Greenpan: Kook je wel gifvrij?

Misschien bereid je al zoveel mogelijk gezonde maaltijden. Maar maak je hiervoor eigenlijk ook gebruik van ‘gezonde’ pannen?

Het is gebleken dat bij het gebruik van de gangbare Teflon pannen met anti-aanbaklaag schadelijke stoffen vrijkomen bij het bakken op hoge temperaturen. Mogelijk zijn deze stoffen zelfs kankerverwekkend.
Gelukkig is er nu een goed alternatief: de Greenpan.

Deze heeft ook een anti-aanbaklaag maar is gemaakt van Thermolon en niet van Teflon.
Bovendien is deze duurzame pan beter voor het milieu door het gebruik van mineralen in plaats van kunststof en heeft deze minder CO2 uitstoot. Met deze pan maak je een duurzame en gezonde keuze.

Maar bakt de Greenpan wel goed?

Jazeker! Ik gebruik deze zelf al een tijdje en ik wil geen andere pan meer. Alles wordt mooi en gelijkmatig bruin en je hebt weinig (kokos)olie of boter nodig. Bovendien maak je deze pan heel gemakkelijk met de hand schoon en de pan blijft heel mooi.

Wellicht gebruik je nog steeds een oude pan met krassen erin, dan raad ik je aan om deze direct te vervangen voor de Greenpan. Deze is verkrijgbaar als koekenpan of wokpan en is er in verschillende maten.

Bekijk nu ook het nieuwe assortiment van gifvrije pannen bij ikshopgifvrij.nl

https://www.ikshopgifvrij.nl/gifvrije-producten/duurzaam-huishoudelijk/greenpannen/

2018-08-02T22:02:36+00:00Duurzaam Blog|

About the Author:

Hoi, welkom! Mijn naam is Xandra en ik heb een passie voor Groen, Gezond en Gelukkig leven! Groen betekent voor mij om zoveel mogelijk verantwoorde keuzes te maken op het gebied van voeding, reizen, wonen en consumeren. Gezond leven is voor mij naar buiten gaan, yoga, stressvrij leven en natuurlijk eten door te kiezen voor producten met zo weinig mogelijk toevoegingen. Gelukkig leven door tevredenheid en dankbaarheid te uiten, liefdevol te zijn en bewuster te leven. Iedereen kan met elke duurzame stap (hoe klein ook) bijdragen aan een betere gezondheid, een mooiere omgeving en een betere toekomst. Bovendien geeft het jezelf ook een goed en tevreden gevoel:) Graag help ik je om groener, duurzamer (en meer tevreden) te kunnen leven! Iedere week zal ik mijn Groene tips met je delen op de website van de Nationale Groene Kadobon. Tot snel!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.