Duurzaam Valentijnscadeau naar keuze!

Online keuze uit 5.000+ duurzame Valentijn cadeaus!

Voorkom verspilling en geef een groen en gezond geschenk met de duurzame keuze cadeaukaart om zelf online te kiezen. Alles is gifvrij, Fair, Circulair, Vegan of Zero waste. Beter voor jou en de wereld!

groene cadeaubon
logo balk1250x100MVO4
Gedoneerd aan PSF
Bomen geplant
Keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus
Plasticvrij, Fair, Vegan en Zero waste
PVC-vrije cadeaukaart en giftbox
Direct printen, e-mail of per post
Speciaal voor moederdag!
Gratis verzending bij inwisseling*)

*) = Vanaf 25 euro

groene
Gratis thuisbezorgd

Gratis als duurzaam cadeau versturen in een luxe giftbox (€1,95) Bestel vóór 15.00 is dezelfde werkdag.

digitale groene
Digitale cadeaubon

Als digitale kadobon versturen op de gewenste datum naar de ontvanger met je persoonlijke boodschap.

printer
Groen cadeau printen

Ideaal last minute cadeau. Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.

Voor gezonde, eerlijke en kwalitatieve duurzame Valentijn cadeaus

Dit duurzaam moederdag cadeau is een duurzame cadeaubon met Moederdagcadeaus gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Geen goedkope, mondiale massaproductie maar producten gemaakt onder eerlijke en veilige omstandigheden voor de makers. Maar ook producten gemaakt van natuurlijke materialen en met een hoge kwaliteit en afwerking.

Met de Nationale Groene Kadobon kies je alleen maar voor duurzame cadeaus die Fairtrade, biologisch, ecologisch of gerecycled zijn. Maar ook zero waste cadeaus en plasticvrije Moederdagcadeaus. De Nationale Groene Kadobon heeft een zorgvuldige selectie van duurzame producten voor hem en haar.

Duurzaam Valentijnscadeau: met liefde voor een betere wereld

Valentijnsdag 2025: vooral dit jaar verspreiden we onze liefde niet alleen naar onze grote liefde maar naar iedereen om ons heen. Zoals ook je lieve familie, jouw vrienden of fijne collega’s. Met een persoonlijk Valentijnscadeau laat je hen weten dat je hen waardeert en van ze houdt.

Maar ook verspreiden we samen liefde voor een mooiere en betere wereld. Tenslotte wordt het steeds belangrijker om goed voor onze planeet te zorgen. Met de Nationale Groene Kadobon geef je een persoonlijk Valentijnskado om zelf online te kiezen. Want hij of zij kiest zelf een favoriet Valentijnscadeau uit meer dan 5.000 duurzame cadeaus. Zo geef je altijd een Valentijnscadeau dat echt bij hem of haar past. Maar ook voorkom je ook verspilling.

Wist je dat alle producten van de Nationale Groene Kadobon duurzaam geproduceerd zijn? Dat wil zeggen met respect voor mens, dier en milieu. En vooral: met liefde en aandacht gemaakt. Kortom, het mooiste cadeau voor moeder! Bekijk ons complete duurzame assortiment.

Duurzaam Valentijnscadeau: beter voor jouw gezondheid, beter voor onze wereld

Geef dit jaar een duurzaam Valentijn geschenk. Zo laat je jouw liefde blijken voor degene(n) waar je van houdt. En doe je goed voor onze wereld. Want met een duurzaam Valentijnscadeau geef je hem of haar alleen maar keuze uit duurzame en gezonde cadeaus. Duurzaam omdat alle producten gemaakt zijn met respect voor mens, dier en milieu. Gezond omdat alle producten gemaakt zijn van natuurlijke materialen en zonder schadelijke stoffen. Hoe mooi is dat? Lees meer

fairtrade servies als Duurzaam verjaardagscadeau
Fairtrade servies
fairtrade sieraden
Fairtrade sieraden
duurzame pannen als secretaressedag cadeau Duurzame keukenspullen
Duurzame pannen
gerecyclede yogatas
Duurzame yogatas
duurzaam tafelen met een gekookte ei
Gezond eten en drinken

Persoonlijk Valentijnscadeau: met gratis Valentijnsdag boodschap

Liefde is een persoonlijk Valentijnscadeau! Want met een persoonlijk Valentijnscadeau maak je hem of haar echt blij. Met de Nationale Groene Kadobon kiest hij of zij zelf een favoriet Valentijnscadeau. Daarnaast bepaal jij zelf hoe jij jouw Valentijnscadeau wilt geven.

