Kerstcadeau online versturen tijdens Kerst 2020

Geef je tijdens Kerst 2020 de voorkeur aan het online versturen van jouw Kerstcadeau? Waarbij ook een online Kerstcadeau uitzoeken mogelijk is? Maar wil je toch een persoonlijk Kerstcadeau blijven geven? Geef dit jaar dan de Nationale Groene Kadobon als duurzame cadeaubon voor iedereen. Want wij zorgen ervoor dat jouw Kerstcadeau online bezorgd wordt. Zelfs nog als last minute Kerstcadeau. Bovendien geef je met een Nationale Groene Kadobon altijd een persoonlijk Kerstcadeau! Lees snel meer in dit artikel.

Wist je dat wij automatisch 1% van elk verkochte Nationale Groene Kadobon doneren aan de Plastic Soup Foundation voor een plasticvrije wereld.

1. Kerstcadeau online versturen doen wij voor jou

Jouw Kerstcadeau online versturen doen wij voor je! Want de Nationale Groene Kadobon kun je op elke gewenste datum per email laten versturen naar de ontvanger. Hiervoor hoef je ons enkel het emailadres van de ontvanger en de betreffende bezorgdatum door te geven. Als je dit liever zelf doet, laat je de Nationale Groene Kadobon gewoon naar je eigen e-mailadres versturen waarna je deze zelf doorstuurt naar de ontvanger. Aan jou de keuze!

Kerstcadeau online versturen
Kerstcadeau online versturen

2. Een digitaal Kerstcadeau maar wel persoonlijk

Kerstcadeaus online versturen hoeft helemaal niet onpersoonlijk te zijn. Zeker niet met de Nationale Groene Kadobon. Want wij vinden juist dat een persoonlijk Kerstcadeau belangrijk is. Tenslotte maak je iemand hier echt blij mee. Omdat de ontvanger zelf een favoriet en duurzaam Kerstcadeau mag uitkiezen met de Nationale Groene Kadobon, geef je al een persoonlijk Kerstcadeau. Maar ook het Kerstcadeau online versturen doen we persoonlijk. Namelijk door het toevoegen van een persoonlijke tekst of Kerstboodschap. Ook dit kunnen wij gemakkelijk voor jou verzorgen. Wat is er leuker dan een e-mail te ontvangen met een duurzame cadeaubon voorzien van een mooie persoonlijke tekst?

3. Altijd op tijd met een last minute Kerstcadeau

Zelfs op het allerlaatste moment kun je jouw Kerstcadeau online versturen. Want wij versturen de Nationale Groene Kadobon op elke gewenste datum zodat jij altijd een mooi Kerstcadeau kunt geven! Bovendien ben je er zo ook zeker van dat jouw Kerstcadeau op tijd aankomt bij de ontvanger. Tenslotte heeft de post het extreem druk rond de Kerstperiode. Vervolgens kan de ontvanger op zijn of haar gemakje de leukste Kerstcadeaus online uitzoeken. En wist je dat je onze duurzame cadeaubon ook zelf thuis kunt uitprinten om direct te kunnen geven? Kies wat voor jou het beste uitkomt!

4. Online Kerstcadeau uitzoeken: 100% duurzaam

De leukste Kerstcadeaus online kies je bij de Nationale Groene Kadobon. Want onze Kerstcadeaus zijn 100% duurzaam en uniek! Al onze producten worden op verantwoorde wijze geproduceerd. Zo maak je niet alleen de ontvanger blij met een mooi Kerstcadeau maar ook de makers! Ons assortiment Kerstcadeaus is er voor iedereen. Voor hem en haar. En voor jong en oud. Ontdek hier onze gifvrije en duurzame Kerstcadeaus. Ontdek hier onze fairtrade Kerstcadeaus. Kortom, geen oneerlijke massaproductie maar allemaal eerlijke en unieke producten en vaak met een bijzonder verhaal. Hoe mooi is dat?

5. Kerstpakket online bestellen en bezorgen

De Nationale Groene Kadobon is ook heel geschikt als duurzaam Kerstpakket. Zo kozen al verschillende bedrijven voor de Nationale Groene Kadobon als duurzaam Kerstgeschenk voor collega’s. Tenslotte passen duurzame Kerstcadeaus perfect binnen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maar ook waarderen collega’s het steeds meer als bedrijven zelf bijdragen aan duurzaamheid. Het is gebleken dat wij graag werken voor een organisatie waarbij respect is voor mens, dier en milieu. Ook een duurzaam Kerstpakket kunnen wij volledig (online) verzorgen. En vaak zelfs geheel in eigen stijl van jouw bedrijf!

Toch liever jouw Kerstcadeau of duurzaam Kerstpakket per post laten bezorgen? Dit doen wij op duurzame wijze middels Groene Post van PostNL. En wist je dat onze cadeaukaarten 100% plasticvrij zijn?

Kerstcadeau online versturen

Ontdek hier Nationale Groene Kadobon als duurzaam Kerstpakket

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: klantenservice@kadobon-online.nl.

×