Duurzaam Secretaressedag cadeau naar keuze!

Online keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus!

Voorkom verspilling en geef een groen en gezond geschenk met de duurzame keuze cadeaukaart om zelf online te kiezen. Alles is gifvrij, Fair, Circulair, Vegan of Zero waste. Beter voor jou en de wereld!

groene cadeaubon
logo balk1250x100MVO4
Gedoneerd
Bomen geplant
Keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus
Plasticvrij, Fair, Vegan en Zero waste
PVC-vrije cadeaukaart en giftbox
Direct printen, e-mail of per post
Speciaal voor moederdag!
Gratis verzending bij inwisseling*)

*) = Vanaf 25 euro

groene
Gratis thuisbezorgd

Gratis als duurzaam cadeau versturen in een luxe giftbox (€1,95) Bestel vóór 15.00 is dezelfde werkdag.

digitale groene
Digitale cadeaubon

Als digitale kadobon versturen op de gewenste datum naar de ontvanger met je persoonlijke boodschap.

printer
Groen cadeau printen

Ideaal last minute cadeau. Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.

Voor gezonde, eerlijke en kwalitatieve duurzame cadeaus

Dit duurzaam Secretaressedag cadeau is een duurzame cadeaubon met Moederdagcadeaus gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Geen goedkope, mondiale massaproductie maar producten gemaakt onder eerlijke en veilige omstandigheden voor de makers. Maar ook producten gemaakt van natuurlijke materialen en met een hoge kwaliteit en afwerking. We geven je hier een hoop secretaressedag cadeau ideeën.

Met de Nationale Groene Kadobon kies je alleen maar voor duurzame cadeaus die Fairtrade, biologisch, ecologisch of gerecycled zijn. Maar ook zero waste cadeaus en plasticvrije Moederdagcadeaus. De Nationale Groene Kadobon heeft een zorgvuldige selectie van duurzame producten voor hem en haar.

Duurzaam Secretaressedag cadeau is mooi voor de maker en mooi voor mama!

Secretaressedag 2024! De leukste duurzame Secretaressedag cadeaus kiest zij zelf online. Zo weet je zeker dat je haar blij maakt met de mooiste duurzame cadeaus, maar ook draag je bij aan een mooiere wereld! Zoals natuurlijke verzorging voor haar en de mooiste Fairtrade cadeaus!

Fairtrade cadeaus zoals Fairtrade lederen tassen, handgemaakte sieraden en woonaccessoires van natuurlijke materialen. Fairtrade sieraden worden niet alleen op een eerlijke manier gemaakt, maar ook zijn ze veelal handgemaakt en dat maakt ze uniek.

Het Fairtrade merk BOHEMIAN FAIR TRADE maakt mooi gekleurde oorhangers, kettingen en armbanden in boho sfeer! Daarnaast zijn ze duurzaam gemaakt, want ze maken gebruik van gerecyclede glaskraaltjes. Hoe mooi is dat. Maak ook kennis met de lederen Fairtrade tassen van MYOMY. 

Fairtrade woonaccessoires zorgen voor een mooie sfeer in huis. Allemaal unieke en duurzame producten. Zoals een handgemaakte Fairtrade mand van natuurlijk materiaal. En 100% natuurlijke geurstokjes of diffusers. Kortom altijd een geslaagd duurzaam moederdag cadeau.

Voor gezonde, eerlijke en kwalitatieve duurzame Secretaressedagcadeaus

Je secretaresse in het zonnetje zetten met een duurzame cadeaubon met Secretaressedag cadeaus gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Geen goedkope, mondiale massaproductie maar producten gemaakt onder eerlijke en veilige omstandigheden voor de makers. Maar ook producten gemaakt van natuurlijke materialen en met een hoge kwaliteit en afwerking.

Bovendien zijn alle producten gifvrij dat ten goede komt voor onze gezondheid. Zoals natuurlijke huidverzorging en plasticvrij eten en drinken. Maar ook duurzame woonaccessoires en energiebesparing. Daarnaast is er een mooi Fairtrade assortiment met handgemaakte sieraden en duurzame mode.

Kortom, zij kiest zeker een uniek Secretaressedag cadeau!

Cadeau Secretaressedag 2024: Zij kiest uit 5.000+ duurzame cadeaus

Zeker dit jaar is het een mooi gebaar om de secretaresse jouw waardering te laten blijken. Met een duurzaam Secretaressedag cadeau kun je haar op deze dag bedanken. Tenslotte verdient zij deze extra aandacht op Secretaressedag.

Met een cadeaubon geef je haar zelf de keuze uit een favoriet duurzaam Secretaressedag cadeau. Maar nog leuker is het om haar dit jaar geen doorsnee cadeaubon te geven. Maak het persoonlijker en duurzamer. Met een duurzame cadeaubon kiest zij uit alleen maar duurzame en gezonde cadeaus.

Bovendien draag je automatisch bij aan een betere wereld!

