Veilige producten voor baby en kind

duurzame babyflesjes
Babyflesjes & spenen
duurzame babyspeeltjes
Babyspeeltjes
babyverzorging
Babyverzorging
duurzame cadeaubon Sinterklaas
Kinderservies
Speelgoed
WNF knuffels
WNF knuffels

Duurzame producten baby en kind

Gifvrije babyflesjes en spenen

Voor je baby of kindje kies je alleen producten die je wel veilig kunt gebruiken. Zoals babyflesjes van 100% natuurlijk materiaal zonder schadelijke stoffen zoals BPA en ftalaten. Maar ook babyspenen gemaakt van natuurrubber zonder kunstmatige toevoegingen of kleurstoffen.

100% natuurlijke babyverzorging

Met pure babyverzorging kies je het beste voor de tere babyhuid. Zoals gifvrije badproducten voor heerlijk en zorgeloos badderen. Maar ook eco wergwerp luiers en babydoekjes zonder schadelijke stoffen. Bovendien is er kindertandpasta gemaakt van natuurlijke ingredienten.

Veilige babyspeeltjes

Laat je baby veilig spelen met de leukste duurzame babyspeeltjes. Zoals vrolijke bijtringen zonder gifstoffen. Maar ook badspeeltjes van 100% natuurrubber. Bovendien zijn er de mooiste knuffels gemaakt van biologisch katoen.

Plasticvrij kinderservies

Het duurzame kinderservies is plasticvrij. Want deze zijn gemaakt van duurzaam bamboe. Bovendien zijn ze heel vrolijk om te zien. Zoals een kinderservies met uiltjes of wilde dieren. Maar ook zijn er de vrolijk gekleurde drinkbekers. En kinder lunchboxen. Handig voor naar school!

Duurzaam speelgoed

Veilig en leuk spelen doe je met duurzaam speelgoed. Zowel binnenspeelgoed als buitenspeelgoed. Maar ook knutselen en verven doe je met duurzame potloden, stiften, vingerverf en klei. Verkrijgbaar in de mooiste kleuren. En allemaal gifvrij!

Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

× Live chatten via WhatsApp