Wereldkidz

Wereldkidz

Dankjewel voor je inzet en betrokkenheid in 2020.

Met lef op zoek naar de allermooiste (onderwijs) bloemen en met aandacht voor iedereen, wens ik ons samen een mooi 2021.

Met vriendelijke groet,

                                            Wubbo J. Wever

wereldkidz

Ontdek meer dan 4.250+ duurzame cadeaus!

Leuk!  Je hebt een Nationale Groene Kadobon ontvangen! Kies dan zelf online jouw leukste duurzame cadeau uit 4.250+ producten van 100+ duurzame merken! Zoals plasticvrije lunchboxen en natuurlijke verzorging. Allemaal gemaakt met respect voor mens, dier en milieu! Je plaatst je bestelling bij IkshopGifvrij.nl of bij IkshopFair.nl. Liever een goed doel steunen met jouw Nationale Groene Kadobon? Doneer dan aan de Plastic Soup Foundation voor een plasticvrije wereld!

0
+
Gifvrije producten voor hem, haar, baby en kind

Ga naar IkshopGifvrij.nl en bestel!


Hoe inwisselen?


duurzaam Kerstpakket
Gifvrije pannen GREENPAN

natuurlijke verzorging voor haar
Natuurlijke verzorging FAIR SQUARED

RVS waterflessen
Plasticvrije waterfles RETULP

sfeerverlichting
Duurzame verlichting en energiebesparing

duurzaam speelgoed
Duurzaam speelgoed GREEN TOYS

kaerel
Natuurlijke verzorging voor hem KAEREL

0
+
Eerlijke en duurzame lifestyle producten

Ga naar IkshopFair.nl en bestel!


Hoe inwisselen?


fairtrade cadeaus
Fairtrade servies TWINNING COMPANY

duurzame tassen
Fairtrade sieraden en mode BOHEMIAN

Kinta schalen
Duurzame woonaccessoires KINTA

WNF knuffels
Eco knuffels WERELD NATUUR FONDS

duurzaam tafelen
Fairtrade servies DIK PIET HEIN

Fairforward kaarsen
Duurzame kaarsen FAIR FORWARD

Doneer jouw Nationale Groene Kadobon


Doneer aan de Plastic Soup Foundation


woman500

Gifvrije pannen en plasticvrij kookgerei

Kook jij al met gifvrije pannen? Met gifvrije pannen vermijd je dat je schadelijke stoffen binnenkrijgt die kunnen vrijkomen tijdens het koken met reguliere pannen. Zo kies je uit een gifvrije koekenpan, wokpan of een hele pannenset. 


Ontdek gifvrije pannen en plasticvrij kookgerei

Daarnaast voorkom je dat je plastics binnenkrijgt door het gebruik van plasticvrij kookgerei, zoals met een bamboe snijplank. Gifvrije producten voor koken en bakken zijn niet alleen gezonder voor jou en jouw familie, maar ook voor ons milieu! 


Fairsquared

Duurzame tassen van MYOMY

De lederen duurzame tassen van MYOMY worden op Fairtrade wijze gemaakt met een eerlijk loon en veilige werkomstandigheden voor de makers. In de ledersector is er nog steeds veel sprake van ongelijkheid en milieuvervuiling. 


Ontdek duurzame tassen van MYOMY

Het duurzame merk MYOMY maakt lederen tassen op een milieuvriendelijke wijze en zij zorgt voor een eerlijke relatie met de producenten. Zo maken zij met liefde een lederen handtas of laptoptas. Kortom, mooi voor jou en mooi voor de makers!


Twining Company500

Met Fairtrade servies zorg je voor een mooi gedekte tafel, zoals met het mooie handgemaakte en handbeschilderde servies van Twinning Company.

Duurzame cadeaus voor haar, voor hem en voor kids

Duurzame cadeaus kies je met de Nationale Groene Kadobon! De complete duurzame cadeaubon van Nederland, want je kiest uit duurzame cadeaus voor iedereen. Voor haar, voor hem, maar ook voor kids. 

Respect voor mens, dier en milieu

Alle producten zijn gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Daarnaast is de duurzame cadeaukaart van de Nationale Groene Kadobon plasticvrij. Kortom, met een duurzame cadeaubon doe je goed voor de wereld en kies je zelf de leukste duurzame cadeaus! 


pan visual550

Gifvrije shampoo en gifvrije deodorant

Wist je dat een reguliere shampoo verschillende gifstoffen en microplastics bevat? Deze schadelijke stoffen komen niet alleen in ons milieu terecht, maar ook in jouw lichaam. Dit kan jouw immuunsysteem aantasten en de hormoonbalans verstoren.


Ontdek natuurlijke verzorging voor iedereen

Kies liever voor gifvrije shampoo, maar ook voor een gifvrije deodorant zonder aluminium en tandpasta zonder fluoride. Daarnaast is het gezonder (en oceaanvriendelijk) om zonnebrand te gebruiken zonder chemische filters.

Het duurzame merk FairSquared is 100% gifvrij, vegan en zero waste, maar ook gebruiken zij alleen biologische ingredienten voor hun producten. Er is natuurlijke verzorging voor haar, voor hem, maar ook voor baby en kids!


duurzame tassen

Fairtrade woonaccessoires en servies

Fairtrade woonaccessoires zijn gemaakt van mooie natuurlijke materialen, zoals duurzaam acaciahout.

Het Fairtrade merk KINTA maakt woonaccessoires van acaciahout met een mooi design! Zo kies je voor een schaal, een kandelaar of een snijplank van duurzaam materiaal.

In samenwerking met vakarbeiders in arme gebieden, bundelen zij krachten voor het maken van kleurrijk Fairtrade servies! Ook is er het Fairtrade servies DIK van de Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek, voor stoer servies!


Ontdek Fairtrade woonaccessoires en servies

Winkelwagen
Scroll naar boven