Duurzaam moederdag cadeau naar keuze!

Online keuze uit 5.000+ duurzame moederdagcadeaus!

Voorkom verspilling en geef een groen en gezond geschenk met de duurzame keuze cadeaukaart om zelf online te kiezen. Alles is plasticvrij, Fair, Circulair, Vegan of Zero waste. Beter voor jou en de wereld!

groene cadeaubon
logo balk1250x100MVO4
Gedoneerd
Bomen geplant
Keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus
Plasticvrij, Fair, Vegan en Zero waste
PVC-vrije cadeaukaart en giftbox
Direct printen, e-mail of per post
Speciaal voor moederdag!
Gratis verzending bij inwisseling*)

*) = Vanaf 25 euro

groene
Gratis thuisbezorgd

Gratis als duurzaam cadeau versturen in een luxe giftbox (€1,95) Bestel vóór 15.00 is dezelfde werkdag.

digitale groene
Digitale cadeaubon

Als digitale kadobon versturen op de gewenste datum naar de ontvanger met je persoonlijke boodschap.

printer
Groen cadeau printen

Ideaal last minute cadeau. Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.

Voor gezonde, eerlijke en kwalitatieve duurzame cadeaus

Dit duurzaam moederdag cadeau is een duurzame cadeaubon met Moederdagcadeaus gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Geen goedkope, mondiale massaproductie maar producten gemaakt onder eerlijke en veilige omstandigheden voor de makers. Maar ook producten gemaakt van natuurlijke materialen en met een hoge kwaliteit en afwerking.

Met de Nationale Groene Kadobon kies je alleen maar voor duurzame cadeaus die Fairtrade, biologisch, ecologisch of gerecycled zijn. Maar ook zero waste cadeaus en plasticvrije Moederdagcadeaus. De Nationale Groene Kadobon heeft een zorgvuldige selectie van duurzame producten voor haar.

Samen maken we groene impact:

gerecyclede waterglazen
Circulaire cadeaus
duurzame tassen tijdens de fairtrade week
Fairtrade cadeaus
food huggers
Zero waste cadeaus
Baby en kind
Gezonde cadeaus
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Vegan cadeaus
Energiebesparing
Energiebesparing
recycle als duurzaam kerstpakket
zero waste cadeaus
gifvrije cadeaus
vegan cadeaus
energielabel

Moederdag: een persoonlijk cadeau voor je moeder!

Moederdag 2024 is een speciale dag voor alle moeders, want op Moederdag laat je haar zien hoeveel ze voor jou betekent. Met een mooi cadeau voor mama zal je haar, zeker dit jaar, heel blij maken. Een persoonlijk duurzaam Moederdag cadeau zal zij nog meer waarderen. Lees meer

Duurzaam Moederdag cadeau is mooi voor de maker en mooi voor mama!

Moederdag 2024! De leukste duurzame Moederdag cadeaus kiest zij zelf online. Zo weet je zeker dat je haar blij maakt met de mooiste Moederdag cadeaus, maar ook draag je bij aan een mooiere wereld! Zoals natuurlijke verzorging voor haar en de mooiste Fairtrade cadeaus! Lees meer

Maatschappelijk verantwoord en transparant

Wist je dat onze moeders het verschil maken naar een betere wereld? Met een duurzaam moederdag cadeau zal je moeder dan ook nog dankbaarder zijn. Zo draag je samen bij aan een positieve maatschappelijke impact. En voor 100% tevreden moeders geef je hen zelf de keuze voor een duurzaam moederdag cadeau. Lees meer

Duurzame cadeaukaart maak je zelf persoonlijk

Een duurzame keuze cadeaukaart is een duurzaam persoonlijk cadeau. Want met een duurzame cadeaubon kiest jouw moeder zelf een favoriet duurzaam moederdag cadeau. Zo weet je zeker dat zij blij is met haar moederdagkado. Omdat ieder zijn of haar eigen wensen heeft, geef je altijd een duurzaam moederdag cadeau dat bij haar past. Lees meer

Wij doneren 1% van elke duurzame cadeaubon aan de Plastic Soup Foundation

Wist je dat de helft van al het plastic dat wij gebruiken slechts eenmalig wordt gebruikt? En dat bijna al het plasticafval in de oceanen van land afkomstig is? En dat plastic via de oceanen heel veel zeedieren en vogels aantast.

Maar ook komt dit plastic uiteindelijk in ons voedsel terecht. Om de plastic soep te stoppen moeten we ons plasticverbruik drastisch verminderen. Door single-use (wegwerp)plastic te weigeren. Door te kiezen voor plasticvrije alternatieven. Want die zijn er! Bovendien zet de Plastic Soup Foundation zich aan tot positieve bewustwording en actie. 

Leef plasticvrij!

Kies ook voor een plasticvrije wereld.

Wat is een goed moederdag cadeau?

De Nationale Groene cadeaubon is een groen cadeau en daarom ook een goed cadeau omdat deze alleen online in te wisselen bij onze duurzame partners IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation.

Wat als je geen cadeau weet?

Laat de ontvanger zelf online kiezen voor duurzame cadeaus met de Nationale Groene cadeaubon.  Deze kun je online inwisselen bij IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Scroll naar boven
×