheidsinstellingen.

Wat is een duurzaam Kerstpakket?

Een duurzaam Kerstpakket is een Kerstgeschenk naar keuze. Zodat je kiest wat je echt nodig hebt en daarmee direct een groene impact maakt door verspilling tegen te gaan. Zo dragen we bij aan het voorkomen van uitputting van grondstoffen en behalen we milieuvoordeel. Daarnaast dragen we bij aan verbetering op sociaal-maatschappelijk gebied door iedereen een eerlijke kans te bieden op de arbeidsmarkt en in de samenleving. Al onze duurzame Kerstgeschenken zijn fairtrade, zero-waste, gifvrij, vegan, circulair of energiebesparend.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×