Last minute kerstpakket

Collega’s ontvangen een digitale kadobon en kiezen zelf!

Een last minute kerstpakket kan individueel naar de ontvangers worden verzonden via e-mail. Er zijn twee mogelijkheden. Dit kunnen wij geheel verzorgen of wij kunnen een excel-bestand aanleveren zodat de digitale verzending zelf door de klant kan plaatsvinden.

groene digitale cadeaubon
Verzending door ons of via excel-bestand

Optie 1. Wij versturen digitaal de cadeaubonnen

Wij kunnen het verzenden van de digitale bonnen geheel verzorgen. Wij maken de email op in de eigen huisstijl en de wensen van de klant zoals teksten en logo’s van de klant. Na goedkeuring kunnen wij de digitale cadeaubonnen gaan versturen.

groene digitale cadeaubon
Last minute Kerstpakket per e-mail
excel

Optie 2. Wij leveren een excel-bestand aan

Wij kunnen ook een excel-bestand aanleveren waarin alle unieke kadoboncodes zijn opgenomen. Iedere unieke kadoboncode heeft een eigen waarde. Bedrijven kunnen nu zelf de cadeaubonnen gaan mailen door de unieke kadoboncodes te koppelen aan de emailadressen en namen van de ontvangers.

Het grote voordeel van eigen verzending is dat de kans dat de mailtjes in de spam een stuk kleiner is omdat de afzender bekend is bij de ontvanger.

Ons duurzaam assortiment:

duurzame tassen tijdens de fairtrade week
Fairtrade cadeaus
food huggers
Zero waste cadeaus
Baby en kind
Gezonde cadeaus
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Vegan cadeaus
gerecyclede waterglazen
Circulaire cadeaus
Energiebesparing
Energiebesparing
zero waste cadeaus
gifvrije cadeaus
vegan cadeaus
recycle als duurzaam kerstpakket
energielabel

Maak het persoonlijk:

eigen pagina

Gratis eigen inwisselpagina

Maak ook het inwisselen persoonlijk voor jouw collega’s! Met een eigen inwisselpagina in de huisstijl van jouw organisatie. Zo voeg je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, het bedrijfslogo of zelfs een filmpje toe!

eigen pagina

Eigen ontwerp email

Ook de email die we verzenden kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! Deze zal in overleg geheel kosteloos worden opgesteld. Zoals met eigen persoonlijke tekst en eigen logo.

Samen maken we groene impact:

MVO kerstpakket

1. Bedenken

Jij bedenkt zelf wat je echt nodig hebt en wat jou blij maakt. Zo maak je een zo bewust mogelijke Kerstgeschenk keuze op jouw moment.

2. Kiezen

Jij kiest zelf online uit meer dan 5.000 duurzame Kerstcadeaus: zero waste, circulair, fairtrade, gifvrije, vegan en energiebesparing.

3. Doneren

Heb je zelf niks nodig, maak dan een ander blij en doneer jouw Nationale Groene Kadobon aan een van de vele goede doelen.

Voorkom verspilling!

Jouw collega’s kiezen zelf online een duurzaam cadeau voor je medewerkers of personeel

Wil je een Kerstpakket geven dat wel door alle collega’s wordt gewaardeerd?

Kies voor de Nationale Groene Kadobon dan kiezen je collega’s zelf en het is nog duurzaam ook!

Het Kerstpakket of Kerstgeschenk van 2024 zal bijzonder worden gewaardeerd door jouw collega’s. Want vanwege de lastige tijd hebben vele collega’s zich tenslotte extra ingezet voor het bedrijf. De Kerstperiode is dan ook een mooie tijd om iedereen te belonen met een speciaal Kerstpakket of Kerstgeschenk. Lees meer

Last minute kerstpakket van de Nationale Groene Kadobon

Wij hebben onze kerst keuze cadeaukaart de Nationale Groene Kadobon. Deze kunnen we geheel personaliseren. Zoals een gratis persoonlijke tekst, een gratis inwisselpagina of zelfs de cadeaukaart en/of de luxe verpakking in eigen huisstijl ontwerpen. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een duurzaam Kerstpakket. Lees meer

1% van je Groene Kadobon doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen? Lees meer

Originele duurzame cadeaus en relatiegeschenken

Dagelijks kopen en geven we cadeaus. Maar deze komen niet altijd ten goede van ons milieu en onze gezondheid. Geef dus een duurzaam cadeau! Want het geven en krijgen van een duurzaam cadeau is beter voor jezelf en beter voor onze wereld! Lees meer

Geef bewust met een Nationale Groene Kadobon!

Bieden jullie een Achteraf Betaalmethode aan?

Dat is alleen mogelijk middels een zakelijk account. Je kan een zakelijk account aanvragen via onze klantenservice. We kijken dan naar de organisatie en voeren een check uit op betrouwbaarheid. Dit geldt in het algemeen alleen voor grote organisaties en overheidsinstellingen.

Wat is een duurzaam Kerstpakket?

Een duurzaam Kerstpakket is een Kerstgeschenk naar keuze. Zodat je kiest wat je echt nodig hebt en daarmee direct een groene impact maakt door verspilling tegen te gaan. Zo dragen we bij aan het voorkomen van uitputting van grondstoffen en behalen we milieuvoordeel. Daarnaast dragen we bij aan verbetering op sociaal-maatschappelijk gebied door iedereen een eerlijke kans te bieden op de arbeidsmarkt en in de samenleving. Al onze duurzame Kerstgeschenken zijn fairtrade, zero-waste, gifvrij, vegan, circulair of energiebesparend.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×