Duurzaam moederdag cadeau naar keuze!

Online keuze uit 5.000+ duurzame moederdagcadeaus!

Voorkom verspilling en geef een groen en gezond geschenk met de duurzame keuze cadeaukaart om zelf online te kiezen. Alles is plasticvrij, Fair, Circulair, Vegan of Zero waste. Beter voor jou en de wereld!

groene cadeaubon
logo balk1250x100MVO4
Gedoneerd
Bomen geplant
Keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus
Plasticvrij, Fair, Vegan en Zero waste
PVC-vrije cadeaukaart en giftbox
Direct printen, e-mail of per post
Speciaal voor moederdag!
Gratis verzending bij inwisseling*)

*) = Vanaf 25 euro

groene
Gratis thuisbezorgd

Gratis als duurzaam cadeau versturen in een luxe giftbox (€1,95) Bestel vóór 15.00 is dezelfde werkdag.

digitale groene
Digitale cadeaubon

Als digitale kadobon versturen op de gewenste datum naar de ontvanger met je persoonlijke boodschap.

printer
Groen cadeau printen

Ideaal last minute cadeau. Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.

Voor gezonde, eerlijke en kwalitatieve duurzame cadeaus

Dit duurzaam moederdag cadeau is een duurzame cadeaubon met Moederdagcadeaus gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Geen goedkope, mondiale massaproductie maar producten gemaakt onder eerlijke en veilige omstandigheden voor de makers. Maar ook producten gemaakt van natuurlijke materialen en met een hoge kwaliteit en afwerking.

Met de Nationale Groene Kadobon kies je alleen maar voor duurzame cadeaus die Fairtrade, biologisch, ecologisch of gerecycled zijn. Maar ook zero waste cadeaus en plasticvrije Moederdagcadeaus. De Nationale Groene Kadobon heeft een zorgvuldige selectie van duurzame producten voor hem en haar.

Moederdag: een persoonlijk cadeau voor je moeder!

Moederdag 2024 is een speciale dag voor alle moeders, want op Moederdag laat je haar zien hoeveel ze voor jou betekent. Met een mooi cadeau voor mama zal je haar, zeker dit jaar, heel blij maken. Een persoonlijk duurzaam Moederdag cadeau zal zij nog meer waarderen.

Wil je er zeker van zijn dat je een duurzaam Moederdag cadeau kiest dat echt bij haar past? En waarmee je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld? Geef haar een duurzaam Moederdag cadeau om zelf online te kiezen! Zo kiest zij haar leukste Moederdag kado en een cadeau dat echt gewenst is. Maak de duurzame cadeaubon nog persoonlijker door een gratis persoonlijke tekst toe te voegen voor Moederdag.

Wist je dat alle producten van de Nationale Groene Kadobon duurzaam geproduceerd zijn? Dat wil zeggen met respect voor mens, dier en milieu. En vooral: met liefde en aandacht gemaakt. Kortom, het mooiste cadeau voor moeder! Bekijk ons complete duurzame assortiment.

Cadeaus voor moederdag

Het hoeft niet altijd een luxe moederdag cadeau te zijn. Moederdag cadeau goedkoop? Een Moederdag cadeau kies je ook op basis van jouw budget. De Nationale Groene Kadobon is verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen. Zo vinden wij dat jij ook zou moeten kunnen kiezen voor een Nationale Groene Kadobon in verschillende waarden. Deze zijn dan ook verkrijgbaar vanaf € 10 en tot € 100. Zo is er een bijzonder cadeau moeder voor ieder budget!

Moederdag cadeautips nodig? Met de Nationale Groene Kadobon kiest zij uit meer dan 5.000 duurzame Moederdag cadeaus.

Zo is er voor elke mama het leukste Moederdag kado! Voor de kersverse mama is er een ruim assortiment aan natuurlijke babyproducten, zoals plasticvrije drinkflesjes, gifvrije babyspeeltjes en natuurlijke babyverzorging. Voor de moeder die graag kookt of bakt, zijn er de keukenartikelen gemaakt van duurzame materialen, zoals gifvrije pannen, gifvrije bakvormen of de luxe keukentools. Zo wordt koken en bakken nog veel gezonder.

