Secretaressedag cadeau: 20 april

Voor een positieve verandering in de wereld!

Geef een groen en gezond geschenk met de duurzame keuze cadeaukaart om zelf online te kiezen uit 4.250+ duurzame cadeaus!

Keuze uit 4.250+ duurzame cadeaus
Plasticvrij, Fairtrade, Vegan, Zero waste
100% PVC-vrije cadeaukaart en giftbox
Direct printen, e-mail of gratis per post
Ideaal als duurzaam Kerstpakket
Steun de Plastic Soup Foundation

Voor gezonde, eerlijke en kwalitatieve duurzame Secretaressedagcadeaus

Je secretaresse in het zonnetje zetten met een duurzame cadeaubon met Secretaressedag cadeaus gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Geen goedkope, mondiale massaproductie maar producten gemaakt onder eerlijke en veilige omstandigheden voor de makers. Maar ook producten gemaakt van natuurlijke materialen en met een hoge kwaliteit en afwerking.

Bovendien zijn alle producten gifvrij dat ten goede komt voor onze gezondheid. Zoals natuurlijke huidverzorging en plasticvrij eten en drinken. Maar ook duurzame woonaccessoires en energiebesparing. Daarnaast is er een mooi Fairtrade assortiment met handgemaakte sieraden en duurzame mode.

Kortom, zij kiest zeker een uniek Secretaressedag cadeau!

Cadeau Secretaressedag 2023: Zij kiest uit 4.250+ duurzame cadeaus

Zeker dit jaar is het een mooi gebaar om de secretaresse jouw waardering te laten blijken. Met een Secretaressedag cadeau kun je haar op deze dag bedanken. Tenslotte verdient zij deze extra aandacht op Secretaressedag.

Met een cadeaubon geef je haar zelf de keuze uit een favoriet Secretaressedag cadeau. Maar nog leuker is het om haar dit jaar geen doorsnee cadeaubon te geven. Maak het persoonlijker en duurzamer. Met een duurzame cadeaubon kiest zij uit alleen maar duurzame en gezonde cadeaus.

Bovendien draag je automatisch bij aan een betere wereld!

groene cadeaubon

Gratis thuisbezorgd

Gratis als duurzaam cadeau versturen in een luxe giftbox (€1,95) Bestel vóór 15.00 is dezelfde werkdag.

groene digitale cadeaubon

Digitale cadeaubon

Als digitale kadobon versturen op de gewenste datum naar de ontvanger met je persoonlijke boodschap.

duurzaam cadeau printen

Cadeaubon printen

Ideaal last minute cadeau. Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.

groene lamp800
Energiebesparing
Twinning
Fairtrade cadeaus
duurzame pannen
Gifvrije kado’s zoals gifvrije pannen
natuurlijke verzorging als duurzaam cadeau vrouw
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Duurzaam cadeau geboorte
Baby en kind

Leef plasticvrij!

Kies ook voor een plasticvrije wereld.

4,3 27 reviews

 • Avatar Claudia de Wolff ★★★★★ een maand geleden
  Topservice! Onze dochter kreeg van oma een (verlopen) groene kadobon. Dit was natuurlijk een enorme teleurstelling … >lees meer voor haar! (niet gemeld aan oma.. haha).
  Na contact met de klantenservice van de groene kadobon kregen we een nieuwe kaart toegestuurd. Wat een ontzettend goede service en óók onze dochter héél blij dat ze nu eindelijk kan gaan 'shoppen', zoals ze wenste voor haar verjaardag....
 • Avatar Pauline Post ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ontzettend leuke en duurzame kadobon om te krijgen!! Grote keuze uit duurzame producten. Ik ben er helemaal … >lees meer happy mee. Fijne klantenservice ook! Top!
 • Avatar Marja Van Der Knaap ★★★★★ 11 maanden geleden
  Mijn kadobon was verlopen. Via de klantenservice kreeg ik een nieuwe die 2 jaar geldig is. Top natuurlijk. … >lees meer Het verwondert me wel dat er weer een verkooptijd aanvast zit. Ik dacht dat dit niet meer mocht..

Cadeau voor Secretaressedag: duurzame cadeaus voor haar!

Op zoek naar de leukste cadeaus? Kies je voor duurzame cadeaus dan weet je zeker dat je kiest voor producten die op een eerlijke en eco-vriendelijke wijze zijn gemaakt. Met respect voor mens, dier en milieu. Maar ook zijn duurzame cadeaus vooral heel mooi en uniek! Bovendien steun je automatisch de Plastic Soup Foundation voor een plasticvrije wereld. Kortom, geef bewust met een Nationale Groene Kadobon

Met natuurlijke huidverzorging voorkom je dat je schadelijke stoffen binnenkrijgt. Want alles wat je op je huid smeert komt in je lichaam terecht. Gifvrije verzorging is wel veilig om dagelijks zorgeloos te gebruiken.  Ook kiest zij uit unieke duurzame woonaccessoires. Want deze zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Zoals duurzaam acaciahout. Maar ook is er Fairtrade servies. De makers krijgen een eerlijk loon voor hun mooie werk. 

Door plasticvrij en gifvrij te eten en drinken, verbeter je jouw weerstand. Zo is het van belang om plasticvrije producten te gebruiken die 100% gifvrij zijn. Zoals RVS waterflessen en plasticvrije producten om eten in te bewaren. 

De Fairtrade sieraden worden met de hand gemaakt van duurzame materialen. Zoals oorbellen en kettingen van gerecycled glas. En bohemian sieraden in de mooiste kleuren. De lokale arbeiders werken onder eerlijke omstandigheden. 

Wanneer is het secretaressedag?

20 april 2023 is het Secretaressedag. Een Secretaressedag cadeau kun je ook gemakkelijk en snel online versturen naar de secretaresse. Want wij versturen de Nationale Groene Kadobon op de gewenste datum naar de secretaresse. Maak het nog persoonlijker en voeg jouw persoonlijke tekst toe voor de secretaresse. Daarnaast kun je de duurzame cadeaubon ook zelf uitprinten om direct te kunnen geven. En natuurlijk kun je het Secretaressedag cadeau ook gratis per post laten versturen. Daarbij is ook de cadeaukaart duurzaam want deze is PVC vrij en kun je ook laten voorzien van een luxe verpakking. Tenslotte wil je haar op Secretaressedag blij verrassen!

Wat geef je met secretaressedag?

Met een Nationale Groene Kadobon als Secretaressedag cadeau kiest zij uit meer dan 4.500 duurzame producten van meer dan 100 duurzame merken. Alle producten zijn op een verantwoorde en eerlijke wijze geproduceerd: Fairtrade, biologisch of gerecycled. Een leuk cadeau en vaak met een bijzonder verhaal.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scan de code