Duurzaam wonen en koken

Duurzaam wonen en koken voor  een natuurlijk en sfeervol huis! Namelijk met de mooiste duurzame woonaccessoires gemaakt van natuurlijke materialen. Maar ook onder eerlijke omstandigheden met respect voor de makers en het milieu.

Natuurlijke woonaccessoires

Zoals woonaccessoires gemaakt van duurzaam bamboe. En mooie unieke Fairtrade manden gemaakt onder eerlijke omstandigheden. Maar ook sierkussens gemaakt van 100% Fairtrade katoen. Daarnaast mooie duurzame schalen, vazen en sierkaarsen.

Duurzame kleinmeubelen

De kleinmeubelen zijn gemaakt van duurzaam hout en onder eerlijke Fairtrade handelsvoorwaarden. Zoals prachtige krukken, (kinder)stoelen en kastjes.

Duurzaam tafelen

Mooi Fairtrade servies en bestek gemaakt met respect voor mens en milieu. De producten zijn afkomstig uit Thailand, India, Nepal en Indonesië en dragen allen het Fairtrade keurmerk.

Duurzaam keukengerei

Voor gezond en heerlijk koken kies je voor duurzaam keukengerei. Want plastic keukengerei schaadt het milieu en je gezondheid. Kortom, kies uit een groot assortiment snijplanken van duurzaam hout. Maar ook unieke, duurzame dienbladen en tapasplanken.

Gifvrij koken en bakken

Gezond koken doe je met een gifvrije pan gemaakt van natuurlijke materialen. Want bij een greenpan komen er geen schadelijke stoffen vrij bij het koken. Bovendien blijft de pure smaak van je eten veel beter behouden. Daarnaast zijn er ook gifvrije bakvormen. Zoals een taartvorm gemaakt van duurzaam emaille.

Ecologisch schoonmaken

Ecologisch schoonmaken is beter voor het milieu doordat er geen schadelijke stoffen vrijkomen in onze natuur. Maar ook is dit veel beter voor je gezondheid. Want bij het gebruik van reguliere, chemische schoonmaakproducten adem je ook gifstoffen in.