Daarnaast kiest zij uit natuurlijke woonaccessoires gemaakt van duurzaam hout of bamboe. Bovendien kiest zij uit prachtig handgemaakt Fairtrade servies. Voor de mama die houdt van unieke sieraden, zal zij blij worden van de Fairtrade sieraden. Deze worden op een eerlijke wijze en met de hand gemaakt, maar ook hebben ze een bijzonder verhaal!

fairtrade servies als Duurzaam verjaardagscadeau
Fairtrade servies
fairtrade sieraden
Fairtrade sieraden
duurzame pannen als secretaressedag cadeau Duurzame keukenspullen
Duurzame pannen
gerecyclede yogatas
Duurzame yogatas
duurzaam tafelen met een gekookte ei
Gezond eten en drinken

Duurzaam Moederdag cadeau is mooi voor de maker en mooi voor mama!

Moederdag 2024! De leukste duurzame Moederdag cadeaus kiest zij zelf online. Zo weet je zeker dat je haar blij maakt met de mooiste Moederdag cadeaus, maar ook draag je bij aan een mooiere wereld! Zoals natuurlijke verzorging voor haar en de mooiste Fairtrade cadeaus!

Fairtrade cadeaus zoals Fairtrade lederen tassen, handgemaakte sieraden en woonaccessoires van natuurlijke materialen. Fairtrade sieraden worden niet alleen op een eerlijke manier gemaakt, maar ook zijn ze veelal handgemaakt en dat maakt ze uniek.

Het Fairtrade merk BOHEMIAN FAIR TRADE maakt mooi gekleurde oorhangers, kettingen en armbanden in boho sfeer! Daarnaast zijn ze duurzaam gemaakt, want ze maken gebruik van gerecyclede glaskraaltjes. Hoe mooi is dat. Maak ook kennis met de lederen Fairtrade tassen van MYOMY. 

Fairtrade woonaccessoires zorgen voor een mooie sfeer in huis. Allemaal unieke en duurzame producten. Zoals een handgemaakte Fairtrade mand van natuurlijk materiaal. En 100% natuurlijke geurstokjes of diffusers. Kortom altijd een geslaagd duurzaam moederdag cadeau.

Energiebesparing
Energiebesparing
Fairtrade cadeaus
Fairtrade cadeaus
Gifvrij koken
Gifvrij koken
natuurlijke verzorging als duurzaam cadeau vrouw of duurzaam moederdag cadeau
Mooi en gezond
Baby en kind
Baby en kind
Maatschappelijk verantwoord en transparant

Wist je dat onze moeders het verschil maken naar een betere wereld? Met een duurzaam moederdag cadeau zal je moeder dan ook nog dankbaarder zijn. Zo draag je samen bij aan een positieve maatschappelijke impact. En voor 100% tevreden moeders geef je hen zelf de keuze voor een duurzaam moederdag cadeau.

Met een duurzame cadeaubon. Tenslotte heeft iedereen zijn eigen wensen en voorkeuren voor het perfecte Moederdagcadeau. Maar ook kunnen we op deze manier zoveel mogelijk (voedsel)verspilling tegengaan. Kortom, met een duurzame keuze cadeaukaart geef je het juiste moederdag geschenk!

Duurzame cadeaukaart maak je zelf persoonlijk

Een duurzame keuze cadeaukaart is een duurzaam persoonlijk cadeau. Want met een duurzame cadeaubon kiest jouw moeder zelf een favoriet duurzaam moederdag cadeau. Zo weet je zeker dat zij blij is met haar moederdagkado. Omdat ieder zijn of haar eigen wensen heeft, geef je altijd een duurzaam moederdag cadeau dat bij haar past. Lees meer

Wij doneren 1% van elke duurzame cadeaubon aan de Plastic Soup Foundation

Wist je dat de helft van al het plastic dat wij gebruiken slechts eenmalig wordt gebruikt? En dat bijna al het plasticafval in de oceanen van land afkomstig is? En dat plastic via de oceanen heel veel zeedieren en vogels aantast.

Maar ook komt dit plastic uiteindelijk in ons voedsel terecht. Om de plastic soep te stoppen moeten we ons plasticverbruik drastisch verminderen. Door single-use (wegwerp)plastic te weigeren. Door te kiezen voor plasticvrije alternatieven. Want die zijn er! Bovendien zet de Plastic Soup Foundation zich aan tot positieve bewustwording en actie. 

Leef plasticvrij!

Kies ook voor een plasticvrije wereld.

Wat is een goed moederdag cadeau?

De Nationale Groene cadeaubon is een groen cadeau en daarom ook een goed cadeau omdat deze alleen online in te wisselen bij onze duurzame partners IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation.

Wat als je geen cadeau weet?

Laat de ontvanger zelf online kiezen voor duurzame cadeaus met de Nationale Groene cadeaubon.  Deze kun je online inwisselen bij IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Winkelwagen
Scroll naar boven