Natuurlijke verzorging voor hem en haar

meisje groen als duurzaam cadeau idee vrouw
Verzorging voor haar
vergulde hand
Verzorging voor hem
handverzorging
Handverzorging
duurzaam tandenborstel
Mondverzorging
bamboe set
Wellness & massage
duurzame zonbescherming
Zonbescherming

Duurzaam mooi en gezond

Wil je echt gezond en duurzaam leven dan kies je niet alleen zoveel mogelijk voor biologisch eten en drinken. Maar ook voor natuurlijke verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen.

Want wist je dat de chemische stoffen in veel reguliere zepen, cremes en shampoos ook in ons lijf terechtkomen? Bij de Nationale Groene Kadobon vindt je alleen maar natuurlijke verzorging voor hem en haar.

Zoals aluminiumvrije deodorant, doucheproducten zonder parabenen en shampoos zonder synthetische conserveermiddelen. Daarnaast natuurlijke handverzorging met huid- en milieuvriendelijke ingredienten. Maar ook duurzame en gezonde mondverzorging. Zoals fluoridevrije tandpasta en plasticvrije tandenborstels gemaakt van bamboe.

Wil je veilig zonnen? Dan kies je voor veilige en gezonde zonnebrandproducten zonder chemische UV-filters maar met 100% minerale bescherming. Bovendien tasten deze veilige zonnebrandproducten onze kostbare koraalriffen niet aan.

Daarnaast kies je voor een heerlijk wellness moment voor de duurzame natuursponzen vrij van schadelijke plasticdeeltjes en zeer zacht voor de (gevoelige) huid.

Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

× Live chatten via WhatsApp