Ecosavers duurzame cadeaus
Myomy duurzame cadeaus
Zuperzozial duurzame cadeaus
Attitude duurzame cadeaus
Hevea duurzame cadeaus
We love the planet duurzame cadeaus

Nationale Groene Kadobon: een duurzaam Kerstpakket om zelf online te kiezen!

  • Kies zelf online het leukste duurzame cadeau

  • Als groene cadeaukaart of in eigen huisstijl

  • 2.000+ producten van 100+ duurzame merken

  • Met GRATIS persoonlijke Kerstboodschap

  • Keuze in de waarden van €10,- tot €100,-
  • Steun de Plastic Soup Foundation bij aankoop

Compleet duurzaam assortiment

Kies uit 2.000+ producten van 100+ duurzame merken. Alle producten zijn op verantwoorde wijze geproduceerd: Fairtrade, biologisch, ecologisch en gerecycled.

Vraag offerte aan met GRATIS kadobon
duurzaam kerstpakket

GRATIS Kerstverpakking

Kies voor de luxe Kerstverpakking of luxe Nieuwjaarsenvelop. Deze is GRATIS t.w.v. €1,00 p.st. De verpakking in eigen huisstijl is mogelijk vanaf 500 st.

Vraag offerte aan met GRATIS kadobon
gratis cadeaubon bij duurzaam kerstpakket

GRATIS Kerstboodschap

Je Nationale Groene Kadobon voorzien wij kosteloos van een persoonlijke (Kerst)boodschap! Maximaal 200 karakters. Zo is je kadobon extra persoonlijk!

Vraag offerte aan met GRATIS kadobon
duurzaam kerstpakket

Als Nieuwjaarsgeschenk!

Maak het Kerstpakket extra persoonlijk door vermelding van een GRATIS persoonlijke tekst op de Nationale Groene Kadobon!

duurzaam kerstpakket eigen huisstijl

Cadeaukaart eigen huisstijl

De Nationale Groene Kadobon wordt geleverd als mooie groene cadeaukaart. Liever een cadeaukaart in eigen huisstijl? Informeer naar de mogelijkheden!

duurzaam kerstpakket klantenservice

Onze service

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van uw duurzaam Kerstpakket. Wij versturen de cadeaubonnen kosteloos per e-mail naar de door u opgegeven e-mailadressen.

Originele, ecologische en Fairtrade cadeaus en duurzame relatiegeschenken

Met de Nationale Groene Kadobon als duurzaam Kerstpakket kunnen jij en je collega’s zelf een mooi, duurzaam en gewenst product online uitkiezen. Tevens ga je verspilling tegen en laat je je collega’s met een goed gevoel genieten!

Alle producten van de Nationale Groene Kadobon zijn eco, Fairtrade, biologisch en milieuvriendelijk; producten welke op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd, weinig energie kosten, nuttig zijn en gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Bovendien zit er een bijzonder verhaal achter veel van onze producten. Onze zorgvuldig geselecteerde duurzame webwinkels bieden verantwoorde producten op het gebied van o.a. voeding, verzorging, babyproducten, sport, gezondheid, wonen, koken en energiebesparing. Met de aankoop van de Nationale Groene Kadobon steun je ook de Plastic Soup Foundation. Van iedere verkochte kadobon gaat 1% direct naar de Plastic Soup Foundation.

Een favoriet duurzaam Kerstcadeau voor alle collega’s! Zonder verspilling.

Onze klanten zijn o.a.:

duurzaam kerstpakket onze klanten