Geslaagd cadeau

Geef een groen en gezond geschenk met de duurzame keuze cadeaukaart om zelf online te kiezen uit 4.250+ duurzame cadeaus! 
Voor een positieve verandering in de wereld! En wist je dat een duurzaam cadeau nog meer gewaardeerd wordt?

Ontdek en bestel of plan vooruit!

groene cadeaubon
Als duurzame cadeaukaart met FSC-verpakking


Fairsquared

groene post


webshop keurmerk


visa

  • Kies zelf online een duurzaam cadeau
  • 4.000+ producten 100+ duurzame merken
  • Duurzame cadeaukaart en verpakking
  • Direct printen, e-mail of gratis per post
  • Ideaal als duurzaam keuze Kerstcadeau
  • Steun de Plastic Soup bij aankoop


Gratis thuisbezorgd
Geslaagd cadeau per post in een luxe giftbox (€1,95) Bestel vóór 15.00 is dezelfde werkdag verzonden.
Bestel direct per post
Bestel vóór 15.00


Digitale cadeaubon
Als digitale kadobon versturen op de gewenste datum naar de ontvanger met je persoonlijke boodschap.
Bestel direct per e-mail
Binnen 3 minuten!


Cadeaubon printen
Ideaal last minute cadeau. Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop. Binnen 3 minuten!
Bestel direct per e-mail
Binnen 3 minuten!

Wat geef je iemand die geslaagd is?

Wat geef je cadeau voor iemand die geslaagd is voor school of voor een examen? Met de Nationale Groene Kadobon kan je een geslaagd cadeau versturen per post of per e-mail. We hebben alvast wat duurzame cadeau ideeen voor je op een rijtje gezet. Zo hebben we een geslaagd cadeau vrouw of een geslaagd cadeau man.

Een duurzaam geschenk is altijd een geslaagd cadeau!

Met een Nationale Groene Kadobon kies je uit 4.250+ producten van 100+ duurzame merken. Al met al een compleet assortiment van producten die duurzaam geproduceerd zijn. Want alle producten zijn Fairtrade, biologisch, ecologisch of gerecycled.

Ons aanbod omvat de mooiste, succesvolle duurzame merken op het gebied van wonen, koken, energiebesparing, lifestyle, fashion en verzorging. Bovenal zijn de producten uniek en vaak met een bijzonder verhaal!

Kortom, allemaal gezonde en eerlijke producten. Beter voor jezelf en beter voor de wereld! >> Bekijk ons complete assortiment

1% van je Groene Kadobon doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. >> Lees meer

https://www.youtube.com/watch?v=VnHos3vHN2o&feature=emb_logo

Leef Plasticvrij!

>> Lees onze 5 tips om plasticvrij te leven

Originele duurzame cadeaus en relatiegeschenken

Dagelijks kopen en geven we cadeaus. Maar deze komen niet altijd ten goede van ons milieu en onze gezondheid. Geef dus een duurzaam cadeau! Want het geven en krijgen van een duurzaam cadeau is beter voor jezelf en beter voor onze wereld!

Duurzame producten worden op een verantwoorde wijze geproduceerd. Want ze kosten weinig energie en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Bovendien zijn ze vriendelijk voor mens, dier en milieu. Maar bovenal zijn duurzame producten heel mooi en uniek!

Bij de Nationale Groene Kadobon hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt van duurzame en mooie cadeaus voor iedereen. Zoals natuurlijke verzorgingsproducten zonder gifstoffen. En eco lunchboxen en veilige waterflessen. Maar ook pure babyproducten en gifvrij speelgoed. Daarnaast energiebesparende producten voor in huis. En de mooiste woonaccessoires van duurzaam bamboe. Maar ook Fairtrade tassen en handgemaakte sieraden geproduceerd onder eerlijke omstandigheden.

Bovendien steun je automatisch de Plastic Soup Foundation met aankoop van een Nationale Groene Kadobon. Deze organisatie zet zich in tegen plasticvervuiling in de oceanen.

Geef bewust met een Nationale Groene Kadobon!

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scan de code