Duurzame Kerstcadeaus voor Kerst 2020

Met Kerst 2020 geven we een duurzaam Kerstcadeau! Het wordt steeds belangrijker om goed voor onze omgeving en onze aarde te zorgen. Maar ook voor onszelf. Met duurzame Kerstcadeaus kies je voor producten die verantwoord gemaakt zijn en gezonder zijn. Want ze bevatten geen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mens, dier en milieu.

Met een duurzame cadeaubon laat je de ontvanger zelf online gezonde en duurzame Kerstcadeaus uitkiezen! Ook collega’s zullen een duurzame cadeaubon zeer waarderen. Zo voorkom je verspilling en draag je als bedrijf bij aan duurzaamheid. Bovendien steun je met de Nationale Groene Kadobon automatisch de Plastic Soup Foundation voor een plasticvrije wereld.

Duurzame Kerstcadeaus voor hem en haar

Met de Nationale Groene Kadobon kies je zelf online de mooiste duurzame Kerstcadeaus! Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van Kerstcadeaus die 100% duurzaam. Alle producten zijn gemaakt met respect voor mens, dier en milieu en kenmerken zich door ecologisch, gerecycled, plasticvrij Fairtrade, biologisch, vegan en gifvrij. Er is keuze uit wel meer dan 4.000 duurzame Kerstcadeaus voor iedereen. Want deze zijn verdeeld in de productcategorieen eten en drinken, mooi en gezond, wonen en koken en energie en verlichting. Maar ook voor baby’s en kinderen, speelgoed en creatief en tuin en dier en sport en vrije tijd. Daarnaast handgemaakte Fairtrade sieraden en mode (accessoires). Kortom, een mooi compleet duurzaam assortiment voor de leukste duurzame Kerstcadeaus!

Zo kan wordt ieders leven stap voor stap duurzamer en maken we samen het verschil.

Bekijk hier ons assortiment gifvrije en duurzame Kerstcadeaus. 

Bekijk hier ons assortiment Fairtrade Kerstcadeaus.

100% duurzame cadeaukaart en verpakking

Waar andere cadeaukaarten vaak gemaakt zijn van PVC, is ook de cadeaukaart van de Nationale Groene Kadobon duurzaam want deze is 100% plasticvrij. Maar ook  de verpakking is duurzaam geproduceerd met FSC gecertificeerd papier. Bovendien worden alle cadeaukaarten van de Nationale Groene Kadobon op duurzame wijze verzonden. Namelijk middels  groene post van PostNL. Maar nog duurzamer is het online laten versturen van de duurzame cadeaubonnen. Wij zorgen ervoor dat deze op de gewenste datum naar de ontvanger(s) worden verstuurd. Bovendien maakt dit de Nationale Groene Kadobon een ideaal last minute duurzaam Kerstcadeau!

Duurzame cadeaukaart in eigen huisstijl

Laat de Nationale Groene Kadobon als Kerst keuze cadeaukaart in eigen huisstijl ontwerpen! Daarbij geven wij je een persoonlijke webpagina zodat het inwisselen nog makkelijker en leuker is. Zo geef je collega’s een duurzaam Kerstcadeau dat nog persoonlijker is. Daarnaast kun je een persoonlijke Kerstboodschap toevoegen voor collega’s en dat zullen zij, zeker in deze tijd, zeker weten te waarderen. Ontdek hier meer.

Geef de cadeaukaarten nog feestelijker met de stijlvolle Kerstverpakking. Kortom, een ideaal duurzaam Kerstcadeau of duurzaam Kerstpakket voor alleen maar blije collega’s!

Duurzame cadeaubon per post, per email of zelf printen

De Nationale Groene Kadobon kun je als duurzame Kerst keuze cadeaukaart per post laten bezorgen. Maar ook kunnen wij deze per email voor je versturen als digitaal Kerstcadeau. En op elk gewenst moment. Dus ook nog als last-minute Kerstcadeau. Daarnaast kun je de duurzame cadeaubon ook zelf uitprinten om direct te geven. 

Kortom, geef dit jaar een duurzame cadeaubon voor keuzevrijheid en draag bij aan een betere wereld en een betere gezondheid!

Nationale Groene Kadobon als duurzaam Kerstcadeau:

+ blije ontvanger want hij of zij kiest zelf online de leukste duurzame Kerstcadeaus

+ Meer dan 2.000 duurzame Kerstcadeaus voor hem en haar en in verschillende productcategorieën 

+ Draag automatisch bij aan de Plastic Soup Foundation voor plasticvrije oceanen.

+ Laat de duurzame cadeaukaart in eigen huisstijl ontwerpen en maak het nog persoonlijker.

+ Ideaal last-minute Kerstcadeau dus altijd op tijd

+ Ook als digitaal Kerstcadeau of digitaal Kerstpakket

+ Geldigheid van twee jaar dus voldoende tijd om bewust een Kerstcadeau uit te kiezen

 

Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

× Live chatten via WhatsApp