Duurzaam verjaardagscadeau

Online keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus!

Geef een duurzaam verjaardagscadeau met de duurzame keuze cadeaukaart om zelf online te kiezen. Alles is fairtrade, gifvrij, vegan, zero-waste, circulair of energiebesparend. Beter voor jou en de aarde!

duurzaam verjaardagscadeau

Samen maken we groene impact:

duurzame tassen tijdens de fairtrade week
Fairtrade cadeaus
food huggers
Zero waste cadeaus
Baby en kind
Gezonde cadeaus
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Vegan cadeaus
gerecyclede waterglazen
Circulaire cadeaus
Energiebesparing
Energiebesparing
zero waste cadeaus
gifvrije cadeaus
vegan cadeaus
recycle als duurzaam kerstpakket
energielabel

Maak je duurzaam verjaardagscadeau persoonlijk:

groene cadeaubon

Gratis persoonlijke tekst

Laat een GRATIS persoonlijke tekst toevoegen op de achterkant van de cadeaukaart. Kies bijvoorbeeld voor een Kerstboodschap aan jouw collega’s. Een mooie manier om waardering te tonen aan alle collega’s! (max. 150 karakters)

groene cadeaubon als duurzaam kerstpakket

Gratis eigen inwisselpagina

Maak ook het inwisselen persoonlijk voor jouw collega’s! Met een eigen inwisselpagina in de huisstijl van jouw organisatie. Zo voeg je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, het bedrijfslogo of zelfs een filmpje toe!

VRK

Eigen ontwerp / huisstijl

Het duurzaam Kerstpakket in feestelijke verpakking kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! (vanaf 500 stuks tegen meerprijs). Dit is overigens ook mogelijk bij digitale verzending van de cadeaukaart!

Duurzaam verjaardagscadeau per direct versturen:

duurzaam
Gratis thuisbezorgd

Gratis als duurzaam cadeau versturen in een luxe giftbox (€1,95) Bestel vóór 15.00 is dezelfde werkdag.

digitale groene
Digitale cadeaubon

Als digitale kadobon versturen op de gewenste datum naar de ontvanger met je persoonlijke tekst.

printer
Groen cadeau printen

Ideaal last minute cadeau. Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.

Voor gezonde, eerlijke en kwalitatieve duurzame verjaardagscadeaus

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagskado? Of het nu een origineel verjaardagscadeau vrouw, verjaardagscadeau moeder of verjaardagscadeau vader is, het valt niet mee om een geschikt geschenk te vinden. Daarom hebben we wat verjaardagscadeau ideeën voor je op een rij gezet, originele cadeautips voor elke leeftijd.

Dit duurzaam verjaardagscadeau is een duurzame cadeaukaart met duurzame verjaardagscadeaus gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Geen goedkope, mondiale massaproductie maar producten gemaakt onder eerlijke en veilige omstandigheden voor de makers. Maar ook producten gemaakt van natuurlijke materialen en met een hoge kwaliteit en afwerking.

Met de Nationale Groene Kadobon kies je alleen maar voor duurzame cadeaus die Fairtrade, biologisch, ecologisch of gerecycled zijn. Maar ook zero waste cadeaus en plasticvrije Kerstcadeaus. De Nationale Groene Kadobon heeft een zorgvuldige selectie van duurzame producten voor hem en haar.

Voorkom verspilling!

Jouw collega’s kiezen zelf online een duurzaam cadeau voor je medewerkers of personeel

Duurzame verjaardagskado’s voor een man

Want wist je dat plasticvervuiling een enorme impact heeft op onze leefomgeving? Het is dan ook van groot belang om plasticverbruik zo veel mogelijk te verminderen. Omdat wij graag bijdragen aan een plasticvrije wereld, steun je met een Nationale Groene Kadobon automatisch de Plastic Soup Foundation. Kies daarom als duurzaam cadeau man bijvoorbeeld voor gerecyclede kado’s voor een man. Zoals gerecyclede riemen gemaakt van gerecyclede brandweerslangen. Of gerecyclede fietstassen gemaakt van gerecylede PET-flessen. Lees meer

