Fairtrade cadeaus

Op zoek naar een eerlijk, duurzaam, maar ook origineel cadeau? Geef een Fairtrade cadeau! Fairtrade cadeaus zijn gemaakt op verantwoorde wijze en bovenal heel uniek! Ontdek de mooiste Fairtrade cadeaus in dit blog.

Fairtrade cadeaus voor een eerlijkere wereld

Duurzame cadeaus zijn bijvoorbeeld een biologisch cadeaupakket, een groen cadeau of een duurzaam Kerstcadeau. Maar met een Fairtrade cadeau maak je niet alleen de ontvanger blij met een mooi handgemaakt cadeau, maar ook de maker. Fairtrade cadeaus worden namelijk gemaakt onder eerlijke werkomstandigheden van de lokale arbeiders. Zo krijgen zij een leefbaar loon voor hun mooie werk zodat ze een menswaardig bestaan kunnen opbouwen.

Daarnaast kunnen ze werken onder veilige omstandigheden en maken ze schappelijke werktijden. Wist je dat veel arbeiders in ontwikkelingslanden weinig waardering krijgen voor hun mooie werk? Door te kiezen voor Fairtrade cadeaus kun jij ook het verschil maken naar een eerlijkere wereld!

Fairtrade tassen van MYoMY: voor een eerlijke ledersector

Ontdek de prachtige lederen Fairtrade tassen van het duurzame merk MYoMY. In de ledersector is nog steeds veel ongelijkheid. De arbeiders werken er vaak in een onveilige productieplaats. Bovendien worden zij slecht betaald voor hun harde werk. 

MYoMY maakt het verschil door alleen leder te gebruiken voor hun tassen die op eerlijke wijze worden geproduceerd. Daarnaast maken zij gebruik van ecologisch gelooid leer. Zo is er respect voor dierenwelzijn en voor het milieu. 

De tassen van MYoMY zijn gecertificeerd door de World Fair Trade Organization (WFTO).
fairtrade cadeaus
Ontdek hier alle Fairtrade mode
Fairtrade mode en sieraden: duurzaam en handgemaakt

met de hand gemaakt waardoor ieder exemplaar uniek is. Bovendien worden ze vaak gemaakt van gerecyclede materialen, zoals oorhangers van gerecyclede glaskraaltjes.

Wist je dat je ook kunt kiezen voor Fairtrade mode? Zo kies je voor een prachtig design en ze zijn ontworpen in bijzondere kleuren. Kortom, een onmisbaar item en zeer comfortabel om te dragen!

Fairtrade servies van The Twinning Company: vrolijk en kleurrijk

Ontdek ook Fairtrade servies als mooi Fairtrade cadeau. Wat maakt Fairtrade servies zo uniek? Bijvoorbeeld het Fairtrade servies van The Twinning Company wordt met de hand gemaakt van authentiek keramiek. Daarnaast wordt het Fairtrade servies met de hand beschilderd.

De ambachtslieden hebben liefde voor hun werk en kunnen middels Fairtrade een eerlijk bestaan opbouwen voor hun families, maar ook voor de gemeenschap. The Twinning Company heeft namelijk langdurige handelsrelaties met de producenten in Tunesie.

Kortom, met Fairtrade servies van The Twinning Company geef je een vrolijk en kleurrijk Fairtrade cadeau!
duurzaam Kerstpakket
Kortom, eerlijk, duurzaam en design gaan heel goed samen!
Fairtrade woonaccessoires van natuurlijke materialen

Een natuurlijke sfeer in huis voelt toch beter. Door zoveel mogelijk te kiezen voor woonaccessoires van natuurlijke materialen, zorg je bovendien voor een serene sfeer. Woonaccessoires zijn gewaardeerde Fairtrade cadeaus.

Fairtrade woonaccessoires zijn bijvoorbeeld gemaakt van duurzaam acaciahout. Ontdek het fairtrade merk KINTA. Zij werken nauw samen met lokale ambachtslieden voor de mooiste woonaccessoires. Bovendien draagt KINTA bij aan de ontwikkeling van de kleine familiebedrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven