Duurzaam Vaderdag cadeau

Inspiratie nodig voor Vaderdag?

Op 16 juni 2024 is het Vaderdag: een mooi moment om jouw vader te laten zien dat je van hem houdt. Tenslotte verdienen ook vaders een speciale dag om te vieren met een mooi Vaderdag cadeau.

Maar wat is een leuk cadeau voor je vader? Verras hem deze Vaderdag met een duurzaam hip Vaderdag cadeau!

Voor een origineel Vaderdag cadeau

Wil je zeker weten dat je hem blij maakt met een duurzaam Vaderdag cadeau? Met de Nationale Groene Kadobon geef je hem een duurzame cadeaubon om zelf online zijn leukste Vaderdag cadeau te kiezen! Lees meer

Wat is een duurzaam Vaderdag cadeau?

Wat zijn duurzame Vaderdag cadeaus? Met een duurzaam Vaderdag cadeau kies je voor een cadeau dat eerlijk en verantwoord is gemaakt. Zo zijn er de Fairtrade cadeaus waarbij de makers van het cadeau een eerlijk loon voor hun werk krijgen en werken ze onder veilige omstandigheden. Ontdek hier meer tips voor een Fairtrade cadeau.

Daarnaast worden de producten gemaakt van natuurlijke materialen en zonder het gebruik van stoffen die schadelijk zijn voor mens of milieu. Zo kies je ook voor een biologisch cadeau of voor een Vaderdag cadeau dat vegan of zero waste is.

groene
kaerel

Een duurzaam Vaderdag cadeau kiest hij zelf online

De duurzame cadeaubon geeft hem keuze uit meer dan 5.000 duurzame Vaderdag cadeaus Daarnaast zijn er wel meer dan 200 duurzame merken. Zet je vader in het zonnetje!

Zo kun je de Nationale Groene Kadobon gemakkelijk online inwisselen voor een favoriet duurzaam Vaderdag cadeau. Zo bepaalt hij zelf wanneer hij een duurzaam Vaderdag kado kiest en dat zal hij zeker waarderen.

Meer duurzame cadeaus voor mannen

Een persoonlijk Vaderdag cadeau maakt het cadeau nog waardevoller. Maak de duurzame cadeaubon nog persoonlijker door een gratis persoonlijke tekst toe te voegen. Ook voor een klein vaderdag cadeau. Lees meer


Gifvrije en gezonde pannen
Is hij een kookliefhebber? Dan zijn niet alleen de ingrediënten van belang, maar ook het kookgerei. Zo mag een duurzame en gezonde pan dan ook niet ontbreken. Met een gifvrije pan voorkom je namelijk dat er tijdens het koken stoffen vrijkomen die schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu.


Plasticvrij naar het werk of onderweg
Zo min mogelijk plastic gebruiken, ook op het werk en onderweg? Dan kiest hij voor een herbruikbare waterfles die geheel vrij is van plastics. De Retulp waterfles is er in stoere kleuren en heeft een ideale grip om ook te gebruiken in de sportschool.

Vaderdag cadeau knutselen

Als je vader van knutselen houd dan zijn de klein bouwpakketten van Solexpert een zekere aanrader die zeker in de vaderdag cadeaus top 10 zal staan. Deze duurzame bouwpakketten zijn voorzien van een zonnepaneel. Zo kan je een molen, een vliegtuig of zelfs een formule 1 auto laten op zonne-energie. Hoe gaaf is dat!

Daarnaast is er de eco lunchbox in handig ontwerp, lekvrij en gemaakt van natuurlijke materialen. Bovendien kiest hij met de duurzame cadeaubon voor zijn favoriete herbruikbare koffiebeker. Beter voor het milieu, maar ook voor jezelf. [/read]

Circulair cadeau voor Vaderdag

Hij kiest ook uit een circulair cadeau als duurzaam Vaderdag cadeau. Een circulair product is heel milieuvriendelijk, want van oude materialen worden weer nieuwe bijzondere producten gemaakt.

Een mooi circulair cadeau zijn de stijlvolle Rebottle glazen die gemaakt zijn van lege wijnflessen. Daarnaast zijn er de hippe herenriemen gemaakt van oude brandweerslangen. Hoe duurzaam en uniek is dat?

Energiebesparing en duurzame verlichting

Misschien kiest hij liever voor een energiebesparend product dat altijd een goed idee is. Met de Nationale Groene Kadobon is er keuze uit vele producten voor energiebesparing, gasbesparing en waterbesparing.

Daarnaast kies je uit sfeervolle duurzame verlichting, zowel voor binnen als buiten. Kortom, zo bespaar je niet alleen energie en kosten, maar doe je ook goed voor het milieu.

bendl
Cadeau voor Vaderdag is duurzaam en verrassend

Je kunt de duurzame cadeaubon zowel per post als digitaal laten versturen voor Vaderdag. Dat maakt het een verrassend en duurzaam Vaderdag cadeau!

Je bepaalt zelf op welke wijze je jouw vader wilt verrassen met een duurzaam Vaderdag cadeau. Zo kun je de duurzame cadeaukaart per post laten versturen via groene post van PostNL. Daarnaast kun je de duurzame cadeaubon per email laten versturen op de gewenste datum. Dat is makkelijk, snel, maar ook duurzamer.

Duurzame cadeaus voor mannen dagen

Bovendien kun je de Nationale Groene Kadobon ook zelf uitprinten om gelijk en persoonlijk te kunnen geven. De digitale cadeaubon ontvang je samen met de gratis printbare envelop direct in je mailbox.

Zo kun je de duurzame cadeaubon gemakkelijk vanuit huis printen om te kunnen geven op Vaderdag. Het is dan ook een ideaal last-minute duurzaam Vaderdag kado!

De oorsprong van Vaderdag gaat terug tot het begin van de 20e eeuw. Het idee ontstond in de Verenigde Staten, waar Sonora Smart Dodd in 1910 voor het eerst het concept van een dag ter ere van vaders voorstelde. Uiteindelijk werd Vaderdag officieel erkend in 1972. Sindsdien heeft het zich verspreid over de wereld als een dag van waardering. Lees meer

Automatisch een goed doel steunen op Vaderdag

Met de aankoop van een Nationale Groene Kadobon als duurzaam Vaderdag cadeau steun je ook automatisch de Plastic Soup Foundation. Deze stichting wil bewustwording creëren voor het wereldwijde plastic probleem. Lees meer

vrij van de giftige stoffen zoals BPA en microplastics

De nieuwe, coole koffiebekers zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar bamboe en vrij van de giftige stof BPA. Ze zijn verkrijgbaar in de leukste kleuren en patronen! Ze zijn licht dus ideaal voor onderweg of mooi voor op het werk.

Daarnaast vervang je de plastic waterflesjes natuurlijk voor een hippe waterfles. Gemaakt van gerecycled materiaal, BPA vrij en allemaal vrolijk om te zien! Kortom: hippe en duurzame vaderdagcadeaus ! Fijne Vaderdag!

eco

Wat te kopen voor iemand die alles al heeft?

Laat de ontvanger zelf online kiezen voor duurzame cadeaus met de Nationale Groene cadeaubon. Deze kun je online inwisselen bij IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Wat is leuk voor Vaderdag?

De Nationale Groene cadeaubon is een groen cadeau en daarom ook een goed cadeau omdat deze alleen online in te wisselen bij onze duurzame partners IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation of plant een boom in Afrika met Treebytree.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven
×