Duurzaam verjaardagscadeau voor een vriendin

Op zoek naar een originaal verjaardagscadeau voor haar? Een duurzaam verjaardagscadeau voor een vrouw zoals natuurlijke verzorging voor haar, duurzame waterflessen, gifvrije pannen.  Duurzame cadeaus voor haar voor een vrouw zoals natuurlijke verzorging voor haar en energiebesparing. We hebben ideeën voor een groen cadeau met een verhaal voor een duurzame lifestyle voor je op een rijtje gezet! Lees meer

Fairtrade cadeaus

Maar ook fairtrade cadeaus zoals Fairtrade lederen tassen, handgemaakte sieraden en woonaccessoires van natuurlijke materialen. Fairtrade sieraden worden niet alleen op een eerlijke manier gemaakt, maar ook zijn ze veelal handgemaakt en dat maakt ze uniek.

Het Fairtrade merk BOHEMIAN FAIR TRADE maakt mooi gekleurde oorhangers, kettingen en armbanden in boho sfeer! Daarnaast zijn ze duurzaam gemaakt, want ze maken gebruik van gerecyclede glaskraaltjes. Hoe mooi is dat. Maak ook kennis met de lederen Fairtrade tassen van MYOMY.  Een fair en duurzaam verjaardagskado!

Fairtrade woonaccessoires zorgen voor een mooie sfeer in huis. Allemaal unieke en duurzame producten. Zoals een handgemaakte Fairtrade mand van natuurlijk materiaal. En 100% natuurlijke geurstokjes of diffusers. 

Maatschappelijk verantwoord en transparant

Wist je dat medewerkers graag voor een organisatie werken die ook het verschil maakt naar een betere wereld? Met een duurzaam verjaardagscadeau zullen collega’s dan ook nog dankbaarder zijn. Zo draag je samen bij aan een positieve maatschappelijke impact. En voor 100% tevreden collega’s geef je hen zelf de keuze voor een duurzaam verjaardagskado.

Met een duurzame cadeaubon. Tenslotte heeft iedereen zijn eigen wensen en voorkeuren voor het perfecte duurzaam verjaardagskado. Maar ook kunnen we op deze manier zoveel mogelijk (voedsel)verspilling tegengaan. Kortom, met een duurzame keuze cadeaukaart geef je het juiste duurzaam verjaardagskado!

Duurzame cadeaukaart maak je zelf persoonlijk

Een duurzame keuze cadeaukaart is een duurzaam persoonlijk cadeau. Want met een duurzame cadeaubon kiezen collega’s zelf een favoriet duurzaam groen cadeau. Zo weet je zeker dat iedereen blij is met een duurzaam verjaardagscadeau. Omdat ieder zijn of haar eigen wensen heeft, geef je altijd een duurzaam verjaardagskado dat bij hem of haar past. 

Bovendien kun je de duurzame cadeaukaart nog persoonlijker maken door deze te laten ontwerpen in eigen huisstijl. Maar ook door een gratis eigen persoonlijke tekst toe te voegen. Dat zal collega’s extra blij maken! Bovendien stelt de Nationale Groene Kadobon een eigen webpagina voor jouw collega’s beschikbaar. Zo maak je het inwisselen van de duurzame cadeaukaart nog makkelijker, leuker en persoonlijker!

Duurzaam cadeau goed doel

Wist je dat de helft van al het plastic dat wij gebruiken slechts eenmalig wordt gebruikt? En dat bijna al het plasticafval in de oceanen van land afkomstig is? En dat plastic via de oceanen heel veel zeedieren en vogels aantast.

Maar ook komt dit plastic uiteindelijk in ons voedsel terecht. Om de plastic soep te stoppen moeten we ons plasticverbruik drastisch verminderen. Door single-use (wegwerp)plastic te weigeren. Door te kiezen voor plasticvrije alternatieven. Want die zijn er! Bovendien zet de Plastic Soup Foundation zich aan tot positieve bewustwording en actie. 

Wat is een goed cadeau?

De Nationale Groene cadeaubon is een groen cadeau en daarom ook een goed cadeau omdat deze alleen online in te wisselen bij onze duurzame partners IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation.

Wat als je geen cadeau weet?

Laat de ontvanger zelf online kiezen voor duurzame cadeaus met de Nationale Groene cadeaubon.  Deze kun je online inwisselen bij IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Scroll naar boven
×