Energiebesparing
Energiebesparing
fairtrade servies als Duurzaam verjaardagscadeau of duurzaam secretaressedag cadeau
Fairtrade servies
Gifvrij koken
Gifvrij koken
natuurlijke verzorging als duurzaam cadeau vrouw of duurzaam moederdag cadeau
Mooi en gezond
Baby en kind
Baby en kind

Maatschappelijk verantwoord en transparant

Wist je dat onze moeders het verschil maken naar een betere wereld? Met een duurzaam Secretaressedag cadeau zal je moeder dan ook nog dankbaarder zijn. Zo draag je samen bij aan een positieve maatschappelijke impact. En voor 100% tevreden moeders geef je hen zelf de keuze voor een Secretaressedag kado.

Met een duurzame cadeaubon. Tenslotte heeft iedereen zijn eigen wensen en voorkeuren voor het perfecte Secretaressedag cadeau. Maar ook kunnen we op deze manier zoveel mogelijk (voedsel)verspilling tegengaan. Kortom, met een duurzame keuze cadeaukaart geef je het juiste Secretaressedag geschenk!

Duurzame cadeaukaart maak je zelf persoonlijk

Een duurzame keuze cadeaukaart is een duurzaam persoonlijk cadeau. Want met een duurzame cadeaubon kiest jouw moeder zelf een favoriet duurzaam Secretaressedag cadeau. Zo weet je zeker dat zij blij is met haar duurzaam Secretaressedag cadeau. Omdat ieder zijn of haar eigen wensen heeft, geef je altijd een duurzaam Secretaressedag cadeau dat bij haar past. Lees meer

Wij doneren 1% van elke duurzame cadeaubon aan de Plastic Soup Foundation

Wist je dat de helft van al het plastic dat wij gebruiken slechts eenmalig wordt gebruikt? En dat bijna al het plasticafval in de oceanen van land afkomstig is? En dat plastic via de oceanen heel veel zeedieren en vogels aantast.

Maar ook komt dit plastic uiteindelijk in ons voedsel terecht. Om de plastic soep te stoppen moeten we ons plasticverbruik drastisch verminderen. Door single-use (wegwerp)plastic te weigeren. Door te kiezen voor plasticvrije alternatieven. Want die zijn er! Bovendien zet de Plastic Soup Foundation zich aan tot positieve bewustwording en actie. 

Leef plasticvrij!

Kies ook voor een plasticvrije wereld.

Cadeau voor Secretaressedag: duurzame cadeaus voor haar!

Op zoek naar de leukste cadeaus? Kies je voor duurzame cadeaus dan weet je zeker dat je kiest voor producten die op een eerlijke en eco-vriendelijke wijze zijn gemaakt. Met respect voor mens, dier en milieu. Maar ook zijn duurzame cadeaus vooral heel mooi en uniek! Bovendien steun je automatisch de Plastic Soup Foundation voor een plasticvrije wereld. Kortom, geef bewust met een Nationale Groene Kadobon

Met natuurlijke huidverzorging voorkom je dat je schadelijke stoffen binnenkrijgt. Want alles wat je op je huid smeert komt in je lichaam terecht. Gifvrije verzorging is wel veilig om dagelijks zorgeloos te gebruiken.  Ook kiest zij uit unieke duurzame woonaccessoires. Want deze zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Zoals duurzaam acaciahout. Maar ook is er Fairtrade servies. De makers krijgen een eerlijk loon voor hun mooie werk. 

Door plasticvrij en gifvrij te eten en drinken, verbeter je jouw weerstand. Zo is het van belang om plasticvrije producten te gebruiken die 100% gifvrij zijn. Zoals RVS waterflessen en plasticvrije producten om eten in te bewaren. Actuele informatie over deze dag vind je via deze link.

De Fairtrade sieraden worden met de hand gemaakt van duurzame materialen. Zoals oorbellen en kettingen van gerecycled glas. En bohemian sieraden in de mooiste kleuren. De lokale arbeiders werken onder eerlijke omstandigheden. 

Wanneer is het secretaressedag?

18 april 2024 is het Secretaressedag. Een duurzaam Secretaressedag cadeau kun je ook gemakkelijk en snel online versturen naar de secretaresse. Want wij versturen de Nationale Groene Kadobon op de gewenste datum naar de secretaresse. Maak het nog persoonlijker en voeg jouw persoonlijke tekst toe voor de secretaresse. Daarnaast kun je de duurzame cadeaubon ook zelf uitprinten om direct te kunnen geven. En natuurlijk kun je het Secretaressedag cadeau ook gratis per post laten versturen. Daarbij is ook de cadeaukaart duurzaam want deze is PVC vrij en kun je ook laten voorzien van een luxe verpakking. Tenslotte wil je haar op Secretaressedag blij verrassen!

Wat geef je met secretaressedag?

Met een Nationale Groene Kadobon als Secretaressedag cadeau kiest zij uit meer dan 5.000 duurzame producten van meer dan 100 duurzame merken. Alle producten zijn op een verantwoorde en eerlijke wijze geproduceerd: Fairtrade, biologisch of gerecycled. Een leuk cadeau en vaak met een bijzonder verhaal.

Scroll naar boven
×