Ontdek duurzame mode en sieraden

Bestel bij IkshopFair.nl

Duurzame mode is wel eerlijk en veilig gemaakt en is bovenal heel mooi om te zien! Zoals duurzame kleding en Fairtrade sieraden.

Gratis verzending vanaf 35 euro per webshop. Levering in 2-3 werkdagen. Je duurzaam cadeau inwisselen is dus heel eenvoudig.

+
duurzame cadeaus

Eerlijke en duurzame lifestyle producten

IkshopFair.nl

bohemian trans
groene pijl5

Of maak hieronder een keuze:

fairtrade hoeden
Fairtrade hoeden
fairtrade sieraden
Fairtrade kettingen
fairtrade mutsen
Fairtrade mutsen
fairtrade sjaals
Fairtrade sjaals
duurzame tassen
Fairtrade tassen
duurzame mode
Fairtrade Oorbellen

Duurzame kleding online is eerlijk, praktisch en uniek

Wist je dat er in de ledersector nog veel sprake is van ongelijkheid en milieuvervuiling? En dat plastic regenjassen gifstoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu? Betaalbare duurzame kleding is wel eerlijk en veilig gemaakt en is bovenal heel mooi om te zien! Ontdek duurzame kleding merken dames. Bovendien in prachtige kleuren en ontwerpen, zo zijn de regenjassen zeer geschikt voor op de fiets!

Fairtrade tassen, sieraden, sjaals, kettingen en oorhangers zijn eerlijk en uniek gemaakt

Ook kies je uit schitterende zilveren sieraden welke op Fairtrade wijze gemaakt zijn door vakarbeiders in arme gebieden. Zo kies je uit verschillende zilveren ringen, zoals met een edelsteen of een zilveren (geluks) hanger. Stuk voor stuk uniek gemaakt!

Fairtrade tassen

Prachtige lederen tassen van het duurzame merk MYOMY. Zij maken jouw lederen handtas of laptoptas met milieuvriendelijk leder en onder eerlijke en veilige omstandigheden voor de makers!

Fairtrade sieraden

Fairtrade sieraden worden op een eerlijke manier gemaakt, dat wil zeggen met een eerlijk loon en veilige werkomstandigheden voor de makers. Uniek en hand gemaakt met natuurlijke materialen.

Fairtrade sjaals

De sjaals van GRANNY’s FINEST worden met liefde en met de hand gebreid door ouderen die op deze manier bijelkaar komen tegen eenzaamheid.
De duurzame sjaals zijn mooi ontworpen en superwarm!

Fairtrade kettingen

De Bohemian kettingen zijn duurzaam gemaakt en heel uniek, want ze zijn allemaal handgemaakt van gerecyclede glaskraaltjes wat een heel mooi effect geeft. Uniek en met de hand gemaakt.

Fairtrade oorhangers

Prachtige Bohemian oorhangers maken jouw Ibiza look helemaal af! Ze zijn gemaakt in de mooist kleurencombinaties en van gerecyclede glaskraaltjes. En op eerlijke wijze met de hand gemaakt!

Doneer jouw Nationale Groene Kadobon

Steun de Plastic Soup Foundation door jouw Nationale Groene Kadobon te doneren. Dat kan al vanaf € 5,00!

recycle als duurzaam kerstpakket
vegan
FSC logo JPG
zero
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scan de code