Duurzaam cadeau medewerkers

Kies je zelf online en voorkom zo verspilling!

Je collega’s kiezen zelf online een favoriet en origineel Kerstcadeau uit alleen maar duurzame cadeaus. Zo voorkom je verspilling en maak je wél iedereen blij.

groene kadobon als duurzaam kerstcadeau
plastic soup foundation
MVO
biologisch
zero waste
Keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus
Plasticvrij, Fairtrade, Vegan, Zero waste
100% PVC-vrije cadeaukaart en giftbox
Gratis persoonlijke tekst op cadeaukaart
Gratis inwisselpagina met logo en tekst
Gratis cadeaukaart en verpakking

Duurzaam cadeau voor je personeel

Wil je jouw medewerkers een uniek en eerlijk cadeau geven, bijvoorbeeld een verjaardagscadeau of Kerstgeschenk? Geef dan een duurzaam cadeau! Met een duurzaam cadeau kies je voor een cadeau dat op eerlijke en duurzame wijze is gemaakt, maar ook kies je voor een cadeau met een mooi verhaal.

Zo maak je collega’s blij, maar ook de makers van duurzame cadeaus. Voor iedereen is er een mooi duurzaam cadeau; een duurzaam kado man of duurzame kado’s voor haar. Daarnaast zijn er leuke duurzame cadeautjes voor kinderen. Ontdek hier inspiratie voor de mooiste duurzame cadeaus voor jouw personeel. Kortom, geef bewust met een duurzaam cadeau medewerkers!

Personaliseren van je duurzame cadeaukaart

Maak de duurzame keuze cadeaukaart helemaal persoonlijk voor jouw collega’s! Zo kun je een persoonlijke tekst laten toevoegen op de cadeaukaart. Daarnaast kun je het inwisselen van de cadeaukaart persoonlijk maken, namelijk met een eigen inwisselpagina. Bovendien kun je zowel de cadeaukaart als de feestelijke verpakking in eigen huisstijl laten ontwerpen. Zo wordt het geven van de Kerst keuze cadeaukaart een geheel persoonlijke beleving voor jouw collega’s!

gratis persoonlijke tekst
Max. 150 karakters

Gratis persoonlijke tekst

Laat een GRATIS persoonlijke tekst toevoegen op de achterkant van de cadeaukaart.

Kies bijvoorbeeld voor een Kerstboodschap aan jouw collega’s. Een mooie manier om waardering te tonen aan alle collega’s! (max. 150 karakters)

gratis eigen inwisselpagina
Met eigen URL

Gratis eigen inwisselpagina

Maak ook het inwisselen persoonlijk voor jouw collega’s! Met een eigen inwisselpagina in de huisstijl van jouw organisatie. Zo voeg je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, het bedrijfslogo of zelfs een filmpje toe!

duurzaam cadeau eigen ontwerp
Met eigen logo en design
Eigen ontwerp / huisstijl

Duurzaam cadeau medewerkers in feestelijke verpakking kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! (vanaf 500 stuks tegen meerprijs).

Dit is overigens ook mogelijk bij digitale verzending van de cadeaukaart!

Duurzaam cadeau medewerkers individueel verzenden

Een duurzaam cadeau versturen bepaal je helemaal zelf. Want jij bepaalt hoe je de duurzame keuze cadeaukaart wilt verzenden naar jouw collega’s. Wil je de cadeaukaart op een duurzame manier versturen? Wij versturen de cadeaukaart namelijk ook per email naar iedere collega. Daarnaast kun je de cadeaukaart en de feestelijke verpakking individueel per brievenbus post laten versturen naar jouw collega’s. Of laat het versturen naar één adres dat is natuurlijk wel zo duurzaam!

Een duurzaam cadeau voor je personeel en relaties maakt een mooi deel uit van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wist je bovendien dat medewerkers een duurzaam cadeau zeer waarderen? Het is gebleken dat mensen graag werken voor een bedrijf of organisatie dat actief bijdraagt aan een eerlijke en betere wereld.

Zo kun je medewerkers een duurzaam verjaardagscadeau geven, een duurzaam kraamcadeau of een duurzaam Kerstcadeau. Daarnaast kun je kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk en zijn er duurzame zomergeschenken voor je personeel. Ideëen nodig voor een duurzaam cadeau zakelijk? Ontdek de duurzame cadeaubon en al onze duurzame cadeautips!

