Duurzame Kerstcadeaus voor Kerst 2024

Met Kerst 2024 geven we een duurzaam Kerstcadeau! Het wordt steeds belangrijker om goed voor onze omgeving en onze aarde te zorgen. Maar ook voor onszelf.

Met duurzame Kerstcadeaus kies je voor producten die verantwoord gemaakt zijn en gezonder zijn. Want ze bevatten geen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mens, dier en milieu.

groene kadobon als duurzaam kerstcadeau

Je favoriete duurzame kerstcadeautjes kies je zelf!

Met een duurzame cadeaubon laat je de ontvanger zelf online gezonde en duurzame Kerstcadeaus uitkiezen! Zoals biologische cadeaus, fairtrade cadeaus en circulaire kado’s. Ook collega’s zullen een duurzame cadeaubon zeer waarderen. Zo voorkom je verspilling en draag je als bedrijf bij aan duurzaamheid. Bovendien steun je met de Nationale Groene Kadobon automatisch de Plastic Soup Foundation voor een plasticvrije wereld. Of kies voor een goed doel naar keuze.

verzorging voor haar als duurzame Kerstcadeaus
Natuurlijke verzorging

Duurzame Kerstcadeaus voor hem en haar

Ons assortiment van duurzame kerstcadeaus zijn verdeeld in de productcategorieën eten en drinken, mooi en gezond, wonen en koken en energie en verlichting. Maar ook voor baby’s en kinderen, speelgoed en creatief en tuin en dier en sport en vrije tijd.

Daarnaast handgemaakte Fairtrade sieraden en mode (accessoires). Kortom, een mooi compleet duurzaam assortiment voor de leukste duurzame Kerstcadeaus! Maar ook circulaire Kerstgeschenken zoals gerecyclede produkten zoals gerecycled speelgoed.

Met de Nationale Groene Kadobon kies je zelf online de mooiste duurzame Kerstcadeaus! Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van Kerstcadeaus die 100% duurzaam.

Alle producten zijn gemaakt met respect voor mens, dier en milieu en kenmerken zich door ecologisch, gerecycled, plasticvrij Fairtrade, biologisch, vegan en gifvrij.

Er is keuze uit wel meer dan 5.000 duurzame Kerstcadeaus voor iedereen. Zowel duurzame cadeaus man als duurzame cadeaus voor haar.

duurzame armbanden
Fairtrade sieraden
led verlichting
Energiebesparing

Energie Kerstpakket: Online kiezen uit vele energiebesparende producten

Kortom, geef dit jaar een duurzame cadeaubon voor keuzevrijheid en draag bij aan een betere wereld en een betere gezondheid! Maar ook om energie te kunnen besparen. Het is bij uitstek een energie Kerstpakket. Je kan namelijk zelf kiezen uit een groot online assortiment van energiebesparende producten. Lees meer

Zo kan wordt ieders leven stap voor stap duurzamer en maken we samen het verschil. Bij uitstek bewuste cadeautips voor een minimalist!

Bekijk hier ons assortiment gifvrije en duurzame Kerstcadeaus. 

Bekijk hier ons assortiment Fairtrade Kerstcadeaus.

100% duurzame cadeaukaart en verpakking

Waar andere cadeaukaarten vaak gemaakt zijn van PVC, is ook de cadeaukaart van de Nationale Groene Kadobon duurzaam want deze is 100% plasticvrij. Maar ook  de verpakking is duurzaam geproduceerd met FSC gecertificeerd papier.

Bovendien worden alle cadeaukaarten van de Nationale Groene Kadobon op duurzame wijze verzonden. Namelijk middels  groene post van PostNL. Maar nog duurzamer is het online laten versturen van de duurzame cadeaubonnen. Wij zorgen ervoor dat deze op de gewenste datum naar de ontvanger(s) worden verstuurd. Bovendien maakt dit de Nationale Groene Kadobon een ideaal last minute duurzaam Kerstcadeau! Duurzame cadeautjes voor iedereen.

Geef een ervaring cadeau in eigen huisstijl

Laat de Nationale Groene Kadobon als Kerst keuze cadeaukaart in eigen huisstijl ontwerpen! Daarbij geven wij je een persoonlijke webpagina zodat het inwisselen nog makkelijker en leuker is. Zo geef je collega’s een duurzaam Kerstcadeau dat nog persoonlijker is. Daarnaast kun je een persoonlijke Kerstboodschap toevoegen voor collega’s en dat zullen zij, zeker in deze tijd, zeker weten te waarderen. Ontdek hier meer.

Geef de cadeaukaarten nog feestelijker met de stijlvolle Kerstverpakking. Kortom, een ideaal duurzaam Kerstcadeau of duurzaam Kerstpakket voor alleen maar blije collega’s!

Duurzame cadeaubon als alternatief voor geschenken en pakketten

De Nationale Groene Kadobon kun je als duurzame Kerst keuze cadeaukaart per post laten bezorgen. Maar ook kunnen wij deze per email voor je versturen als digitaal Kerstcadeau. En op elk gewenst moment. Dus ook nog als last-minute Kerstcadeau. Daarnaast kun je de duurzame cadeaubon ook zelf uitprinten om direct te geven. Je kan kiezen uit zoveel verschillende eco artikelen, kijk maar eens bij onze kado ideeën.

Nationale Groene Kadobon als duurzaam Kerstcadeau:

+ blije ontvanger want hij of zij kiest zelf online de leukste duurzame Kerstcadeaus

+ Meer dan 5.000 duurzame Kerstcadeaus voor hem en haar en in verschillende productcategorieën 

+ Draag automatisch bij aan de Plastic Soup Foundation voor plasticvrije oceanen.

+ Laat de duurzame cadeaukaart in eigen huisstijl ontwerpen en maak het nog persoonlijker.

+ Ideaal last-minute Kerstcadeau dus altijd op tijd en er zijn ook duurzame cadeautjes 10 euro

+ Ook als digitaal Kerstcadeau of digitaal Kerstpakket

+ Geldigheid van twee jaar dus voldoende tijd om bewust een Kerstcadeau uit te kiezen

Duurzaam kerstcadeau personeel

In de zoektocht naar passende kerstgeschenken voor personeel komt duurzaamheid steeds vaker naar voren als een gewaardeerde en eigentijdse keuze. Een duurzaam kerstcadeau voor personeel is niet alleen een blijk van waardering, maar ook een manier om bewustzijn te creëren en bij te dragen aan een milieuvriendelijkere bedrijfscultuur. Lees meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×