Ontdek duurzame woonaccessoires

Bestel bij IkshopFair.nl

Hier vind je duurzame woonaccessoires en Fairtrade. Niet alleen beter voor jou maar ook beter voor de makers die daardoor een eerlijk loon verdienen.

Gratis verzending vanaf 35 euro per webshop. Levering in 2-3 werkdagen. Je duurzaam cadeau inwisselen is dus heel eenvoudig.

+
duurzame cadeaus

Eerlijke en duurzame lifestyle producten

IkshopFair.nl

duurzaam cadeau inwisselen
groene pijl5

Of maak hieronder een keuze:

duurzaam servies KINTA
KINTA servies
duurzaam tafelen
Piet Hein servies
duurzame snijplanken
Bamboe snijplanken
duurzame kussens
Duurzame kussens
fairtrade kandelaars800
Fairtrade kaarsen
duurzame manden
Fairtrade manden

Fairtrade servies van acaciahout

Duurzaam wonen met KINTA: zij ontwerpt Fairtrade woonaccessoires gemaakt van duurzaam acaciahout. Door samen te werken met vakarbeiders in de Filipijnen, maken zij prachtige duurzame keukenspullen, zoals snijplanken, schalen en kandelaars. Dankzij Fairtrade kunnen zij werken onder veilige omstandigheden en ontvangen zij een eerlijk loon voor hun mooie werk! Bekijk hier mee fairtrade cadeaus. Alles voor een duurzaam huishouden.

Bijzonder servies Piet Hein

Mooi Fairtrade servies van FairForward. De ‘Dik’ lijn van FairForward is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek. Deze koppen zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, crème en grijs. Gemaakt van van duurzame materialen.

Duurzaam servies Kinta

Duurzaam wonen met KINTA: zij ontwerpt Fairtrade woonaccessoires gemaakt van duurzaam acaciahout. Door samen te werken met vakarbeiders in de Filipijnen, maken zij prachtige duurzame spullen.

Bamboe snijplanken

Bij duurzaam koken en tafelen horen natuurlijk ook duurzame snijplanken. Deze zijn gemaakt van bamboe. Dat is niet alleen duurzaam maar het staat ook nog eens mooi in je keuken!

Duurzame woonaccessoires: Gifvrije kaarsen

Reguliere kaarsen laten tijdens het branden schadelijke stoffen vrij die jouw gezondheid en het milieu kunnen aantasten. Maar ook difffusers verspreiden gifstoffen. Liever kies je voor gifvrije kaarsen en natuurlijke diffusers gemaakt van 100% essentiële oliën. Een prima duurzaam cadeau voor haar maar ook een duurzaam kado voor hem!

Duurzame woonaccessoires: Natuurlijke diffusers

Liever kies je voor gifvrije kaarsen en natuurlijke diffusers gemaakt van 100% essentiële oliën. Daarnaast schaden gifvrije kaarsen en natuurlijke diffusers het milieu niet. Zo kun je wel elke dag genieten! Maar ook difffusers verspreiden gifstoffen. Daarnaast schaden gifvrije kaarsen en natuurlijke diffusers het milieu niet. Zo kun je wel elke dag zonder zorgen genieten van een fijne geur in huis! Ook zijn dit ideale duurzame cadeaupakketten.

Fairtrade manden

Fairtrade manden zijn gemaakt van natuurlijk riet en zijn helemaal handgemaakt. Zo help je ook de makers aan een eerlijk inkomen. Keuze uit verschillende afmetingen.

Donate your National Green Gift Certificate

Steun de Plastic Soup Foundation door jouw Nationale Groene Kadobon te doneren. Dat kan al vanaf € 5,00!

recycle als duurzaam kerstpakket
vegan
FSC logo JPG
zero
Shopping Basket
Scroll to Top
Scan the code