duurzaam versturen

Duurzaam versturen doen wij met Groene Post van PostNL

Duurzaam versturen doen wij met Groene Post van PostNL

Wist je dat niet alleen onze cadeaukaart 100% plasticvrij is en onze Kerstverpakking duurzaam is? Maar ook versturen wij alle cadeaukaarten op duurzame wijze middels Groene Post van PostNL. Zo minimaliseren wij onze impact op het milieu en kunnen we toch iedereen blij maken met een mooi pakketje in de brievenbus! Door het duurzaam versturen kunnen wij nog een extra bijdrage leveren aan duurzaamheid. Wat zijn precies de voordelen van duurzaam versturen via Groene Post van PostNL? Je leest het in dit artikel.

1. Duurzaam versturen is CO2 neutraal versturen

Alle cadeaukaarten van de Nationale Groene Kadobon inclusief evt. Kerstverpakking laten wij duurzaam versturen middels Groene Post van PostNL. Zo kunnen wij in samenwerking met PostNL de CO2 uitstoot compenseren door te investeren in duurzame projecten. Het duurzaam versturen is iets duurder dan regulier verzenden maar Nationale Groene Kadobon vindt dat wij zoveel mogelijk op alle gebieden onze duurzame bijdrage kunnen leveren. Zowel in het aanbod van onze duurzame producten, de cadeaukaarten, de verpakkingen en dus ook het versturen. Zo kunnen we daadwerkelijk bijdragen aan een beter milieu en een betere wereld!

 

duurzaam versturen
duurzame Kerstcadeaus

2. Groen versturen en investeren in duurzame projecten

Door het duurzaam versturen van onze cadeaukaarten middels groene Post van PostNL, investeren zij onze bijdrage in duurzame projecten. Zo kunnen wij onze milieu impact zoveel mogelijk ‘goedmaken’ doordat onze bijdrage goed terechtkomt voor het milieu. Zo investeert PostNL o.a. in verschillende duurzame projecten van Natuurmonumenten. Zoals het behoud van natuurbeschermingsgebieden in Nederland om het leefklimaat van bepaalde vogels te beschermen. Hier lees je meer over Natuurmonumenten en hoe ook jij een bijdrage kunt leveren aan onze natuur. Tenslotte hebben wij de natuur allemaal nodig!

Op zoek naar meer duurzame tips? Lees het in ons duurzaam blog

3. Plasticvrij versturen en met minimale verpakking

Plasticgebruik moeten we zoveel mogelijk vermijden om de plastic afvalberg te verminderen en te voorkomen dat er teveel nieuw plastic geproduceerd moet worden. Plastic en plasticfolie zijn tenslotte niet afbreekbaar. Waar veel cadeaukaarten gemaakt zijn van PVC, zijn de cadeaukaarten van de Nationale Groene Kadobon 100% PVC vrij. Daarnaast is onze (Kerst)verpakking gemaakt van gerecycled materiaal en zijn de verzendenveloppen FSC gecertificeerd. Bovendien dragen we 1% van elk verkochte cadeaukaart af aan de Plastic Soup Foundation die zich inzet voor schone oceanen en een plasticvrije wereld!

4. Ook duurzaam digitaal versturen doen wij persoonlijk

Natuurlijk kun je de Nationale Groene Kadobon ook digitaal laten versturen. Zo vermijd je de milieu impact van het fysiek versturen. Door de cadeaubon digitaal te laten versturen, krijgt de ontvanger de cadeaukaart en de verpakking per email. Vind je dit misschien minder persoonlijk en feestelijk dan het fysiek versturen? De Nationale Groene Kadobon maakt ook het digitaal versturen extra persoonlijk! Zo kun je kiezen voor het toevoegen van een persoonlijke (Kerst) boodschap. Maar ook geven wij jouw collega’s een eigen webpagina waar ruimte is voor een persoonlijke tekst of videoboodschap. Deze webpagina kunnen wij geheel naar eigen wens ontwerpen zoals in eigen huisstijl of met bedrijfslogo!  

5. Individueel verzenden van duurzame Kerst cadeaukaart

Door de bijzondere actuele situatie is er meer vraag vanuit bedrijven naar het individueel verzenden van Kerst cadeaukaarten naar collega’s. De Nationale Groene Kadobon biedt deze mogelijkheid! Want wij vinden dat dit jaar alle collega’s een mooi en persoonlijk Kerstgeschenk verdienen. Zo kun je toch iedere collega blij maken met een duurzaam Kerstpakket! Ondanks dat dit leidt tot meer postverzendingen en een hogere impact op het milieu, compenseren wij dit dus door gebruik te maken van Groene Post van PostNL. Kortom, met de Nationale Groene Kadobon als Kerst keuze cadeaukaart geef je een 100% duurzaam en persoonlijk Kerstgeschenk! 

Kerstcadeau online versturen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: klantenservice@kadobon-online.nl.

×