Zo versturen wij een duurzaam Valentijnscadeau altijd gratis per post. Wist je dat onze cadeaukaart 100% plasticvrij is? Maar ook kun je de duurzame cadeaubon per email door ons op de gewenste datum naar hem of haar laten versturen. En wil je het Valentijns geschenk zelf uitprinten om direct te kunnen geven? Ook dat is mogelijk met een gratis printbare envelop. Maak het Valentijnskado extra persoonlijk door een eigen gratis Valentijnsdag boodschap toe te voegen.

De mooiste Fairtrade cadeaus!

Fairtrade cadeaus zoals Fairtrade lederen tassen, handgemaakte sieraden en woonaccessoires van natuurlijke materialen. Fairtrade sieraden worden niet alleen op een eerlijke manier gemaakt, maar ook zijn ze veelal handgemaakt en dat maakt ze uniek.

Het Fairtrade merk BOHEMIAN FAIR TRADE maakt mooi gekleurde oorhangers, kettingen en armbanden in boho sfeer! Daarnaast zijn ze duurzaam gemaakt, want ze maken gebruik van gerecyclede glaskraaltjes. Hoe mooi is dat. Maak ook kennis met de lederen Fairtrade tassen van MYOMY. 

Fairtrade woonaccessoires zorgen voor een mooie sfeer in huis. Allemaal unieke en duurzame producten. Zoals een handgemaakte Fairtrade mand van natuurlijk materiaal. En 100% natuurlijke geurstokjes of diffusers. Kortom altijd een geslaagd duurzaam cadeau.

Maatschappelijk verantwoord en transparant

Wist je dat jij het verschil kan maken naar een betere wereld? Met een Valentijnsdagcadeau zal je geliefde dan ook nog dankbaarder zijn. Zo draag je samen bij aan een positieve maatschappelijke impact. En voor 100% tevreden moeders geef je hen zelf de keuze voor een duurzaam Valentijncadeau.

Met een duurzame cadeaubon. Tenslotte heeft iedereen zijn eigen wensen en voorkeuren voor het perfecte duurzaam kadootje. Maar ook kunnen we op deze manier zoveel mogelijk (voedsel)verspilling tegengaan. Kortom, met een duurzame keuze cadeaukaart geef je het juiste eco geschenk!

Duurzame cadeaukaart maak je zelf persoonlijk

Een duurzame keuze cadeaukaart is een duurzaam persoonlijk cadeau. Want met een duurzame cadeaubon kiest jouw geliefde zelf een favoriet duurzaam valentijn cadeau. Zo weet je zeker dat zij blij is met haar Valentijnskado. Omdat ieder zijn of haar eigen wensen heeft, geef je altijd een duurzaam Valentijnsdag cadeau dat bij hem of haar past. Lees meer

Wij doneren 1% van elke duurzame cadeaubon aan de Plastic Soup Foundation

Wist je dat de helft van al het plastic dat wij gebruiken slechts eenmalig wordt gebruikt? En dat bijna al het plasticafval in de oceanen van land afkomstig is? En dat plastic via de oceanen heel veel zeedieren en vogels aantast.

Maar ook komt dit plastic uiteindelijk in ons voedsel terecht. Om de plastic soep te stoppen moeten we ons plasticverbruik drastisch verminderen. Door single-use (wegwerp)plastic te weigeren. Door te kiezen voor plasticvrije alternatieven. Want die zijn er! Bovendien zet de Plastic Soup Foundation zich aan tot positieve bewustwording en actie. 

Leef plasticvrij!

Kies ook voor een plasticvrije wereld.

Wat is een goed Valentijnsdag cadeau?

De Nationale Groene cadeaubon is een groen cadeau en daarom ook een goed cadeau omdat deze alleen online in te wisselen bij onze duurzame partners IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation.

Wat als je geen cadeau weet?

Laat de ontvanger zelf online kiezen voor duurzame cadeaus met de Nationale Groene cadeaubon.  Deze kun je online inwisselen bij IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Scroll naar boven
×