Greenpan: Kook je wel gifvrij?

Misschien bereid je al zoveel mogelijk gezonde maaltijden. Maar maak je hiervoor eigenlijk ook gebruik van ‘gezonde’ pannen?

Het is gebleken dat bij het gebruik van de gangbare Teflon pannen met anti-aanbaklaag schadelijke stoffen vrijkomen bij het bakken op hoge temperaturen. Mogelijk zijn deze stoffen zelfs kankerverwekkend.
Gelukkig is er nu een goed alternatief: de Greenpan.

Deze heeft ook een anti-aanbaklaag maar is gemaakt van Thermolon en niet van Teflon.
Bovendien is deze duurzame pan beter voor het milieu door het gebruik van mineralen in plaats van kunststof en heeft deze minder CO2 uitstoot. Met deze pan maak je een duurzame en gezonde keuze.

Maar bakt de Greenpan wel goed?

Jazeker! Ik gebruik deze zelf al een tijdje en ik wil geen andere pan meer. Alles wordt mooi en gelijkmatig bruin en je hebt weinig (kokos)olie of boter nodig. Bovendien maak je deze pan heel gemakkelijk met de hand schoon en de pan blijft heel mooi.

Wellicht gebruik je nog steeds een oude pan met krassen erin, dan raad ik je aan om deze direct te vervangen voor de Greenpan. Deze is verkrijgbaar als koekenpan of wokpan en is er in verschillende maten.

Bekijk nu ook het nieuwe assortiment van gifvrije pannen bij ikshopgifvrij.nl

https://www.ikshopgifvrij.nl/gifvrije-producten/duurzaam-huishoudelijk/greenpannen/