Geef een duurzaam geschenk met een verhaal

Nog mooier is een duurzaam cadeau met een verhaal! Waar komt het cadeau vandaan? En wie zijn de makers van het product? Zo geef je een cadeau dat verantwoord is gemaakt door ambachtslieden, maar ook op bijzondere wijze is ontworpen met gebruik van natuurlijke materialen.

Mooie voorbeelden van duurzame cadeaus met een verhaal zijn fairtrade servies van handgemaakt aardewerk, bijzondere woonaccessoires van duurzaam materiaal en circulaire glazen gemaakt van gebruikte wijnflessen. Daarnaast zijn de duurzame wollen sjaals gemaakt door eenzame ouderen en de gerecyclede unieke riemen ontworpen met oude brandweerslangen. Geef ook duurzame relatiegeschenken met een verhaal.

Voorkom voedselverspilling!

Jouw collega’s kiezen zelf online een favoriet en origineel Kerstcadeau

Online keuze uit alleen maar duurzame cadeaus. Zo voorkom je verspilling en maak je wél iedereen blij. Zoals deze handige foodhuggers.

Duurzaam persoonlijk cadeau voor collega’s

Het mooiste cadeau dat je jouw personeel kunt geven is een duurzaam persoonlijk cadeau. Met de duurzame cadeaubon kiezen medewerkers zelf online een favoriet duurzaam cadeau. Duurzame cadeaus zijn er in verschillende categorieën waardoor er voor alle medewerkers wel een geschikt duurzaam cadeau is. Zo kies je bijvoorbeeld uit natuurlijke verzorging voor hem en haar, duurzaam eten en drinken, duurzaam wonen en koken, maar ook duurzame producten voor energiebesparing. Kortom, bij iedereen past een mooi duurzaam cadeau!

Duurzame cadeaus voor haar

Hoe kies je een duurzaam cadeau vrouw? Met de duurzame cadeaubon kiest zij zelf uit heel veel duurzame cadeaus die biologisch, fairtrade, vegan, plasticvrij of zero waste zijn. Natuurlijke huidverzorging en plasticvrij eten en drinken, maar ook gifvrij koken en duurzaam wonen. Daarnaast kiest zij uit fairtrade sieraden en duurzame mode en accessoires. Kortom, zij kiest haar duurzame cadeau uit wel meer dan 4.000 zorgvuldig geselecteerde duurzame producten.

Duurzaam cadeau man

Wat is een geschikt duurzaam cadeau voor hem? Er zijn genoeg mooie duurzame cadeaus voor iedere man; voor de sportieveling, voor de reiziger en voor de kookliefhebber. Geef hen een nuttig, maar ook een hoogwaardig cadeau. Populaire duurzame cadeaus voor mannen zijn bijvoorbeeld natuurlijke mannenverzorging, maar ook een duurzame waterfles of een gezonde pannenset. Daarnaast maak je hem blij met een handige energiebespaarproducten of kies voor een duurzaam cadeau tuin, zoals led-tuinverlichting.

Duurzame cadeaus kind

Ook voor kinderen zijn er mooie duurzame cadeaus, zoals plasticvrije schoolbekers, maar ook duurzaam speelgoed en gifvrije materialen voor tekenen, kleuren en schilderen. Daarnaast kun je kiezen voor een duurzaam cadeau geboorte. Kortom, zo kies je alleen het allerbeste voor je baby of kind.

Duurzame relatiegeschenken met een gebaar

Duurzaam cadeau idee nodig? Geef een duurzame cadeaubon voorzien van een duurzame, maar feestelijke verpakking. Een cadeau is veel meer dan het product zelf. Je wilt ook een goed gevoel of mooi gebaar meegeven; voor jouw personeel of voor relaties. Met een duurzaam cadeau kies je voor een cadeau dat is gemaakt op verantwoorde wijze, maar ook met liefde en aandacht door de makers. En dat maakt een duurzaam cadeau medewerkers nog specialer!

Bieden jullie een Achteraf Betaalmethode aan?

Dat is alleen mogelijk middels een zakelijk account. Je kan een zakelijk account aanvragen via onze klantenservice. We kijken dan naar de organisatie en voeren een check uit op betrouwbaarheid. Dit geldt in het algemeen alleen voor grote organisaties en overheidsinstellingen.

Shopping Basket
Scroll to Top
Scan the code