Personaliseer je kadobon!

 • Een persoonlijke boodschap op de cadeaukaart
 • Een inwisselpagina in eigen huisstijl
 • Cadeaukaart en luxe envelop in een eigen ontwerp.
 • *) geldt alleen voor offertes vanaf €1000,-.

  GRATIS eigen inwisselpagina

  We maken een inwisselpagina in je eigen huisstijl. Zoals een persoonlijk tekst en jullie logo. Een (youtube)filmpje is ook mogelijk. Helemaal naar jullie eigen wensen!

  GRATIS luxe FSC-envelop

  Kies voor de luxe groene FSC-envelop of luxe FSC-Nieuwjaarsenvelop. Deze is GRATIS t.w.v. €1,95 p.st. De cadeaukaart is 100% PVC vrij. Beter voor het milieu!

  groene cadeaubon

  GRATIS Kadobon €15 bij offerte

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos een kadobon t.w.v. €15. (offertes vanaf €1000). Zo kun je zelf kennis maken met de Nationale Groene Kadobon!

  duurzaam versturen

  Als Nieuwjaarsgeschenk!

  Maak je keuze cadeaukaart extra persoonlijk door vermelding van een GRATIS persoonlijke tekst op de achterkant van de cadeaukaart (max. 200 karakters).

  keuze cadeaukaart eigen huisstijl

  Cadeaukaart eigen huisstijl

  Liever een keuze cadeaukaart en/of envelop in eigen huisstijl? Dat is al mogelijk vanaf 500 st. tegen meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden!

  Steun bij aankoop de Plastic Soup

  Help met je aankoop direct mee aan een wereld zonder plastic! Wij doneren namelijk 1% van je Groene Kadobon aan de Plastic Soup Foundation. Op deze manier draag je automatisch bij.

  Individuele verzending mogelijk!

  Het is ook mogelijk om de cadeaubonnen rechtstreeks te verzenden naar de ontvanger(s). Dit kan per post of per e-mail.

  Als je kiest om deze per post te versturen dan kunnen we de luxe enveloppen met daarin de duurzame cadeaukaart worden verzonden in een gerecyclede (kerst)verzendenvelop. (zie voorbeeld hier rechts)

  Indien je kiest om via email te versturen dan kunnen wij de email personaliseren van tekst en bijvoorbeeld een logo met een link naar de website. U kunt ons de (email)adressen, logo en tekst aanleveren.

  duurzaam versturen
  Gerecyclede verzendenveloppen (Kerst)

  1% van je Groene Kadobon doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

  Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

  Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. >> Lees meer

  Duurzame keuze cadeaukaart: Originele, ecologische en Fairtrade cadeaus

  Met de Nationale Groene Kadobon als duurzame keuze cadeaukaart kunnen jij en je collega’s zelf een mooi, duurzaam en gewenst product online uitkiezen. Tevens ga je verspilling tegen en laat je je collega’s met een goed gevoel genieten! Met een Nationale Groene Kadobon kies je uit 4.000+ producten van 100+ duurzame merken. 

  Alle producten van de Nationale Groene Kadobon zijn eco, Fairtrade, biologisch en milieuvriendelijk; producten welke op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd, weinig energie kosten, nuttig zijn en gemaakt zijn van natuurlijke materialen.

  Bovendien zit er een bijzonder verhaal achter veel van onze producten. Onze zorgvuldig geselecteerde duurzame webwinkels bieden verantwoorde producten op het gebied van o.a. voeding, verzorging, babyproducten, sport, gezondheid, wonen, koken en energiebesparing. Met de aankoop van de Nationale Groene Kadobon steun je ook de Plastic Soup Foundation. Van iedere verkochte kadobon gaat 1% direct naar de Plastic Soup Foundation.

  Een favoriete duurzame keuze cadeaukaart voor alle collega’s! Zonder verspilling.

  Onze klanten zijn o.a.:

  Winkelwagen
  Scroll naar top
  ×

  Wij helpen u graag!

  Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
  06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
  of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

  ×