Duurzaam geslaagd cadeau naar keuze!

Online keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus!

Voorkom verspilling en geef een groen en gezond geschenk met de duurzame keuze cadeaukaart om zelf online te kiezen. Alles is plasticvrij, Fair, Circulair, Vegan of Zero waste. Beter voor jou en de wereld!

Groene cadeaubon als duurzaam verjaardagscadeau

*) = Vanaf 25 euro

Geslaagd cadeaus met impact:

duurzame tassen tijdens de fairtrade week
Fairtrade cadeaus
food huggers
Zero waste cadeaus
Baby en kind
Gezonde cadeaus
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Vegan cadeaus
gerecyclede waterglazen
Circulaire cadeaus
Energiebesparing
Energiebesparing

Geslaagd cadeau versturen:

groene
Gratis thuisbezorgd

Gratis als duurzaam geslaagd cadeau versturen in een luxe giftbox (€1,95) Bestel vóór 15.00 is dezelfde werkdag.

digitale groene
Digitale cadeaubon

Als digitale kadobon versturen op de gewenste datum naar de ontvanger met je persoonlijke boodschap.

printer
Groen cadeau printen

Ideaal last minute cadeau. Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.

Duurzaam geslaagd cadeau is mooi voor de maker en mooi voor de geslaagde!

Voor gezonde, eerlijke en kwalitatieve duurzame cadeaus

Met de Nationale Groene Kadobon kies je alleen maar voor duurzame cadeaus die Fairtrade, biologisch, ecologisch of gerecycled zijn. Maar ook zero waste cadeaus en gepersonaliseerd cadeau geslaagd. De Nationale Groene Kadobon heeft een zorgvuldige selectie van duurzame producten voor hem en haar.

Geslaagd cadeau vrouw

Hoera geslaagd! De leukste duurzame geslaagd cadeaus kiest zij zelf online. Zo weet je zeker dat je haar blij maakt met de mooiste duurzame geslaagd cadeaus, maar ook draag je bij aan een mooiere wereld! Zoals geslaagd cadeau sieraden en natuurlijke verzorging voor haar en de mooiste Fairtrade cadeaus! Lees meer

Geslaagd cadeau man

Gelukkig zijn er tal van opties die zowel stijlvol als milieubewust zijn, waardoor je een geschenk kunt geven dat niet alleen gewaardeerd wordt, maar ook bijdraagt aan een betere planeet. Van gerecyclede riemen tot natuurlijke verzorgingsproducten en energiebesparende gadgets, er zijn vele manieren om de man in je leven te verrassen met een duurzaam geschenk dat hem echt zal raken. Lees meer

Kado voor een geslaagd examen is maatschappelijk verantwoord en transparant

Wist je dat onze geslaagden het verschil maken naar een betere wereld? Met een duurzaam geslaagd cadeau zal de geslaagde dan ook nog dankbaarder zijn. Zo draag je samen bij aan een positieve maatschappelijke impact. En voor 100% tevreden geslaagden geef je hen zelf de keuze voor een duurzaam geslaagd cadeau.

Met een duurzame cadeaubon. Tenslotte heeft iedereen zijn eigen wensen en voorkeuren voor het perfecte cadeau voor de geslaagde. Maar ook kunnen we op deze manier zoveel mogelijk (voedsel)verspilling tegengaan. Kortom, met een duurzame keuze cadeaukaart geef je het juiste duurzaam geslaagd cadeau!

Gepersonaliseerd cadeau geslaagd

Wil je een gepersonaliseerd cadeau geslaagd versturen? Een duurzame keuze cadeaukaart is een gepersonaliseerd cadeau geslaagd. Want met een duurzame cadeaubon kiest jouw geslaagde zelf een favoriet duurzaam geslaagd cadeau. Zo weet je zeker dat zij blij is met haar of zijn duurzaam geslaagd cadeau. Omdat ieder zijn of haar eigen wensen heeft, geef je altijd een duurzaam geslaagd cadeau dat bij haar past. Een geslaagd cadeau per post is dan een uitkomst.Lees meer

Wij doneren 1% van elke duurzame cadeaubon aan de Plastic Soup Foundation

Wist je dat de helft van al het plastic dat wij gebruiken slechts eenmalig wordt gebruikt? En dat bijna al het plasticafval in de oceanen van land afkomstig is? En dat plastic via de oceanen heel veel zeedieren en vogels aantast.

Maar ook komt dit plastic uiteindelijk in ons voedsel terecht. Om de plastic soep te stoppen moeten we ons plasticverbruik drastisch verminderen. Door single-use (wegwerp)plastic te weigeren. Door te kiezen voor plasticvrije alternatieven. Want die zijn er! Bovendien zet de Plastic Soup Foundation zich aan tot positieve bewustwording en actie. 

Leef plasticvrij!

Kies ook voor een plasticvrije wereld.

Wat is een goed geslaagd cadeau?

De Nationale Groene cadeaubon is een groen cadeau en daarom ook een goed cadeau omdat deze alleen online in te wisselen bij onze duurzame partners IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Zoals geslaagd cadeau sieraden. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation.

Wat als je geen cadeau weet?

Laat de ontvanger zelf online kiezen voor duurzame cadeaus met de Nationale Groene cadeaubon.  Deze kun je online inwisselen bij IkshopGifvrij.nl en IkshopFair.nl samen goed voor 5.000+ duurzame producten van 100+ duurzame merken. Daarnaast kun je je Nationale Groene Kadobon ook doneren aan de Plastic Soup Foundation. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Wat geef je iemand die geslaagd is?

Weer een geslaagd cadeau primera, geslaagd cadeau jumbo, geslaagd cadeau jamin? Kies eens voor een duurzame cadeaubon als gepersonaliseerd cadeau geslaagd die gemaakt zijn met respect voor mens, dier en milieu. Geen goedkope, mondiale massaproductie maar producten gemaakt onder eerlijke en veilige omstandigheden voor de makers. Maar ook producten gemaakt van natuurlijke materialen en met een hoge kwaliteit en afwerking. Zoals Fairtrade geslaagd cadeau sieraden.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×