Kerstcadeau inspiratie 2020: complete energiebespaarbox

Kerstcadeau inspiratie nodig? Geef een complete energiebespaarbox! Want met een energiebespaarbox geef je een mooi duurzaam en nuttig cadeau! De energiebespaarbox is al voor je samengesteld met de meest handige producten voor energiebesparing. Dat is op een makkelijke manier besparen van stroom, water en gas. Maar ook bespaar je op energiekosten. Zo kun je gelijk aan de slag!

Beter voor het milieu, beter voor jouw portemonnee

Wist je dat wij met zijn allen onnodig veel energie en water gebruiken? Ons milieu is daar niet blij mee. Maar ook jouw portemonnee niet. Want door energiebesparing kun je gemakkelijk veel besparen. Hiervoor heb je alleen wel de juist items nodig. Zo kun je besparen op zowel stroom-, water- en gasverbruik. Nu is er een complete energiebespaarbox die alles bevat om jouw energieverbruik aan te pakken. Hierbij kun je kiezen voor een specifieke energiebespaarbox of kies voor een energiebespaarbox met verschillende producten. Omdat dit zo’n handig pakket is en geschikt voor iedereeen, vinden wij dit ook een mooi duurzaam cadeau. Kortom, een mooie tip voor Kerstcadeau inspiratie! Bekijk hier de verschillende energiebespaarboxen.

Kerstcadeau inspiratie: energiebespaarbox voor stroombesparing

Met de energiebespaarbox voor stroombesparing heb je alles bij de hand om gemakkelijk en snel stroom te kunnen besparen. Dit pakket bevat handige producten waarmee je jaarlijks wel 258Kwh kunt besparen. Zoals met de energieverbruiksmeter om bewust te worden van jouw energieverbruik. Deze energiemeter meet het energieverbruik van het aangesloten apparaat. Maar ook vind je een hoogwaardige ledlamp in dit pakket. Deze heeft een hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik. Daarnaast kun je eenvoudig energie besparen met een Pir-sensor waarmee het aangesloten apparaat alleen wordt aangezet zodra de sensor beweging waarneemt. 

Hier lees je nog meer tips om gemakkelijk energie te kunnen besparen.

Energiebespaarbox voor waterbesparing

Bijvoorbeeld de waterbespaarders voor de kraan, deze sluit je gemakkelijk aan op de kraan waardoor de stroomsnelheid van het water wordt verminderd. Maar je zult merken dat je hiervoor niet hoeft in te leveren op comfort. 

Daarnaast kun je met een waterbesparende douchekop ook veel winst behalen. Hiermee kun je zelfs tot 70% minder water en energie verbruiken. Want er hoeft minder water opgewarmd te worden. En een douchecoach is eigenlijk onmisbaar in elke badkamer. Want hiermee voorkom je dat je te lang onder de douche staat. Na vijf minuten is de zandloper leeg en mag de douche uit!

Energiebespaarbox voor gasbesparing

Wist je dat je met de energiebespaarbox voor gasbesparing jaarlijks wel 105M3 kunt besparen? En 70 euro per jaar kunt besparen op jouw energierekening? Deze energiebespaarbox bevat isolerende raamfolie waarmee de warmte beter binnen blijft. Daarnaast bevat dit pakket een brievenbusborstel waarmee je tocht in huis kunt voorkomen. 

Tevens vind je een deurdranger welke automatisch de deur achter jou sluit. Zo kunnen deuren gemakkelijk gesloten blijven om de warmte in huis te behouden. Maar ook met radiatorfolie verlies je geen warmte. En de tochtstrip gebruik je om kieren tussen muur en raam op te vullen. Kortom, met deze producten kun je energie besparen op het verwarmen van jouw huis.

Nationale Groene Kadobon als duurzaam Kerstcadeau:

* Zelf online de leukste duurzame Kerstcadeaus kiezen

* 2.000+ duurzame Kerstcadeaus: eten en drinken, wonen en koken, mooi en gezond, speelgoed en creatief, energie en verlichting, sieraden en mode accessoires

* Steun automatisch de Plastic Soup Foundation 

* Ook als (digitaal) last-minute Kerstcadeau of duurzaam Kerstpakket

 

Wist je dat wij het meeste water gebruiken voor voedselbereiding, het toilet doorspoelen en het schoonmaken? Slechts een klein deel wordt gebruikt als drinkwater. Het is gebleken dat we teveel goed (drink)water verspillen. Zonde dus. Maar het is heel gemakkelijk om veel water te besparen. Je hebt alleen een paar handige tools nodig. In de energiebespaarbox voor waterbesparing vind je verschillende onmisbare producten. 

Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

×