Kerst keuze cadeaukaart!

  • Gratis persoonlijke tekst op de cadeaukaart
  • Gratis inwisselpagina in eigen huisstijl
  • Cadeaukaart en verpakking in eigen ontwerp
persoonlijke tekst

Gratis persoonlijke tekst

Laat een GRATIS persoonlijke tekst toevoegen op de achterkant van de cadeaukaart. Kies bijvoorbeeld voor een Kerstboodschap aan jouw collega’s. Een mooie manier om waardering te tonen aan alle collega’s! (max. 150 karakters)

Gratis eigen inwisselpagina

Maak ook het inwisselen persoonlijk voor jouw collega’s! Met een eigen inwisselpagina in de huisstijl van jouw organisatie. Zo voeg je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, het bedrijfslogo of zelfs een filmpje toe!

cadeaukaart duurzaam

Eigen ontwerp of huisstijl

De keuze cadeaukaart en/of de feestelijke verpakking kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! (vanaf 500 stuks tegen meerprijs). Dit is overigens ook mogelijk bij digitale verzending van de cadeaukaart!

Personaliseren van de Kerst keuze cadeaukaart

Maak de duurzame keuze cadeaukaart helemaal persoonlijk voor jouw collega’s! Zo kun je een persoonlijke tekst laten toevoegen op de cadeaukaart. Daarnaast kun je het inwisselen van de cadeaukaart persoonlijk maken, namelijk met een eigen inwisselpagina. Bovendien kun je zowel de cadeaukaart als de feestelijke verpakking in eigen huisstijl laten ontwerpen. Zo wordt het geven van de Kerst keuze cadeaukaart een geheel persoonlijke beleving voor jouw collega’s!

digitale cadeaubon

Gratis per e-mail

Laat de cadeaukaart gratis per e-mail versturen naar iedere collega! Wij kunnen de e-mail ook in eigen huisstijl laten ontwerpen (vanaf 500 stuks).

Gratis duurzame envelop

De 100% plasticvrije cadeaukaart wordt verstuurd in een GRATIS duurzame FSC-envelop. Kies voor het Kerst- of het Nieuwjaarsontwerp.

Kerst

Individueel verzenden

Geef de cadeaukaart persoonlijk aan alle collega’s. Of laat deze individueel per post versturen. Voorzien van gerecyclede envelop.

Verzenden van de duurzame keuze cadeaukaart

Bepaal zelf hoe je de duurzame keuze cadeaukaart wilt verzenden naar jouw collega’s. Wil je de cadeaukaart op een duurzame manier versturen? Wij versturen de cadeaukaart namelijk ook per email naar iedere collega. Daarnaast kun je de cadeaukaart en de feestelijke verpakking per post laten versturen naar jouw organisatie. Of laat ons iedere collega persoonlijk verrassen met een duurzame cadeaukaart in de brievenbus!

Ontdek de duurzame keuze cadeaukaart voor jouw collega's

Wil je de duurzame keuze cadeaukaart eerst zelf ontdekken? Ontvang een gratis cadeaukaart (met een bestedingswaarde van 15 euro) en een gratis duurzame verpakking in Kerst- of Nieuwjaarsontwerp. Zo kun je kennismaken met de plasticvrije cadeaukaart en de feestelijke verpakking. Daarnaast ontdek je het duurzame assortiment, de inwisselpagina en het personaliseren van de Kerst keuze cadeaukaart. 

GRATIS cadeaukaart met 15 euro bestedingswaarde

bij een offerte aanvraag! *)

*) geldig voor offertes vanaf €1000,-.

duurzaam versturen

1% van elke duurzame cadeaukaart doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Wist je dat wij de Plastic Soup Foundation steunen met elke duurzame cadeaukaart? Zo draag je automatisch bij aan een plasticvrije wereld!

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. >> Lees meer

Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

× Live chatten via WhatsApp