Kerst keuze cadeaukaart!

 • Gratis persoonlijke tekst op de cadeaukaart
 • Gratis inwisselpagina in eigen huisstijl
 • Cadeaukaart en verpakking in eigen ontwerp
 • logo kerst

  Personaliseren van de Kerst keuze cadeaukaart

  Maak de duurzame keuze cadeaukaart helemaal persoonlijk voor jouw collega’s! Zo kun je een persoonlijke tekst laten toevoegen op de cadeaukaart. Daarnaast kun je het inwisselen van de cadeaukaart persoonlijk maken, namelijk met een eigen inwisselpagina. Bovendien kun je zowel de cadeaukaart als de feestelijke verpakking in eigen huisstijl laten ontwerpen. Zo wordt het geven van de Kerst keuze cadeaukaart een geheel persoonlijke beleving voor jouw collega’s!

  Gratis persoonlijke tekst
  Laat een GRATIS persoonlijke tekst toevoegen op de achterkant van de cadeaukaart. Kies bijvoorbeeld voor een Kerstboodschap aan jouw collega's. Een mooie manier om waardering te tonen aan alle collega's! (max. 150 karakters)
  Max. 150 karakters
  Eigen ontwerp of huisstijl
  De keuze cadeaukaart en/of de feestelijke verpakking kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! (vanaf 500 stuks tegen meerprijs). Dit is overigens ook mogelijk bij digitale verzending van de cadeaukaart!
  Vanaf 500 stuks

  Individueel verzenden van de duurzame keuze cadeaukaart

  Bepaal zelf hoe je de duurzame keuze cadeaukaart wilt verzenden naar jouw collega’s. Wil je de cadeaukaart op een duurzame manier versturen? Wij versturen de cadeaukaart namelijk ook per email naar iedere collega. Daarnaast kun je de cadeaukaart en de feestelijke verpakking individueel per brievenbus post laten versturen naar jouw collega’s. Of laat het versturen naar één adres dat is natuurlijk wel zo duurzaam!

  groene digitale cadeaubon
  Digitale cadeaubon

  Als digitale cadeaubon

  Laat de cadeaukaart gratis per e-mail versturen naar iedere collega! Wij kunnen de e-mail ook in eigen huisstijl laten ontwerpen (vanaf 500 stuks).

  Kerst
  Gerecyclede FSC-verzendenvelop

  Individueel verzenden

  Geef de cadeaukaart persoonlijk aan alle collega’s. Of laat deze individueel per post versturen. Voorzien van gerecyclede FSC-verzendenvelop. 

  Kerst keuze cadeaukaart bestellen voor jouw collega's

  Wil je de duurzame kerst keuze cadeaubon eerst zelf ontdekken? Ontvang een gratis cadeaukaart (met een bestedingswaarde van 15 euro) en een gratis duurzame verpakking in Kerst- of Nieuwjaarsontwerp. Zo kun je kennismaken met de plasticvrije cadeaukaart en de feestelijke verpakking. Daarnaast ontdek je het duurzame assortiment, de inwisselpagina en het personaliseren van de Kerst keuze cadeaukaart. De kerst keuze cadeaukaart verzilveren is volledig online!

  De Kerst keuze cadeaukaart waar te besteden? Ja kan zelf online kiezen uit 4.250+ duurzame cadeaus. Dus een perfect alternatief voor een duurzaam Kerstpakket!

  GRATIS cadeaukaart met 15 euro bestedingswaarde

  bij een offerte aanvraag! *)

  *) geldig voor offertes vanaf €1000,-.

  1% van elke duurzame cadeaukaart doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

  Wist je dat wij de Plastic Soup Foundation steunen met elke duurzame cadeaukaart? Zo draag je automatisch bij aan een plasticvrije wereld!

  Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

  Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie.

  duurzame pannen
  natuurlijke verzorging als duurzaam cadeau vrouw

  Vraag en antwoord

  Geef een groen en gezond geschenk met de duurzame keuze cadeaukaart om zelf online te kiezen uit 4.250+ duurzame cadeaus! Kies uit IkshopGifvrij.nl of IkshopFair.nl, allemaal  plasticvrij, gifvrij, fairtrade, vegan en zero waste. Gratis verzending vanaf 35 euro. Levering in 2-3 werkdagen.

  Winkelwagen
  Scroll naar top