Kerstpakket energiebesparing kiezen

Beter voor je portemonnee en het milieu!

Kerstpakket energiebesparing met duurzame verlichting zowel voor thuis als voor onderweg. Zo kun je gemakkelijk energie, water besparen, gas besparen maar ook kosten besparen!

gasbesparing
Gasbesparing
energiebesparing als kerstpakket energiebesparing
Energiebesparing
Waterbesparing
Waterbesparing
LED verlichting
LED verlichting
Solar Tuinverlichting
Solar Tuinverlichting
verwarm jezelf
Verwarm jezelf

Inwisselen in 3 stappen:

Kies één van de bovenstaande energiebesparing productcategorieën.
Maak je keuze en kies als betaalmethode “Nationale Groene Kadobon” en voer de kadoboncode in.
Levering in 2-3 werkdagen. Gratis verzending vanaf 25 euro per webshop.

Wat is de groene impact van een Kerstpakket energiebesparing?

Het geven van een Kerstpakket energiebesparing is een daad van zorg en verantwoordelijkheid voor onze planeet. Het bevordert een levensstijl die minder afhankelijk is van energieverspilling en helpt om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit jaar, geef een Kerstgeschenk dat echt een verschil maakt – geef een energiebesparend Kerstpakket. Lees meer

kWh
Stroom bespaard
liter
Water bespaard
kuub
Gas bespaard
gasbesparing

Bespaar 207.270 kuub gas

Radiatorfolie is een eenvoudige maar effectieve manier om energie te besparen. Door deze folie achter radiatoren te plaatsen, wordt warmte terug de kamer in gereflecteerd in plaats van naar buiten verloren te gaan. Dit verhoogt de efficiëntie van je verwarming en verlaagt je energiekosten.

Bespaar 105.410 Kwh

Powerbanks zijn draagbare opladers die je elektronica onderweg van energie kunnen voorzien. Door gebruik te maken van powerbanks met zonnecellen, kun je duurzame energie opslaan en gebruiken wanneer dat nodig is. Dit vermindert de noodzaak om constant stopcontacten te gebruiken en helpt bij het besparen van energie.

energiebesparing
waterbesparing

Bespaar 3,3 miljoen liter water

Een waterbesparende douchekop vermindert de hoeveelheid water die tijdens het douchen wordt gebruikt, zonder in te boeten aan comfort. Dit helpt niet alleen om water te besparen, maar verlaagt ook de energiekosten die gepaard gaan met het verwarmen van water.

Bespaar 105.410 Kwh

LED lampen zijn veel efficiënter dan traditionele gloeilampen en halogeenlampen. Ze verbruiken tot 80% minder energie en hebben een veel langere levensduur. Door over te schakelen op LED verlichting, verlaag je niet alleen je energieverbruik, maar ook de frequentie waarmee je lampen moet vervangen.

led verlichting
tuinverlichting

Bespaar 105.410 Kwh

Solar tuinverlichting maakt gebruik van zonne-energie om je buitenruimtes te verlichten. Deze lampen laden overdag op en gaan ‘s avonds automatisch aan, wat zorgt voor duurzame en kosteneffectieve buitenverlichting.

Bespaar 207.270 kuub gas

Warmwaterkruiken zijn een traditionele maar effectieve manier om warm te blijven zonder de thermostaat omhoog te draaien. Door een warmwaterkruik te gebruiken, kun je plaatselijk warmte bieden, wat helpt om energie te besparen door je centrale verwarming minder te gebruiken.

verwarm jezelf

Samen maken we groene impact:

Met onze energiebesparende wereldverbeteraars

zero waste cadeaus
gifvrije cadeaus
vegan cadeaus
recycle als duurzaam kerstpakket
energielabel
Scroll naar boven
×