Nationale Groene Kadobon bestellen

25.00100.00

GRATIS verzending

 

 • Keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus
 • Op werkdag vóór 15.00u besteld = GRATIS verzonden
 • Bekijk hier alle GRATIS duurzame verpakkingen
 • Met je persoonlijke tekst voor een persoonlijk cadeau!
 • Per e-mail en uitprinten = binnen 3 minuten geleverd!
 • Maak een account aan en spaar voor korting!
Verdien tot 200 spaarpunten in je account!.

Verzenddatum

Ontvanger voornaam

(Indien per post besteld: deze komt niet op de cadeaukaart en wordt alleen gebruikt voor adressering)

Ontvanger achternaam

(Indien per post besteld: deze komt niet op de cadeaukaart en wordt alleen gebruikt voor adressering)

Verpakking

Ontvanger adres

Ontvanger postcode

Ontvanger plaatsnaam

Persoonlijke tekst

max 200 karakters (deze wordt gedrukt op de achterkant van de cadeaukaart)

Ontvanger telefoonnummer

Ontvanger email

Beschrijving

4,3 36 reviews

 • Avatar Paul Santman ★★★★★ een maand geleden
  Ik had een verlopen kadobon van de Nationale Groene Kadobon (als duurzame burger koop je nu eenmaal niet … >>lees meer zoveel). Na een vlot contact met de klantenservice hebben ze me een nieuwe kadobon gestuurd. Heel fijn, heb er meteen iets mee gekocht!
 • Avatar Paul; Saenen ★★★★★ een maand geleden
  Hele goede service. Kadobon werd alsnog vergoed. Producten nog niet ontvangen maar met zo een service … >>lees meer moet dat wel snor zitten
 • Avatar A A Bakker ★★★★ 5 maanden geleden
  Ik deed een bestelling maar kon de weg naar een te besteden cadeaubon niet vinden. Geen nood, een e-mailtje … >>lees meer was voldoende om de bon toch, na koop, alsnog te verzilveren. Hulde!

Een duurzaam kado met keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus

Of het nu een duurzaam kado vrouw, een duurzaam cadeau man of duurzaam cadeau bruiloft is. Alle duurzame cadeaus zijn allemaal plasticvrij, gifvrij, fairtrade, vegan en zero waste. En vaak ook met een mooi verhaal dat ervoor zorgt dat de producent een eerlijk inkomen ontvangt. Bovendien steun je automatisch de Plastic Soup Foundation met jouw aankoop! Bekijk hier het complete duurzame assortiment van de duurzame cadeaukaart. Of ontdek nog veel meer duurzame cadeau’s.

Duurzame cadeaubon versturen

De Nationale Groene Kadobon kun je als duurzaam cadeau versturen digitaal of als duurzame cadeaukaart. Een digitale cadeaubon is natuurlijk het meest duurzame optie. Immers wanneer je kiest voor de fysieke duurzame cadeaukaart dan wordt deze door Post.nl gratis thuisbezorgd. Keuze uit verschillende duurzame luxe enveloppen.

Duurzame cadeaus voor haar

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon om waardering te tonen, duurzame cadeaus zijn niet alleen een teken van liefde en aandacht, maar ook van zorg voor de planeet. De duurzame cadeaubon biedt uitkomst.Lees meer

Duurzame cadeaus man

Een duurzame cadeaubon voor de moderne man kan variëren van stijlvolle kledingstukken tot praktische accessoires met een groene twist. Lees meer

Duurzame kerstcadeaus zakelijk voor je collega’s of je personeel

Bedrijven streven niet alleen naar het tonen van waardering, maar ook naar het overbrengen van een boodschap van maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Duurzame kerstcadeaus en andere milieuvriendelijke geschenken voor collega’s en personeel worden steeds meer gewaardeerd. [/read more]

Een duurzaam kerstcadeau als duurzaam kerstpakket voor collega’s kan bestaan uit verschillende milieuvriendelijke opties. Denk aan herbruikbare koffiebekers, gerecyclede notitieboekjes of biologische lekkernijen. Deze cadeaus bieden niet alleen praktische waarde, maar dragen ook bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk op de werkplek.

Fairtrade cadeaus

Voor bedrijven die op zoek zijn naar uitgebreidere opties, is het duurzaam kerstpakket een aantrekkelijke keuze. Dit pakket kan een scala aan duurzame producten bevatten, zoals biologische snacks, herbruikbare keukenaccessoires of fairtrade cadeaus. Het duurzaam kerstpakket is niet alleen een teken van waardering, maar ook een manier om bewustzijn te vergroten over duurzaam leven, zelfs tijdens de feestdagen.

Duurzame cadeaukaart als duurzaam cadeaupakket

Een duurzaam cadeau voor personeel kan ook een biologisch cadeaupakket zijn, specifiek samengesteld met het welzijn van medewerkers in gedachten. Dit kan variëren van ontspannende biologische verzorgingsproducten tot energiebesparende gadgets voor thuis. Het duurzaam cadeaupakket is niet alleen een manier om te laten zien dat het bedrijf waarde hecht aan het welzijn van het personeel, maar ook aan duurzaamheid op persoonlijk niveau.

