Onze missie

Wij van de Nationale Groene Kadobon vinden dat een duurzame levensstijl NU belangrijk is voor de toekomst van onze (klein) kinderen. Maar hiervoor zullen wij bewuste keuzes moeten maken.

Wij vinden dat iedereen een verschil kan maken in duurzaamheid en het bijdragen aan een betere wereld. Met de Nationale Groene Kadobon willen wij het maken van duurzame en bewuste keuzes dan ook makkelijker maken door duurzame producten online toegankelijk te maken voor iedereen.

Onze geselecteerde aangesloten webwinkels bieden enkel natuurlijke, fair trade en biologische producten. Wij hebben een duidelijk overzicht gemaakt van duurzame en mooie producten op het gebied van gezond leven, gebruik van natuurlijke materialen, energie- en water besparen, recycling en veilige en gifvrije producten. Beter voor jezelf, je omgeving en de wereld!

Met de Nationale Groene Kadobon laat je de ontvanger zelf direct online een duurzaam cadeau kiezen.

De Nationale Groene Kadobon is de duurzame kadobon van Nederland en is onderdeel van Kadobon Online BV.

Kadobon Online BV

De Nationale Groene Kadobon is een onderdeel van Kadobon Online BV. Opgericht in 2006 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in Nederland. Naast de Nationale Groene Kadobon zijn ook de volgende bonnen eigendom: de keuze cadeaubon van Kadobon-Online, de Baby-bon, De Nationale Dierenbon, De Nationale Trouwbon, de Nationale Goededoelenbon, de Magazinebon en de Parfumbon.

Maatschappelijk verantwoord

Onze Nationale Groene Kadobon is alleen inwisselbaar voor duurzame producten. Hiermee dragen wij een steentje bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bovendien steun je automatisch de Plastic Soup Foundation. Ook onze cadeaukaarten zijn plasticvrij en enveloppen gemaakt van FSC karton.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij werken met een stichting derdengelden waarop alle (iDEAL)-betalingen op binnenkomen hierdoor wordt dekking van alle in omloop zijnde cadeaubonnen gegarandeerd. Bestellen en verzilveren gaat volledig via een versleutelde SSL-verbinding. Bovendien zijn wij in het bezit van het webshop keurmerk en in het bezit van Trusted Shops certificering.

NationaleGroeneKadobon.nl

Abdijstraat 60, Breda

4,3 26 reviews

  • Avatar Pauline Post ★★★★★ 2 maanden geleden
    Ontzettend leuke en duurzame kadobon om te krijgen!! Grote keuze uit duurzame producten. Ik ben er helemaal … >lees meer happy mee. Fijne klantenservice ook! Top!
  • Avatar Joke Malcolm ★★★★★ 6 maanden geleden
    Mijn kadobon was verlopen. Via de klantenservice kreeg ik een nieuwe die 2 jaar geldig is. Super wat … >lees meer een geweldige service. Mijn dank hiervoor.
  • Avatar Marja Van Der Knaap ★★★★★ 9 maanden geleden
    Mijn kadobon was verlopen. Via de klantenservice kreeg ik een nieuwe die 2 jaar geldig is. Top natuurlijk. … >lees meer Het verwondert me wel dat er weer een verkooptijd aanvast zit. Ik dacht dat dit niet meer mocht..

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scan de code