Moederdag cadeau is mooi voor de maker en mooi voor mama!

Moederdag 2022! Een duurzaam Moederdag kado kiest zij zelf online. Zo weet je zeker dat je haar blij maakt met de mooiste Moederdag cadeaus, maar ook draag je bij aan een mooiere wereld! Zoals natuurlijke verzorging voor haar en de mooiste Fairtrade cadeaus!


Ontdek, bestel en laat GRATIS bezorgen op 8 mei


logo

  • Zij kiest zelf online een duurzaam cadeau
  • 4.250+ producten 100+ duurzame merken
  • Duurzame cadeaukaart en verpakking
  • Direct printen, per e-mail of gratis per post
  • Gratis persoonlijke tekst voor Moederdag
  • Steun de Plastic Soup bij aankoop


duurzaam cadeau

Gratis thuisbezorgd

De keuze cadeaukaart in luxe verpakking (€1,95 p.st). GRATIS persoonlijke tekst. GRATIS cadeaubon thuisbezorgd.


BESTEL Direct per post


duurzaam cadeau per e-mail

Digitale cadeaubon

Als digitale cadeaubon versturen op de gewenste datum naar de ontvanger! Voeg een GRATIS persoonlijke tekst toe.


BESTEL Direct per e-mail


Moederdag cadeau

Zelf printen, gelijk geven

De groene kadobon snel nodig? Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.


BESTEL Direct printen

Moederdag: een persoonlijk cadeau voor je moeder!

Moederdag 2022 is een speciale dag voor alle moeders, want op Moederdag laat je haar zien hoeveel ze voor jou betekent. Met een mooi cadeau voor mama zal je haar, zeker dit jaar, heel blij maken. Een persoonlijk Moederdag cadeau zal zij nog meer waarderen.

Wil je er zeker van zijn dat je een Moederdag cadeau kiest dat echt bij haar past? En waarmee je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld? Geef haar een duurzaam Moederdag cadeau om zelf online te kiezen! Zo kiest zij haar leukste Moederdag kado en een cadeau dat echt gewenst is. Maak de duurzame cadeaubon nog persoonlijker door een gratis persoonlijke tekst toe te voegen voor Moederdag.

Wist je dat alle producten van de Nationale Groene Kadobon duurzaam geproduceerd zijn? Dat wil zeggen met respect voor mens, dier en milieu. En vooral: met liefde en aandacht gemaakt. Kortom, het mooiste cadeau voor moeder! Bekijk ons complete duurzame assortiment.

Cadeaus voor moederdag

Het hoeft niet altijd een luxe moederdag cadeau te zijn. Moederdag cadeau goedkoop? Een Moederdag cadeau kies je ook op basis van jouw budget. De Nationale Groene Kadobon is verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen. Zo vinden wij dat jij ook zou moeten kunnen kiezen voor een Nationale Groene Kadobon in verschillende waarden. Deze zijn dan ook verkrijgbaar vanaf € 10 en tot € 100. Zo is er een bijzonder cadeau moeder voor ieder budget!

Moederdag cadeautips nodig? Met de Nationale Groene Kadobon kiest zij uit meer dan 4.000 duurzame Moederdag cadeaus.

Zo is er voor elke mama het leukste Moederdag kado! Voor de kersverse mama is er een ruim assortiment aan natuurlijke babyproducten, zoals plasticvrije drinkflesjes, gifvrije babyspeeltjes en natuurlijke babyverzorging. Voor de moeder die graag kookt of bakt, zijn er de keukenartikelen gemaakt van duurzame materialen, zoals gifvrije pannen, gifvrije bakvormen of de luxe keukentools. Zo wordt koken en bakken nog veel gezonder.

Daarnaast kiest zij uit natuurlijke woonaccessoires gemaakt van duurzaam hout of bamboe. Bovendien kiest zij uit prachtig handgemaakt Fairtrade servies. Voor de mama die houdt van unieke sieraden, zal zij blij worden van de Fairtrade sieraden. Deze worden op een eerlijke wijze en met de hand gemaakt, maar ook hebben ze een bijzonder verhaal!

Fairsquared
Natuurijke verzorging voor haar
duurzame pannen
Gifvrije pannen
sieraden als secretaressedag cadeau
moederdag cadeau ketting

1% van je Groene Kadobon doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. 

Leef Plasticvrij!
>> Lees onze 5 tips om plasticvrij te leven

Een cadeaubox voor mama bezorgen we gratis!

Moederdag cadeau box bezorgen kan per post of online, dat bepaal jij. Wil je jouw moeder graag verrassen met een Moederdag cadeau in de brievenbus? Dan versturen wij de Nationale Groene Kadobon gratis per post via Groene Post van PostNL. De duurzame kadokaart is 100% plasticvrij en wordt verpakt in een mooie, duurzame envelop. Vergeet niet om een gratis persoonlijke tekst te laten toevoegen.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om het Moederdag cadeau gemakkelijk online te laten versturen. Wij zorgen er dan namelijk voor dat zij de duurzame cadeaubon op de gewenste datum per email zal ontvangen. Zo wordt het Moederdag kado nog duurzamer. Zo dragen we allemaal ons steentje bij als het gaat om de verduurzaming van onze wereld.

Tenslotte kun je de Nationale Groene Kadobon ook zelf printen met de gratis printbare envelop. Zo kun je haar het Moederdag cadeau gelijk geven! Ideaal als een last minute Moederdagkado! Want je hebt de digitale cadeaubon al binnen 3 minuten in je mailbox.

Laat de ontvanger zelf online kiezen voor duurzame cadeaus met de Nationale Groene cadeaubon.  Deze kun je online inwisselen voor alleen maar duurzame cadeaus. Als gever van de kadobon ben je verzekerd dat dit cadeau altijd vegan, biologisch, fairtrade of zero waste is. Dit doe je online bij IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 4.250+ duurzame producten van 100+ duurzame merken.

Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Geef bewust met een Nationale Groene Kadobon!

Wat is een goed Moederdag cadeau?

De Nationale Groene cadeaubon is  een goed cadeau omdat deze alleen online in te wisselen bij onze duurzame partners IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 4.250+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scan de code