Duurzame giftboxen

Voor je duurzame cadeaubon

Onze duurzame cadeaukaart is gemaakt van Bio PE kalk. Deze is 100% recyclebaar en onze verpakking is FSC gecertificeerd.

100% recyclebaar

De Nationale Groene Kadobon wordt geleverd als mooie duurzame cadeaukaart. Onze cadeaukaarten zijn geheel PVC vrij. Ze zijn vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen en 100% recyclebaar. Beter voor het milieu dus.

FSC certificering

Daarnaast wordt de duurzame cadeaukaart (tegen meerprijs) verpakt in een duurzame luxe envelop met FSC certificering. Het FSC keurmerk hanteert stricte eisen voor papiergebruik afkomstig van verantwoord bosbeheer.

recycle als duurzaam kerstpakket
100% recyclebaar
FSC
Gecertificeerd
groene kadobon als duurzaam kerstcadeau

Duurzame giftboxen voor iedere gelegenheid!

Liever een feestelijke duurzame giftbox passend bij jouw geefmoment? Dan kies je uit de Gefeliciteerd envelop, de Bedankt envelop of de Zomaar envelop. De cadeaukaart van de Nationale Groene Kadobon wordt dan verpakt in de door jouw gewenste luxe envelop.

Daarnaast hebben we speciaal voor Kerst en Nieuwjaar een luxe Kerstverpakking. Alle verpakkingen zijn GRATIS. Bovendien zijn de verzendkosten GRATIS. Bestel je als bedrijf grotere aantallen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

TIP: maak de cadeaukaart extra persoonlijk met je GRATIS persoonlijke tekst voor de ontvanger!

duurzaam cadeau
Luxe envelop Nationale Groene Kadobon
Cadeaubon verpakkingen gefeliciteerd
Luxe envelop Gefeliciteerd
duurzaam cadeau bedankt
Luxe envelop Bedankt
duurzaam nieuwjaarscadeau
Luxe envelop Happy New Year

1% doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Plastic afval is namelijk schadelijk voor mens en milieu. De Nationale Groene Kadobon draagt daarom bij aan de vermindering van ons plastic afval. Want wij doneren 1% van je Nationale Groene Kadobon aan de Plastic Soup Foundation. Lees hier meer over de Plastic Soup Foundation.

>>Lees hier ons blogartikel hoe je jouw plasticverbruik kunt verminderen

Gerecyclede Kerst verzendenveloppen

Ook mogelijk: verzending direct naar de ontvanger per post of email!

Het is ook mogelijk om de cadeaubonnen rechtstreeks te verzenden naar de ontvanger(s). Dit kan per post of per e-mail. Als je kiest deze per post te versturen dan kunnen we de bovenstaande luxe enveloppen verzenden in een gerecyclede (kerst)verzendenvelop.

Indien je kiest om via email te versturen dan kunnen wij de email personaliseren van tekst en bijvoorbeeld een logo met een link naar de website.

gerecyclede kerst enveloppen
Gerecyclede verzendenveloppen (Christmas delivery)
kerst envelop
Gerecyclede verzendenveloppen (Kerstboom)
Scroll naar boven
×