Ontdek natuurlijke verzorgingsproducten

Kies ook voor plasticvrij zonder giftige stoffen!

Wist je dat alles wat je op je huid smeert ook in je lichaam terechtkomt? Zo is het niet alleen belangrijk om te kiezen voor natuurlijk eten en drinken, maar ook te kiezen voor natuurlijke verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen. Voor het milieu en voor jouw gezondheid!

Gratis verzending vanaf 25 euro per webshop. Levering in 2-3 werkdagen. Je duurzaam cadeau inwisselen is dus heel eenvoudig.

+
duurzame cadeaus
Gifvrije producten voor hem, haar, baby en kind

IkshopGifvrij.nl

natuurlijke verzorging voor hem en haar
groene pijl5
Of maak hieronder een keuze:
Natuurlijke verzorging voor haar
Natuurlijke verzorging
Natuurlijke verzorging voor hem
Natuurlijke verzorging man
Natuurlijke zonnebrand
Natuurlijke zonnebrand
Natuurlijke mondverzorging
Natuurlijke mondverzorging
Wellness & massage
Wellness & massage
Gifvrije handverzorging
Gifvrije handverzorging

Natuurlijke verzorging haar

Wat is een natuurlijk product? Een natuurlijk product is een product zonder schadelijke stoffen en zijn oorsprong uit de natuur heeft. Schadelijke stoffen kunnen zijn (micro)plastics, PBA, parabenen, parfums, aluminium, ftalaten, Formaldehyde, Oxybenzone, PEG en Siliconen. Natuurlijke verzorging voor haar! Zoals gifvrije gezichts- en lichaamsverzorging. Daarnaast zijn er (zero-waste) shampoos van 100% zuivere en natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke verzorging hem

Ook voor mannen is er een complete lijn aan natuurlijke verzorgingsproducten. Bijvoorbeeld een douchegel en deodorant zonder schadelijke stoffen, maar ook een scheercreme en gezichtscreme. Veel deodorants bevatten aluminium wat bij dagelijks gebruik schadelijk kan zijn voor onze gezondheid. Daarnaast bevatten deodorants vaak nog meer gifstoffen die ook het milieu kunnen aantasten. Liever gebruik je een 100% gifvrije deodorant die ook lekker ruikt en net zo goed zijn werk doet! Gewoon natuurlijk zuiver.

Natuurlijke zonnebrand

Als je veilig wilt zonnen, kies je voor gezonde zonnebescherming zonder chemische UV-filters, maar met 100% minerale zonnefilter. Tevens tast het onze kostbare koraalriffen niet aan.

Natuurlijke tandverzorging

Voor gezonde tanden, maar ook voor jouw algehele gezondheid kies je liever voor een tandpasta zonder fluoride. Fluoride is namelijk een toxische stof die het immuunsysteem kan aantasten. Voor gezonde tanden, maar ook voor jouw algehele gezondheid kies je liever voor een tandpasta zonder fluoride.

Fluoride is namelijk een toxische stof die het immuunsysteem kan aantasten. En voor het milieu gebruik je natuurlijk plasticvrije tandenborstel, zoals een tandenborstel gemaakt van duurzaam bamboe. Zo kiest ieder zijn favoriete kleur!

Wellness & massage

Shampoos bevatten vaak synthetische conserveermiddelen die jouw hormoonbalans kunnen aantasten. Bovendien bevatten shampoos vaak microplastics ter opvulling van het gewicht. En wist je dat sommige shampoos verschillende dierlijke ingrediënten kunnen bevatten? Kies voor een gifvrije shampoo die ook plasticvrij, vegan en zo zero waste is! >>Lees meer kadotips voor haar.

Gifvrije handverzorging

Met het vaker handen wassen kies je voor een gifvrije handzeep die je wel zorgeloos meermalen per dag kunt gebruiken. Veel handzepen bevatten namelijk gifstoffen, zoals SLS of ftalaten.

Daarnaast is het fijn om je droge handen te beschermen met een gifvrije handcreme. Veel handcremes bevatten parabenen die je liever wilt vermijden voor je gezondheid. Kortom, beter voor jou en beter voor onze oceanen! Gifvrije shampoo – vegan – zero waste.

Doneer jouw Nationale Groene Kadobon

Steun de Plastic Soup Foundation door jouw Nationale Groene Kadobon te doneren. Dat kan al vanaf € 5,00!

recycle
FSC logo JPG
zero
Winkelwagen
Scroll naar boven