Sustainable cadeaus

Duurzame cadeaus zakelijk kunnen ook gericht zijn op het ondersteunen van milieuvriendelijke initiatieven en goede doelen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld ervoor kiezen om duurzame kerstcadeaus te kopen waarvan een deel van de opbrengst naar een milieuorganisatie gaat. Dit niet alleen als een geschenk voor collega’s en personeel, maar ook als een bijdrage aan positieve verandering in de wereld.

Duurzame cadeaukaart als duurzaam cadeau goed doel

Voor bedrijven die streven naar een duurzamere bedrijfscultuur, biedt het geven van duurzame cadeaus zakelijk een krachtige boodschap. Het toont aan dat het bedrijf niet alleen gefocust is op winst, maar ook op de impact die het heeft op het milieu en de samenleving. Duurzaamheid wordt steeds meer gezien als een integraal onderdeel van bedrijfsethiek, en duurzame cadeaus zijn een tastbare manier om dit standpunt te versterken.

In een tijd waarin duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker worden, zijn duurzame cadeaus zakelijk een manier om deze waarden te belichamen. Het zijn niet alleen geschenken; het zijn statementstukken die laten zien dat zakelijk succes en milieubewustzijn hand in hand kunnen gaan. Het geeft bedrijven de mogelijkheid om een positieve impact te maken, niet alleen binnen de organisatie, maar ook daarbuiten. [/read]

Een duurzaam persoonlijk kado

Maak persoonlijk met je persoonlijke boodschap! Geef de Nationale Groene Kadobon als duurzaam cadeau. Je kunt ook kosteloos een persoonlijke boodschap toevoegen aan je Nationale Groene Kadobon. Deze wordt op de achterkant van de cadeaukaart geprint (max. 150 karakters). Indien je een digitale cadeaubon besteld dan wordt de persoonlijke boodschap in de email vermeld.

Duurzaam brievenbuscadeau

Je duurzame cadeaubon als duurzaam cadeau versturen per direct of plan vooruit! Een duurzaam cadeau versturen doe je door de kadobon op de gewenste datum direct naar de ontvanger te laten bezorgen. Zo kun je in één bestelling verschillende kadobonnen bestellen en laten versturen naar verschillende ontvangers en op verschillende datums het duurzaam cadeau versturen.

Als duurzaam verjaardagscadeau

Gebruik hiervoor onze verjaardagsplanner waar je een account aanmaakt en tevens spaart voor gratis cadeaubonnen met ons spaarprogramma. Voor zakelijke klanten hebben wij de verjaardagsservice voor 100% ontzorging.

Handig als duurzaam zakelijk cadeau als je in één keer de verjaardagen van je collega’s wil inplannen zodat de cadeaubon op de verjaardag wordt bezorgd. Of stuur met Kerst naar al je relaties een Nationale Groene Kadobon toe.

Met een account spaar je automatisch voor korting op je volgende aankoop!

Heb je een account aangemaakt? Dan spaar je automatisch voor korting op je volgende aankoop. Je kunt ook doorsparen voor een gratis duurzame cadeaukaart. Lees hier meer over ons spaarprogramma.

Hoeveel spaarpunten verdien je met de aankoop van een cadeaubon?
De duurzame cadeaubon waarde is het dubbele in spaarpunten waard. Met de aankoop van een cadeaubon van 100 euro ontvang je dus 200 spaarpunten. Per 100 spaarpunten ontvang je 1 euro korting op je volgende aankoop. Alle spaarpunten worden automatisch bijgeschreven in jouw account. Je kunt zelf beslissen of je wilt doorsparen of de korting wilt gaan toepassen.

Makkelijk en vertrouwd betalen

Betalen kan eenvoudig via iDEAL, Visa/Mastercard of middels vooruitbetaling. Kies je voor vooruitbetaling dan ontvang je automatisch een factuur. In dat geval worden de kadobon(nen) pas verzonden indien de betaling bij ons binnen is.

Liever de duurzame cadeaukaart zakelijk bestellen?

Voor zakelijke klanten hebben wij een een aantal extra personalisatie mogelijkheden. Maak de duurzame cadeaukaart helemaal persoonlijk voor jouw collega’s! Zo kun je een persoonlijke tekst laten toevoegen op de cadeaukaart. Daarnaast kun je het inwisselen van de duurzame cadeaukaart persoonlijk maken, namelijk met een eigen inwisselpagina.

Bovendien kun je zowel de duurzame cadeaubon als de feestelijke verpakking in eigen huisstijl laten ontwerpen. Zo wordt het geven van de duurzame cadeaukaart een geheel persoonlijke beleving voor jouw collega’s! Lees hier meer informatie over het verzenden van een duurzame cadeaukaart naar je collega’s of medewerkers.

Extra informatie

Verzendmethode

e-mail, post

Waarde

10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 50, 75, 100

Winkelwagen
duurzame cadeaubonNationale Groene Kadobon bestellen
25.00100.00Opties selecteren
Scroll naar boven
×