Fairtrade Kerstpakket naar keuze

Eerlijk voor de makers, mooi en bijzonder!

Een Fairtrade Kerstpakket is wel eerlijk en veilig gemaakt en is bovenal heel mooi om te zien! Zoals fairtrade woonaccessoires en Fairtrade sieraden. Fairtrade Kerstcadeaus zijn gemaakt op verantwoorde wijze en bovenal heel uniek!

Fairtrade armbanden
Fairtrade sieraden
duurzaam servies KINTA
Fairtrade servies
fairtrade vazen als duurzame woonaccessoires
Fairtrade vazen
duurzame snijplanken
Fairtrade snijplanken
fairtrade kaarsen als fairtrade kerstpakket
Fairtrade sierkaarsen
Fairtrade tassen
Fairtrade tassen

Inwisselen in 3 stappen:

Kies één van de bovenstaande fairtrade productcategorieën.
Maak je keuze en kies als betaalmethode “Nationale Groene Kadobon” en voer de kadoboncode in.
Levering in 2-3 werkdagen. Gratis verzending vanaf 25 euro per webshop.

Wat is de groene impact van een fairtrade Kerstpakket?

Het geven van een Fairtrade Kerstpakket is een kleine daad met een grote impact. Het bevordert eerlijke handel, beschermt het milieu, ondersteunt lokale economieën, en maakt een statement voor ethische consumptie. Door te kiezen voor Fairtrade, draag je bij aan een rechtvaardigere wereld waarin iedereen een kans krijgt om te bloeien. Dit jaar, geef een Fairtrade Kerstgeschenk dat verder gaat dan materiële waarde – geef de gift van Fairtrade. Lees meer

Ondernemers eerlijk loon
Kinderen naar school
Waterprojecten
duurzame armbanden

100+ makers een eerlijk loon

Fairtrade sieraden worden op een eerlijke manier gemaakt, dat wil zeggen met een eerlijk loon en veilige werkomstandigheden voor de makers. Uniek en hand gemaakt met natuurlijke materialen.

100+ makers een eerlijk loon

duurzaam servies KINTA
fairtrade vazen als duurzame woonaccessoires

100+ makers een eerlijk loon

100+ makers een eerlijk loon

duurzame snijplanken
fairtrade kaarsen

100+ makers een eerlijk loon

100+ makers een eerlijk loon

Prachtige lederen tassen van het duurzame merken als FairForward en MYOMY. Zij maken jouw lederen handtas of laptoptas met milieuvriendelijk leder en onder eerlijke en veilige omstandigheden voor de makers! Gewoon betaalbare fairtrade Kerstcadeaus.

duurzame tassen tijdens de fairtrade week

De groene impact van Fairtrade cadeaus

Fairtrade ondersteunt kleine producenten en familiebedrijven, waardoor lokale economieën worden gestimuleerd. Door deze gemeenschappen te ondersteunen, help je een veerkrachtigere en duurzamere economie op te bouwen. Boeren en arbeiders kunnen zichzelf en hun gezinnen beter onderhouden, wat leidt tot een grotere economische stabiliteit in hun regio’s.

Een Fairtrade Kerstpakket is een krachtig statement van ethische consumptie. Het laat zien dat je geeft om de mensen achter de producten die je consumeert en dat je bewust kiest voor een eerlijkere en rechtvaardigere wereld. Deze keuze inspireert anderen om ook na te denken over de impact van hun consumptiegedrag.

Fairtrade tassen, sieraden, sjaals, kettingen en oorhangers zijn eerlijk en uniek gemaakt

Ook kies je uit schitterende zilveren sieraden welke op Fairtrade wijze gemaakt zijn door vakarbeiders in arme gebieden. Zo kies je uit verschillende zilveren ringen, zoals met een edelsteen of een zilveren (geluks) hanger. Stuk voor stuk uniek gemaakt! Zoals je deze vaak ziet in duurzame kleding winkels. Fairtrade cadeaus zijn niet alleen mooi maar ook uniek!

Samen maken we groene impact:

Met onze Fairtrade wereldverbeteraars

zero waste cadeaus
gifvrije cadeaus
vegan cadeaus
recycle als duurzaam kerstpakket
energielabel
Scroll naar boven
×