Ecosavers duurzame cadeaus
Zuperzozial duurzame cadeaus
Attitude duurzame cadeaus
We love the planet duurzame cadeaus
Webshop keurmerk
Groene post van Post.nl

Nationale Groene Kadobon: een duurzaam Kerstpakket om zelf online te kiezen!

  • Kies zelf online het leukste duurzame cadeau

  • Als groene cadeaukaart of in eigen huisstijl

  • 2.000+ producten van 100+ duurzame merken

  • Met GRATIS persoonlijke Kerstboodschap

  • Keuze in de waarden van €10,- tot €100,-
  • Steun de Plastic Soup Foundation bij aankoop

Compleet duurzaam assortiment

Kies uit 2.000+ producten van 100+ duurzame merken. Alle producten zijn op verantwoorde wijze geproduceerd: Fairtrade, biologisch, ecologisch en gerecycled.

Vraag offerte aan met GRATIS kadobon
duurzaam kerstpakket

GRATIS luxe FSC-envelop

Kies voor de luxe groene FSC-envelop of luxe FSC-Nieuwjaarsenvelop. Deze is GRATIS t.w.v. €1,00 p.st. De cadeaukaart is 100% PVC vrij. Beter voor het milieu!

Vraag offerte aan met GRATIS kadobon
gratis cadeaubon bij duurzaam kerstpakket

GRATIS Kadobon €15 bij offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos een kadobon t.w.v. €15. (offertes vanaf €500). Zo kun je zelf kennis maken met de Nationale Groene Kadobon!

Vraag offerte aan met GRATIS kadobon
duurzaam kerstpakket

Als Nieuwjaarsgeschenk!

Maak het Kerstpakket extra persoonlijk door vermelding van een GRATIS persoonlijke tekst op de achterkant van de cadeaukaart (max. 200 karakters).

duurzaam kerstpakket eigen huisstijl

Cadeaukaart eigen huisstijl

Liever een cadeaukaart en/of envelop in eigen huisstijl? Dat is al mogelijk vanaf 500 st. tegen meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden!

plastic soup

Steun bij aankoop de Plastic Soup

Help met je aankoop direct mee aan een wereld zonder plastic! Wij doneren namelijk 1% van je Groene Kadobon aan de Plastic Soup Foundation. Op deze manier draag je automatisch bij.

Originele, ecologische en Fairtrade cadeaus en duurzame relatiegeschenken

Met de Nationale Groene Kadobon als duurzaam Kerstpakket kunnen jij en je collega’s zelf een mooi, duurzaam en gewenst product online uitkiezen. Tevens ga je verspilling tegen en laat je je collega’s met een goed gevoel genieten!

Alle producten van de Nationale Groene Kadobon zijn eco, Fairtrade, biologisch en milieuvriendelijk; producten welke op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd, weinig energie kosten, nuttig zijn en gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Bovendien zit er een bijzonder verhaal achter veel van onze producten. Onze zorgvuldig geselecteerde duurzame webwinkels bieden verantwoorde producten op het gebied van o.a. voeding, verzorging, babyproducten, sport, gezondheid, wonen, koken en energiebesparing. Met de aankoop van de Nationale Groene Kadobon steun je ook de Plastic Soup Foundation. Van iedere verkochte kadobon gaat 1% direct naar de Plastic Soup Foundation.

Een favoriet duurzaam Kerstcadeau voor alle collega’s! Zonder verspilling.

Onze klanten zijn o.a.:

duurzaam kerstpakket