Ons groene team

peter new

Peter Dubbeldam

Eigenaar & Marketing

Verantwoordelijk voor de marketing.

xandra linked

Xandra Dubbeldam

Content medewerker

Verantwoordelijk voor de content en social media.

jeroen

Jeroen van de Ven

Grafisch ontwerper

Verantwoordelijk voor de design.

Nationale Groene Kadobon BV

De Nationale Groene Kadobon BV was destijds een onderdeel van Kadobon Online BV. Opgericht in 2006 en inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandige organisatie onder eigen naam sinds 2024. Naast de Nationale Groene Kadobon zijn ook de volgende bonnen eigendom: de Baby-bon, De Nationale Dierenbon, De Nationale Trouwbon en de Nationale Goededoelenbon. Deze hebben ook allemaal dezelfde visie en missie.

Maatschappelijk verantwoord

Onze Nationale Groene Kadobon is alleen inwisselbaar voor duurzame producten die voldoen aan onze eigen duurzaamheidsprotocol. Hiermee dragen wij een steentje bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bovendien steun je automatisch de Plastic Soup Foundation. Ook onze cadeaukaarten zijn plasticvrij en enveloppen gemaakt van FSC karton.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij werken met een stichting derdengelden waarop alle (iDEAL)-betalingen op binnenkomen hierdoor wordt dekking van alle in omloop zijnde cadeaubonnen gegarandeerd. Bestellen en verzilveren gaat volledig via een versleutelde SSL-verbinding. Bovendien zijn wij in het bezit van het webshop keurmerk en in het bezit van Trusted Shops certificering.

NationaleGroeneKadobon.nl

Abdijstraat 60, Breda

4,3 36 reviews

 • Avatar Paul; Saenen ★★★★★ 2 weken geleden
  Hele goede service. Kadobon werd alsnog vergoed. Producten nog niet ontvangen maar met zo een service … >lees meer moet dat wel snor zitten
 • Avatar Peter Kuijlaars ★★★★★ 5 maanden geleden
  De inmiddels ruim verlopen bonnen konden, tegen een kleine vergoeding, worden verlengd voor dezelfde … >lees meer periode.
  Klasse, dat dit kan en mag 👍👍👍
  Misschien een suggestie als u iemand eens wat anders cadeau wilt geven dan bloemen, drank of bonnen (van wie dan ook). Bijkomstigheid is dat u bijdraagt aan een groenere wereld.
 • Avatar Cornelis Riemens ★★★★ 5 maanden geleden
  Ik had nog een groene kadobon die verlopen was. Een telefoontje naar de klantenservice en zonder problemen … >lees meer is er een vervangende bon toegestuurd. Super geregeld

Scroll naar boven
×