Kerstpakket energie

Met de Nationale Groene Kadobon

Kerstcadeau inspiratie nodig? Geef energiebesparende producten naar keuze! Met de meest handige producten voor energiebesparing. Zo bespaar je tot maar liefst 20% op je energiekosten. Het Kerstpakket energie van 2022!

groene kadobon als duurzaam kerstcadeau
Beter voor het milieu, beter voor jouw portemonnee

Wist je dat wij met zijn allen onnodig veel energie en water gebruiken? Ons milieu is daar niet blij mee. Maar ook jouw portemonnee niet. Want door energiebesparing kun je gemakkelijk veel besparen. Hiervoor heb je alleen wel de juist items nodig. Zo kun je besparen op zowel stroom-, water- en gasverbruik. Nu is er een complete energiebespaarbox die alles bevat om jouw energieverbruik aan te pakken. Kies daarom voor een duurzaam Kerstpakket.

Hierbij kun je kiezen voor een specifieke energiebespaarbox of kies voor een energiebespaarbox met verschillende producten. Omdat dit zo’n handig pakket is en geschikt voor iedereeen, vinden wij dit ook een mooi duurzaam cadeau. Kortom, een mooie tip voor Kerstcadeau inspiratie!

Kerstpakket energie: producten voor stroombesparing

Met de energiebesparende producten heb je alles bij de hand om gemakkelijk en snel stroom te kunnen besparen. Denk aan handige producten waarmee je jaarlijks wel 258Kwh kunt besparen. Zoals met de energieverbruiksmeter om bewust te worden van jouw energieverbruik. Deze energiemeter meet het energieverbruik van het aangesloten apparaat.

Maar ook vind je een hoogwaardige ledlamp in dit kerstpakket energie. Deze heeft een hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik. Daarnaast kun je eenvoudig energie besparen met een Pir-sensor waarmee het aangesloten apparaat alleen wordt aangezet zodra de sensor beweging waarneemt. Hier lees je nog meer tips om gemakkelijk energie te kunnen besparen.

Producten voor waterbesparing

Bijvoorbeeld de waterbespaarders voor de kraan, deze sluit je gemakkelijk aan op de kraan waardoor de stroomsnelheid van het water wordt verminderd. Maar je zult merken dat je hiervoor niet hoeft in te leveren op comfort. 

Daarnaast kun je met een waterbesparende douchekop ook veel winst behalen. Hiermee kun je zelfs tot 70% minder water en energie verbruiken. Want er hoeft minder water opgewarmd te worden.

En een douchecoach is eigenlijk onmisbaar in elke badkamer. Want hiermee voorkom je dat je te lang onder de douche staat. Na vijf minuten is de zandloper leeg en mag de douche uit!

EcoSavers Watersaving Showerhead Productvideo
kerstpakket energie
Bekijk ons assortiment van Energiebesparende producten

Een duurzaam Kerstpakket voor gasbesparing

Wist je dat je met de energiebesparende producten voor gasbesparing jaarlijks wel 105M3 kunt besparen? En 70 euro per jaar kunt besparen op jouw energierekening? Of denk aan isolerende raamfolie waarmee de warmte beter binnen blijft. Wat zit er in dit pakket? Ook een brievenbusborstel waarmee je tocht in huis kunt voorkomen. 

Tevens vind je een deurdranger welke automatisch de deur achter jou sluit. Zo kunnen deuren gemakkelijk gesloten blijven om de warmte in huis te behouden. Maar ook met radiatorfolie verlies je geen warmte. En de tochtstrip gebruik je om kieren tussen muur en raam op te vullen. Kortom, met deze producten kun je energie besparen op het verwarmen van jouw huis.

Nationale Groene Kadobon als duurzaam Kerstcadeau:

* Zelf online de leukste duurzame Kerstcadeaus kiezen

* 4.000+ duurzame Kerstcadeaus: eten en drinken, wonen en koken, mooi en gezond, speelgoed en creatief, energie en verlichting, sieraden en mode accessoires

* Steun automatisch de Plastic Soup Foundation 

* Ook als (digitaal) last-minute Kerstcadeau of Kerstpakket energie

Wist je dat wij het meeste water gebruiken voor voedselbereiding, het toilet doorspoelen en het schoonmaken? Slechts een klein deel wordt gebruikt als drinkwater. Het is gebleken dat we teveel goed (drink)water verspillen. Zonde dus.

Maar het is heel gemakkelijk om veel water te besparen. Je hebt alleen een paar handige tools nodig. Zoals voor waterbesparing vind je verschillende onmisbare producten. Dit maakt het bij uitstek geschikt als Kerstpakket energie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×